Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Burak ELMAS

Merhaba,
Kron Türk menşeli bir şirketin markası mı ? bir yerlerde İtalyan olduğunu da okumuştum.

Scudo
Ben de toplama ve düz maşa Kron ct 1000 kullanıyorum..Şehir+tur için oldukça iyi bir bisiklet...

Özellikleri

- 28" Double butted 7005 aliminyum city bike kadro.
-Cane Creek furş takımı
- Amoeba gidon ve gidon boynu
- 28" Cr-moly sabit ön maşa.
- Alex rims 28" Ace 17model (çift kat aluminyum) jant çemberleri.
- Paslanmaz inox G 14 (2 mm )jant telleri.
- Novatech rulmanlı özel ön arka jant göbekleri.
- Deore oktalink hollowtech aynakol.(44x32x22)
- Deore XT 11-32 , 9’lu ruble.
- Deore XT arka attırıcı.
- Deore Lx ön attırıcı.
- Deore Lx fren kolları.
- Deore Lx vites kolları.
- Baradine pabuçlu Shimano V frenler.
- Bontrager race lite 700x32 kevlar kaplama 450 gr. lastikler.
- Aliminyum sele borusu,.
-Jel sele Royal
(link)

CT 1000'den birkaç fotograf daha ekleyeyim:
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

• Beğen
Tepkiler: Güven Kıray
(link)
Bu siteye girip,sağ tarafta "browse"'ye tıklayıp bisikletinizin fotografını seçiyorsunuz."Start Upload" kısmını tıklatıyorsunuz.Kısa bir müddet sonra fotograf ve direkt linkini veren sayfa açılıyor.Linki kopyalayıp,buradaki sayfaya yapıştırıyorsun...Kolay gelsin...
Not:Bu tip birçok upload sitesi var...İyilerinden biri de imageshack'tir...

İlave olarak:"start upload"ın üstünde"resize image" var..Oraya tıklayıp, 640x480 boyutunu seçiyorsun...

Türkçe upload sitelerinden biri de aşağıdadır:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Barış TOPÇU
kron xc500 hakkında yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olurmusunuz teşekkürler arkadaşlar.:bilmiom: :bilmiom: :bilmiom: :bilmiom:

@FERRUH GÜRYALIN
Eğer varsa güle güle kullanın...Yeni alacaksanız,Kron xc 1000 alabilirseniz daha iyi olur...Bazen çok temiz 2.el bulunuyor...Aralarında vites farkı (21-24) var ve xc1000'in maşası daha iyi,kilitlenebilir,sertlik ayarı da olan TG(Top Gun) veya suntour XCM markalarından biri, XC 500 de Zoom maşa vardır...Başka önemli bir farkları da yoktur...

• Beğen
Tepkiler: FERRUH GÜRYALIN
@sitix
sağolun yeni aldım yol kullanıyordum birtanede mtb olsun dedim ama anlamıyorum yani iyi diyorsunuz rahatladım.

Arkadaşlar benim kadromda Xc4000 ve bu kadrodan çok memnunum. Kesinlikle kadromu değiştirmeyi düşünmüyorum, ancak üst model bir Xc4000 e geçersem değişirim. o da az ufak bir ihtimal. Gerçekten çok güzel bir marka ve çok seviyorum bike ımı. Selamlar.... :)

Özür dilerim. Aslında bu duruma dikkat ederdim ama dalgınlığıma gelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Burak ELMAS
@Y.Toygar

Bisikletiniz forumda daha önce görmüştüm. Güzel bir bisiklet, bol pedallı günleriniz olsun.

• Beğen
Tepkiler: Y.Toygar
arkadaşlar kron xc 4000 in kadroyu kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum...esnemesi fazla mı az mı? atik mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri