Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bende bugün itibariyle yeni kadromu almış bulunmaktayım.2009 model Kron XC4000.Kadro boyu 19" ve mavi-siyah.Yukarıdaki bisiklet yani Serkan kardeşimizin kadrosu ile aynı.
Benim de artık bir KRON' um var :)

Saygılar ;)

Scudo
Tek eksiğim maşa sayılır.Onu da aldıktan sonra derhal kuruyorum bisikleti.Fotoğraflarda işin en kolay kısmı :)

Bir de sormak istediğim, aldığım mavi-siyah kadronun üzerine beyaz maşa ile beyaz gidon ve gidon boğazı düşünüyorum.Sizce nasıl durur?Aldığım yerde denedim, gayette hoş göründü gözüme.Belki bu şekilde Kron bisiklet toplayan arkadaşlar varsa eğer fotoğraflarını görmek isterim.Ayrıca sizlerinde değerlendirme ve fikirlerinize açığım.Teşekkür ederim.

Saygılar ;)

Herkese merhaba :) ben izmit'ten katılılyorum aranıza ilk mesajı buraya yazmayı uygun gördüm :) kron 4000 ( toplama ) kullanıyorum. bi aksilik çıkmazsa akşama da kron rocketi teslim alacağım aile genişliyor...

Bende bugun kron xc500 aldım başlangıç için. Uzun senelerden sonra tekrar bisiklete bineceğim. Umarım başlangıç için iyi bir seçimdir.

ihtiyaçtan dolayı acil satılık temiz kron xc500
SA.Hi.Bin.Den.C-om da bulablrsiniz
ilan no:45278421

kron xc 500 mü xc 1000 mi ?? amatör kullanıcami şehir içinde genelde.
bi de hangi yılın modeli iyi

bende salcano falan derken dedimki alacaksam 2. el olsun kron olsun. Aldım ve bende3 2010 kron xc1000 sahibi oldum :))

ismi bile var :) white swan :)

• Beğen
Tepkiler: sönmez
bende sedona 701 ile kron xc250 arasında i tercihimi kron dan yana kullandım ve kron kardeşliğine katılmış oldum. gerçi artık stok halinden bi hayli farklı bi xc 250 oldu ama sonucta kadro kron :)

MODEL : XC 250-21 vites
BOY : MTB -17,5"
KADRO : 7005 Aliminyum TB
SÜSPANSİYON :Suntour Epicon (2010)
ARKA VİTES :Shımano Acera m430 (bir kaç güne xtr olucak)
ÖN VİTES :Shımano TX 50 (bir kaç güne deore olacak)
AYNAKOL :Shımano FCM 131
DİŞLİ : :Shımano TZ -21 (bir kaç güne deore hg50 olacak)
VİTES FREN KOLU : STEF-40 (bir kaç güne deore olacak)
ZİNCİR :KMC Z -50 (bir kaç güne deore hg93 olacak
FREN :Artek (bir kaç güne alivio olacak)
ORTA MİL :Rulmanlı monoblok
TEKERLEK GÖBEĞİ :alm.rulmanlı (bir kaç güne deore olacak)
JANT :kron / rgida
JANT TELLERİ :siyah tel
LASTİK :rubena scylla sport kevlar
GİDON :kron ( bir kaç güne ameoba scud carbon olacak)
GİDON BOĞAZI :kron ( bir kaç güne ameoba scud carbon olacak)
SELE BORUSU :kron
SELE MANDALI :kron
SELE :kron
PEDAL :VP
BOĞAZ YATAĞI :A head CH-819
ELCİK :KRON

şu an iki parça değişiklik yaptım ama önümüzdeki hafta yazdığım değişikliklerde olacak. yavas yavas toplayacam bu kadronun üzerine bakalım :)

• Beğen
Tepkiler: sönmez
Arkadaşlar Xc250 Almak istiyorum Fiyatını bazı arkadaslar 400 e aldım diyor benim de bütcem tam o kadar ama bir türlü bulamıyorum nerede satıyorlar 400 e? :(

Arkadaslar Kron Kardesliğine üyeli icin ne yapmak gerekiyor Benim de kron um geliyor =) Xc 250 Siparisi verdim bütcem ona yetti öyle oldu =) Benim de kron um olacak =)

bende de kron xc 4000 var.. full deore set artı arka aktarıcım xt.. bi sorum olacak xc 4000 e hidrolik disk perforansı nasıl? bir arkadaşım disk takılan paröçanın kadrodan çatladığını solemisti..

@Serkan Taşdelen

Arkadaslar Kron Kardesliğine üyeli icin ne yapmak gerekiyor Benim de kron um geliyor =) Xc 250 Siparisi verdim bütcem ona yetti öyle oldu =) Benim de kron um olacak =)

merabalar, bende aranıza gelıyorum fotografı yakında koyarım kron tourer bol pedallar...

Bisiklet dünyasına yeni adım atacam. Ancak araştırmam sonucu xc4000'e karar verdim. Ancak donanımının standart olmadığını gördüm.
Şu bisiklet 800TL'ye uygun mu tavsiye eder misiniz?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri