Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Teşekkür ederim.

XC500'ün maşasından hiç bir şey olmaz. 2790gr'lık ağırlıktan başka bir şey değil..

@Furkan_ Hayırlı olsun aksesuarlarıyla birlikte gayet şık bir bisiklet olmuş. İnşallah kazasız belasız ağız tadıyla pedallarsınız.

2016 model mı hocam bu xc300?

Maşa önerilerine açığım xc500 27,5 Maşa Bütçe : 500 TL

Merhabalar Bende aranıza 2016 Kron Tx 150 Disc ile Girmiş bulunmaktayım.

Marka değeri olarak kullanan arkadaşlar Yorumlarsa sevinirim.Acaba Nasıl bir Bisiklet aldım.Görünüşü Beni cezbeden kısmı oldu . Sele Kısmı Baya bir sert Sele önerileri olan varsa güzel olur.

Şimdiden teşekkürler...

Teknik Özellikler;
Kadro:Double Butted Aluminyum
Kadro Boyları:16", 18", 20"
Maşa:Kron Z-386M
Gidon:Kron Aluminyum
Boğaz:Kron Aluminyum
Sele Borusu:Kron Aluminyum
Sele:Kron Vealen
Ön Jant:Kron Neo Aluminyum
Ön Göbek:Aluminyum Rulmanlı
Arka Jant:Kron Neo Aluminyum
Arka Göbek:Aluminyum Rulmanlı
Lastik:Kron Lastik
Vites Sayısı:3 x 7 = 21
Arka Vites:Shimano Tourney ARDTX55D
Ön Vites:Shimano Tourney AFDTZ30M6T
Vites Fren Kolu:Shimano Tourney ASTEF41
Arka Ruble:Shimano AMFTZ21
Aynakol:Shimano FCTY 301
Orta Göbek:Taiwan Rulmanlı
Zincir:KMC-Z50
Ön Fren:Logan V-Break
Arka Fren:Logan V-Break

Dosyalar

• IMG_0614.JPG
    IMG_0614.JPG
    269 KB · Okunma: 31
önceki bisikletim xc 500 dü kadrosu harikaydı onla baya hareket çalışıp yüksek atlayışlar yapmıştım ama jantı ve ön maşayı dağıttım :)) 1 ayda elimde kaldı satmak zorunda kaldım ama hala kadrosunun kıvraklığını unutmam.
maşası çok kötü kullananlar değişsin bence

@Exxer 3 aydır xc 150 kullanıyorum. Geçen hafta seleyi Selle Royal wave ile değiştirdim. 3 gündür yeni seleyi kullanıyorum. Gayet memnunum. Yalnız sizdeki sele benim kullandığım xc 150 orjinal selesine göre daha rahat ve dolgun duruyor. Benim orjinal sele bundan biraz daha ince gibiydi. Güle güle, kazasız belasız kullanın.

Teşekkürler @şamilkafkas bakalım şu şıralar işssizim ondan dolayı devamlı tur atıyorum en son 2008 yıllarında aktif olarak kullanıyordum Bianchi vardı.Gerçekten Çok değişmiş teknoloji olarakda rahatlık olarakta ve en önemlisi hafiflik.Biraz pişmanlıklarım oldu Hızı seven birisiyim.Neden Hız bisikleti almadım diyede aklıma düşmüyor değil.Tip olarakta yakışıklı ama Gözüm hala Hız bisikletlerinde.
Güzel Bir manzara eşliğinde Fotolar koydum.
Mekanı merak edenler İçin Üsküdar Dilruba Restaurant

Bol pedallar.

https://i.hizliresim.com/nMRg85.jpg

https://i.hizliresim.com/nMRgBB.jpg

@Exxer

2016 Kron TX 150 kilitli maşa Disc fren ihtiyaçtan satılıktır ilgilenen olursa pm Fiyat:800 tl 11.03.2016 garanti başlangıç

@Exxer bu kadar kısa sürede bisikletini satmak zorunda kalmana üzüldüm. Umarım yakın zamanda daha iyisine sahip olursun.

Yaklaşık iki yıldır forumu ara ara okuyorum. Geçen yıl kendime xc500 hd aldım ve bu yıl daha aktif kullanıyorum. Artık bisiklet foruma katılma zamanım gelmiş demek ki. Merhabalar :)

Arkadaşlar bu 2016 model spx500 bisikletini ciddi manada düşünüyorum o kadar marka ve model taradım ama bundan kopamadım sizce bu bisikletin fiyatı fazla mı ?
Boyum 186 bacaklarım uzun bu bisikletin kadro boyu falan ne olmalı ?
(link)

@brky1905
Kardeş daha iyi araştır bence.
bende xc500 kullanıyorum kadro (ufak fark var) ve vites sistemi aynı jantlarda neo yazıyor ama açıklama da zozo denilmis. Fiyat bana yüksek geldi ama ödeme yöntemine göre bi miktar indirimde yaparlar zannediyorum

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: brky1905
Beyler merhaba
2016 model sıfır xc 450 almayı düşünüyorum.1400 tl fiyatı sizce değermi ? Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık..

Beyler merhaba
2016 model sıfır xc 450 almayı düşünüyorum.1400 tl fiyatı sizce değermi ? Yardıma ihtiyacım var kafam çok karışık..

Beyler merhaba

@dgntkn Fiyatı büyük ihtimalle satıcıdan düşer ve kışa doğru alırsam daha düşük fiyatla alırım diye tahmin ediyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri