Scudo Sports

KROn SPX 500 sizce?

serkan hilal

Forum Bağımlısı
Tepki
665
arkadaşlar, hayatımda hiç MTB binmedim...
hep yol bisikleti üstünde yaşadım, ilk defa bir mtb alıyım diyorum. 2 bisiklet var aklımda çok kararsızım :(
Fatih arkadaşımızın satmış olduğu bisiklet, çok güzel.
(link)

Diğeri: KRON SPX 500 bunuda çok beyendim, hatta süper ötesi

(link)

lütfen yardım edin...

Scudo
Bunların ikisi de mtb değil ki 2.si mtb diye geçiyor ama mtb tadını hiç vermez.Mtb ile amacınız sadece düz asfalt yol ise 2.si alınabilir fakat işin içine bozuk yollarda girecekse tek ön amortisörlü bisikletlere bakmalısın.

@Şükrü Kılıbık

yok ben şehir içinde binmek için alcam. arazi sevmiyorum zaten. bu yüzden böyle bir seçenek arasında kaldım. KRON çok hoşuma gitti, diğer yandan Relaigh de çok beğeniyorum. Galiba KROn ağır basıyor :)

@serkan hilal
O zaman kron alınabilir fakat raleigh e yaklaşmayın derim marka olarak iyidir fakat o modeli fixed gear ve frenleri yok pedalla fren yapılıyor hızlı giderken yetersiz gelebiliyor bu frenleme sistemi bir de yokuşlarda çok yorar.

@Şükrü Kılıbık

çok feci şekilde yoğunlaştım KRON SPX 500 e şu anda :(

@Hakan Yıldırım

dostum süpersin :D
Kararımı verdim. KRON SPX 500 siparişi verdim performans bisikletten.
hadi hayırlısı bakalım...

@Hakan Yıldırım
Doğru frenler varmış :D .Ama normalde fixed gear bisikletler dediğim gibi oluyor diye öyle söyledim.

@serkan hilal
Hayırlı olsun :D

SELAM ;KRON SPX 500 almayı düşünüyorum siz memnunmusunuz? önde amortisör var gibi görünüyor ancak bazıları forumda yok demiş bilgi verirsen sevinirim

Geri