Scudo Sports

Kron Kullanıcıları Kulübü

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bence yazilari guzel oldugu surece daha profesyonel gibi gosteriyo acikcasi guzel stickerlar bulsam alip takicam mevcut olanlari cikardiktan sonra. Kron biraz cocukca yapiyor bence stickerlari hosuma gitmiyor.

• Beğen
Tepkiler: mfk
Scudo
@CengizCelik Evet bendede xc yazıyor, biraz keskin hatlar olmalı ancak bunun stickerleri çocuk bisikleti gibi, satacağım zaten :D
(link)

Kadro yazıları güzel ancak bu stickerlar pek iyi değil.
Lastiklere bakmayın bu arada ,apaçi tarafımın eseri:D

Benimki de bir hayli cocukca. Bazi jantlarda gene zozo falan yaziyo numaralar yaziyo bizimki sadece "neo". Cok sinir oluyorum ya kadronun tasarimini seviyorum fakat stickerlar dehset berbat. Hele ki bir gidonun ustundekiler Allahimmmm cikarticam onlari galiba ....

Dosyalar

• 14701745111551614017599.jpg
    14701745111551614017599.jpg
    118 KB · Okunma: 36
  • 1470174614171773749535.jpg
    1470174614171773749535.jpg
    130,6 KB · Okunma: 29
  • Beğen
Tepkiler: zor bisikletçi
@CengizCelik Benimkinde de neo ve xc yazıları var , satacağım için sökmüyorum , bence de vasat . Sizinkinde de neo ve tx yazısımı var :)

@kaskreis Gidonda kron yaziyor lakin kadroda buyukce bir kron yazisi yere paralel olan parcalarda ise tx250 jantlarda neo

Aslında maşada yazan koskocaman bir MOZO yazısını da sökmek geçiyo içimden ama o daha sağlam yapışmış gibi :D belki sonra denerim.

Arkadaşlar bende xc150 var iyi mi sizce? Hep kötülüyorlar şehir içine çıkmaktan utanıyorum.

@Dogan09TR
Giriş seviyesi sağlam bir bisiklettir. Bende de tx 1000var. Bir milyon kere memnunum. O laf eden marka meraklısı, gösteriş abidelerine de söylersin bisikleti bisiklet yapan onu süren kişidir. Takmayın öylelerini.

#Tapatalk

başlığa göre kronda en iyisi en pahalısı, ayrıcaa 100 kilo ile istediğin bisiklete binersin.

• Beğen
Ben xc 1000 kullanıyorum. Çok memnunum ha ama maddi olarak hiç bir kaygim olmasa ghost nila5 alırdım... :D suanki kafamla degerlendirince yibe xc 1000 f/p ve donanım acisindan daha tatmin edici geliyor...

• Beğen
@mhtozel 2015 mi abi ağırlığı falan nasıl,kaliteli olduğu bakınca belli oluyor mu?

2014 var bende, ilginç ama triple butted diye geçen tek kadrosu galiba onceki ve sonrakiler double butted diye geçiyor.. 27.5" pedal dahil tarttigimda 13.9 kg gelmişti. Yani İstanbul gibi bir yerde olmadığından yanıma cube çular gelip de hiç kıyaslama fırsatı bulamadım :D ama goren herkes gayet kaliteli gozuktugunu muhtemelen çok pahalı olduğunu söylüyor :harika:

Buda bizim eleman işte ihtiyaç olmadıkça çamurluk da olmuyor ;)

IMG_20160810_000525.jpg

Dosyalar

• IMG_20160810_000525.jpg
    IMG_20160810_000525.jpg
    191,2 KB · Okunma: 10
@kaskreis bu yaptığın bana dram abi resimlere baktıkça içim gidiyo zaten :aglyrmngaa:

@kaskreis 600-700 civarı. Yollar köy yolu yani toprak taş. Bisiklet geçmişim şu denli var kendimi bildim bileli bisiklet istiyorum ama bi türlü nasip olmadı. Onun dışında yok :booo::kyfmyrn:

@zor bisikletçi Bir iki foto daha koyayım o zaman güzellerinden :D
O yollara mutlaka dağ bisikleti almalısın,mesela xc 150 tarzı bisikletler bakabilirsin,ya da ikinci el temiz birşeyler bakabilirsin, o paraya pek 0 seçeneğin yok gibi.

Ben teklifimi yaptım :) kaskın da yoksa yanında bir de kask hediye ederim , 29 jant Hidrolik frenli bir bisikletin olmuş olur :) , Bu arada yedek orijinal kadro kulağı da hediye edeceğim. İyice zarara soktunuz beni:D:p

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri