Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Bende bu ay içinde Kron XC 1000 alıcam.Benide yazarsanız sevinirim Kron Kardeşliğine.

Az kaldı 4000 yolları çıkacak bende gruba dahil olmak istiyorum 3tane kronla zoxes_zeon_4000

Gözümü KRON XC 5000'e dikerek bisiklet sevdasına kapıldım :D Tabi Türkiye'deki ekonomik ve siyasi krizlerin olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmadığım için başlangıcı XC 1000 ile yapmak zorunda kaldım. Kardeşmiyiz değilmiyiz ? :D

mrb arkdslr bnıde aranıza alırmıydnz acaba :D alırsanız sevınrım sımdıden tesskrler sunuyorum saygılarımla...
(link) resmdekı gordugnz sarı sımsegım xc 1000:D

Artık Kron XC 1000 ile ben de aranızdayım arkadaşlar.
Uzun yıllardır ilk kez bir bisiklet alıyorum, bu gün ilk sürüşümdü, açık söylemem gerekirse, kendimi kaybettim. Bu alet deli birşey, eminim daha iyileri de vardır, lakin şimdilik bu benim fırtınam :))

yaklaşık bir haftadır forumları dolaşıyorum ve herkes kron'u konuşuyor. yok mudur senin üstüne be arkadaş?!:)
forumları okuya okuya ben de kron aşığı oluyorum galiba.

beni de alır mısınız gruba:)

kron xaos kadro sahıbıyım yavas yavas topluyorum yakında resımlerı eklerım... :)

arkadaşlar bende bugün xc 4000 aldım scud gion gidon boğazı seleborusu var henüz.aslında elimde acera malzeme var ama foruma bakınca takasın gelmedi sanırım parça biriktirim bi canavar yaratıcam hatta henüz elimde bile diil ama bu gece uyuyamicam sanırım benide aranıza alırsanız çok mutlu olurumm :)

sende hoş geldin kron kardeşliğine ve yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun

arakadaşlar benimde bir kırmızı şeytanım var XC2000 ben krondan çok memnunum hele o kertenkelesi yok mu öldürüyor ben bu şekilde bir anaktarlık yapmalarını söyledim firmaya bakalım belki yaparlar

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
halil hocam sizinkide hayırlı olsun o anahtarlıklardan fazla olursa biri talip olmak isterim.

merhaba benimde nasipse bu pazar bir kron xaosum olucak bundan önce hep amatör(dandik)bisikletlerle dolaşmıştım bisikletin en çok kendini sevdiren yanı bence özgür bi spor olabilmesi vede ne kadar ço uzak yere gidersem beni okadar çok mutlu ediyo ha bide lütfen benide alın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri