Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selam arkadaşlar yaklaşık 1500 tl bütcem var bana uygun olarak önerebileceginiz mtb bisiklet varmı ben kron xc500 ve carraro crp 710 arasında kaldım yorumlarınız için şimdiden teşekkürler :)

Scudo
@Rico94

Düz maşa olunca 11,5 kadar düşmüştür bisiklet,
eğer maşa düzgün ise o fiyat alınır o bisiklet:harika:

Arkadaşlar mtb bir bisiklet bakıyorum.
Yaklaşık 2000 tl gibi bir fiyata kron xc1000 var. özellikleri linkte. sizce bu paraya daha iyi özellikli ne alınabilinir?
(link)

veya bu
(link) tercihinz ne olurdu?

@1dost

kron full deore set var özellik olarak kron xc1000 daha iyi
kron kullanıcı olarak güzel bisiklet şiddetle tavsiye ederim

@mahmutymc o tamam hocam belli kron daha iyi ama ktm kadro kalitesi vs herneyse tercih sebebi olabilir mi sizce?

@1dost

KTM güzel bisiklet renkleri falan güzel duruyor, ktm kadro olarak bilgim yok
ancak kron kadro olarak da iyidir bu konuda şüpheniz olmasın :harika:

Arkadaşlar Kron xc150 almayı planlıyorum boyum 1.85. Görüşlerinizi almak istedim.Birde performans bisiklette 690 tl fiyat neden bu kadar düşük sanırım 15 model.
*Bütçem en fazla 800

@Calypsso ikinci el al o fiyata xc 300 hd alabilirsin. sonra yükseltirsin. Xc150 giriş bisikleti ve beklentini karşılamayabilir.

@Calypsso yinede bir araştır derim. Yakın şehirlerden de bak. Ben Kocaelinde yaşıyorum İstanbula gidip aldım mesela

Kron tx 450 disc hakkindaki yorumunuz nedir?

Merhaba 2 hafta once sifir kron xc1000 (2015) aldim fakat her cukura girmemde veya azcık bir zıplamada akra aktarıcı kadroya vuruyor sebebi nedir nasıl vurmasını engelleyebilirim bilgisi olan varmı

Merhaba, ben de kron dynamic kullanıcısı olarak aranıza katıldım.

Arkadaşlar uzun süredir bir şehir bisikleti almayı planlıyorum ve gözüme Kron TX300 28v 'i kestirdim. Aranızda kullananlar ya da bilgisi olanlar geri dönerse sevinirim. :)

Xc 250 kendi fiyat aralığında en iyi bisiklet diyebilirim kadro ve donanım uyumu açısından. Sıkıntılı seri halledildikten sonra dersem daha doğru olur ama:)

https://i.hizliresim.com/ZMVpLo.jpg
Kadro:Double Butted Aluminyum
Kadro Boyu:18"
Maşa:Kron Z-386M
Gidon:ZOZO
Boğaz:ZOZO
Sele Borusu:ZOZO
Sele:Kron
Ön Jant:Zozo
Ön Göbek:
Arka Jant:Zozo
Arka Göbek:
Shimano TX800
Shimano TX800
Lastik:Kron Lastik
Vites Sayısı:3 x 7 = 21
Arka Vites:Shimano TX35
Ön Vites:Shimano Tourney AFDTZ30M6T
Vites Fren Kolu:Shimano Tourney ASTEF41
Arka Ruble:Shimano AMFTZ21
Aynakol:Shimano FCTY 301
Orta Göbek:Taiwan Rulmanlı
Zincir:KMC-Z50
Ön Fren:
Arka Fren:
Shimano BRM-422 V-Fren
Shimano BRM-422 V-Fren

Aranıza XC-300'le katıldım :)

Merhaba Bende kron XC250 ile aranızdayım :)

@afacanmert muhtemelen vuran arka aktarıcı degil de zincirdir bunun için basit kadro koruyucular var ayrıca aktarıcı için de deore shadow gibi modeller var. Shadowlarda aktarıcıyı geri ceken ve vurmaları engelleyen bir yay olduğunu görmüştüm. Daha profesyonel MTB sürüşleri için. eger gördüğüm sey farklı bir amacla kullanılıyorsa bilgi eksikliğinden dolayı özür dilerim :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri