Scudo Sports

KRON MTB Takımı'ndan Abdurrahman Dandal 1.

Eskişehir'li ve Abdurrahman'la yeni tanışmış biri olarak çok mutlu oldum. Hayırlı olsun. ;)

Scudo
Takım kaptanı olarak herkese teşekkür ederim. İnşallah Türkiye'de "Dağ Bisikleti Sporu" Yakup ve Apo gibi yeteneklerin keşfi ve onlara sağlanan imkanlarla aşama kaydedecek ...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
@Because

Kulp takmaya gerek yok.Bahsi geçen sporculardan hiç bir eksiği yok aksine fazlası var.Bu yarışta yaşadığı şanssızlık sonucu 4.olan diğer junıor sporcumuz olan Yakup Kamsız ve Abdurrahman Dandalı canı gönülden tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
Ayrıca Kron bisiklet Sponsor olmadan önce bu çocuklara dönüpte bakmayanlar şimdi sponsorluk yarışına girişti.Bu memlekette başka yarışçı yokmuş edasıyla çocukların aklını çelmeye çalışanlarıda şiddetle kınıyorum.

Apo ile Manavgatta tanıştık

Tam bir Sporcu çevik akıllı ve başarılı ;)

başarılarının devamını bekliyoruz
canı gönülden destekliyoruz

ve ne diyoruz :)

YALLAH TURBO :vroam:

@sonmez

sönmez abi boş ver , göğsünüz kabarsın bööle bi durumda gerçekten gelecek vaad eden birisi abdurrahman tüm kron takımının başarılarının devamını dilerim

Bence Kronunun sponsorluk yapıp bu genç yeteği ortaya çıkartması bence ayakda alkışlanacak birşey...
Kron bence bu hareketiyle gözümde +10 puan daha aldı..
Abdurrahman kardeşimizde inşallah Kron Takımıyla daha ne zaferlere daha devam etmesi dileğiyle..

Sponsorum Efor Bisiklet'e, antrenman arkadaşım ve dostum Yakup'a, antrenörüm ve kaptanım Uğur abiye ve iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederim...

hani eski bisikletciler derlerya baçagında var demekki lafı tam bu arkadaşımıza göre helal olsun başarılarının devamı dilegimle

Abdurrahmanı canı gönülden tebrik ediyorum.Adana yarışında 2. turda lastik patlattıktan sonra köprü çıkışında seyretme imakın olmuştu.Gerçektende her tur istikrarlı ve düzgün bir tempoyla ilerliyordu.

Bu arada sormak istedigim bir soru var.2. resimdeki kürsüdeki 2. olan sporcu fiziki olarak juniour degilde elit kategoriye uygunmuş gibi geldi.Benimkisi göz yanılmasımı yoksa 90 dk yarışında derecelendirmeyi master,juniour,elit b kategorilerini ayrı ayrı degilde bu kayegorilerin içinden finishten geçen ilk üç olarakmı derecelendirme yapıldı.

İkinci olan arkadaş Kıbrıstan Hüseyin Ballı.O da çok değerli bir sporcu kardeşimiz.Sıcak iklimde yetiştiği için biraz gelişimi hızlı olmuş gibi duruyor.

valla tebrık ederım apo senınle burda karsılasacagım aklıma gelmezdı basarılarının devamını dılerım ...YASİN

abdurrahman ben okuldan kardeşim tebrikler başarılarının dewamını dilerim ben tolga

Büyük ada yarışını bende izledim oradaydım mükemmel bir performans gösterdi abdurrahman dandal kendisini kutlarım:)

@bisikletcanavari

Arkadaşları da kendisine "fosil" diyorlar zaten. Sebebi aynı, yaşlı göstermesi... :D

tebrikler,,başarılarınızın devamını diliyoruz.

Geri