Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bir kertenkelede benden

kron xc 4000 17.5 kadro
rock shox sid race 2007 maşa
amoeba titanium gidon
zoom 3d gidon boğazı
cane creek furç takımı
amoeba scud carbon sele borusu
selle bassano sele
maxxis ignitor 2.10 tub lastik
xt 765 jant seti
xtr 970 vites kolları
xtr 970 arka vites
xt 760 ön vites
xt 770 aynakol
xt 770 ruble
kmc x9 zincir
xt 775 hidrolik fren seti
pd m505 spd pedal

(link)

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
Scudo
Selam arkadaşlar 2009 XC4000 geldi kardeş olarak :) Detaylı fotolar aşağıdaki linkte

(link)

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=39283[/url]

Hayır xc1000 in Alüminyum 7005 iki kez dipçiklenmiş, xc4000 in Alüminyum 7005 üç kez dipçiklenmiş.

Ben de xc3000 almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bir soru var.
Kadrodan sinir bozucu sesler geliyor diye okudum. Böyle bir sıkıntısı olan varmı?

@ozan ulutaş

Merhaba XC1000 kullanıcısıydım şimdi ise XC4000 ikisindede böyle bir sese rastlamadım. Ve şunu tahmin ediyorum kadroya o kadar önem veren bir firma öyle bir ses durumunda kadroyu değiştirmeyi kabul eder

kron xc 4000'i olan arkadaşlar, bisikletlerini kendileri tartıp ağırlığını yazabilirler mi? bu fiyata 11 kg ağırlık çok iddialı. gerçekten buna yakın bir rakamsa bende kroncu olmayı düşünebilirim
teşekkürler

Merhaba Arkadaşlar bende kron xc 2000 kullanıyorum. bisikleti biraz hafifletmek istiyorum. müsait zamanda donanım hakkında bilgi verip yardımlarınıza ihtiyarcım olacak. Selamlar.

(link)

Ben de bi tane Xaos almaya çalışıyorum.. Satan arkadaş vazgeçti ama bi daha sorucam satsın diye :D

Ankara'da Xaos nasıl alabilirim yardımcı olabilecek var mı :)

@Oguz Ozkocak

xaos mu kaldı :D bulursan 2. el bulabilirsin xaos'u

yalniz birsey aklima takildi kimse cevap vermiyor... kron un sitesinde ve internette kadronun 2 kere dipciklendigi yaziyor. sadece bir yerde 3 kere dipciklenmis olarak yazdigini gordum. kadroda 3 kere dipciklendigi yaziyor. sebebini anlamadim. bilen varsa yazsin lutfen.
cunku konularda insanlar yazisirken yok kron xc1000 iki dipcik sen git x markayi al diye...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri