Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
iyi günler bende bi hafta kadar önce sirkeci efordan bi xc 1000 aldım ve üye olmak istiorm ayrıca bi sorunum war bütün sitelerde arka aktarıcı alivio olarak gözüktüğü halde bende acera war bunu nereye şikayet edebilirim bi tel no yokmu acaba yardım ederseniz çok sevinirim

slm arkadaşlar yaklaşık 10 gündür kendime bisiklet arıyorum. 172 boy ve 95 kilo ya sahip biri olarak. araştırdıkça kafam karıştı . kron xc 1000 i tavsiye edermisiniz. yanlız ricam elinizde olduğu için değil gerçekten memnunsanız bisikletten tavsiye ediniz.

ben kullanıyorum şuan için memnunum bı sorun yok önemli olan sizin bisikleti begenmeniz ve içinize sinmesidir eger içinize siniyosa alın pişman olmassınız.;)

@Burak ELMAS

efor bisikleti aradım adam normali acera kataloglara yanlış basılmış dedi herkesin alivio arka aktarıcı olmasına ramen bendeki acera olmasıda kandırıldıım ihtimalinin üzerinde durmama neden oluyo acaba türkiyede efor bisikletten daha yetkili bi kron bayii warmı veya dağıtcı yardımcı olursanız sevinirim

Selamlar, dün efor bisikletten kron xc 500 aldım. Yarın, bir aksilik olmazsa bisikletim elimde olacak. kron ailesine bir üye daha katıldı.

@orkan yılmazer

efor dan daha yetkili bi bayi yok bayilikleride kendisi veriyo zaten istersen tekrar ara herkesıınkı alivio fılan de yardımcı olurlar sen ısrar et :rolleyes:

@barış gül

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza bisiklet gelince fotoları bekleriz ;)

arkadaşlar merhaba, bende ağusts başından beri kron xc1000 kullanıyorum, ama nazar değdi diyebilirim.
bisikletçiye gidip gidonu düzelttirdiğimde şom ağızlı -bu lastikler buraya gelmez- dedi baktım akşam teker de hava yok, neyseki kompressorle hemen hava bastım gittim bisikletçiye, sibop gevşekmiş, tabi hızla gezmeye devam ettik. iki gün sonra (yine arka teker) top attı, ve iç lastik değiştirdim, tabi dış lastiği değiştirmediğimden yeni lastikte - yine aynı yerden- bir kaç gün sonra top attı. yani hala keyfini çıkarabilmiş değişlim.
bu arada bisikleti ışıl bisikletten aldım, arka aktarıcı acera ön aktarıcı altus bunun dışında yanında gidondan memnun değilim eğimli bir modelle değiştireceğim. aynı zamanda kron markası da hoşuma gitmiyor, "kronos quartet" ya da krones quartet olarak değiştirebilirim.
normalde bu bisikleti almayacaktım ama çok ucuz olunca almak zorunda kaldım.

@barış gül

ketenkelenin karizması başka yaa :d benimde yaptırmam lazım ozalitcide bi kertenkele :)

Bir arkadaş foruma kertenkele resmini koymuş. Bende çıktısını alıp tabelacı arkadaşa yaptırdım. Güzel duruyor. Benim çok hoşuma gidiyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri