Bence yazilari guzel oldugu surece daha profesyonel gibi gosteriyo acikcasi guzel stickerlar bulsam alip takicam mevcut olanlari cikardiktan sonra. Kron biraz cocukca yapiyor bence stickerlari hosuma gitmiyor.
Benimki de bir hayli cocukca. Bazi jantlarda gene zozo falan yaziyo numaralar yaziyo bizimki sadece "neo". Cok sinir oluyorum ya kadronun tasarimini seviyorum fakat stickerlar dehset berbat. Hele ki bir gidonun ustundekiler Allahimmmm cikarticam onlari galiba ....
@Dogan09TR
Giriş seviyesi sağlam bir bisiklettir. Bende de tx 1000var. Bir milyon kere memnunum. O laf eden marka meraklısı, gösteriş abidelerine de söylersin bisikleti bisiklet yapan onu süren kişidir. Takmayın öylelerini.
Ben xc 1000 kullanıyorum. Çok memnunum ha ama maddi olarak hiç bir kaygim olmasa ghost nila5 alırdım... suanki kafamla degerlendirince yibe xc 1000 f/p ve donanım acisindan daha tatmin edici geliyor...
2014 var bende, ilginç ama triple butted diye geçen tek kadrosu galiba onceki ve sonrakiler double butted diye geçiyor.. 27.5" pedal dahil tarttigimda 13.9 kg gelmişti. Yani İstanbul gibi bir yerde olmadığından yanıma cube çular gelip de hiç kıyaslama fırsatı bulamadım ama goren herkes gayet kaliteli gozuktugunu muhtemelen çok pahalı olduğunu söylüyor
Buda bizim eleman işte ihtiyaç olmadıkça çamurluk da olmuyor
@kaskreis bu yaptığın bana dram abi resimlere baktıkça içim gidiyo zaten
@kaskreis 600-700 civarı. Yollar köy yolu yani toprak taş. Bisiklet geçmişim şu denli var kendimi bildim bileli bisiklet istiyorum ama bi türlü nasip olmadı. Onun dışında yok
@zor bisikletçi Bir iki foto daha koyayım o zaman güzellerinden
O yollara mutlaka dağ bisikleti almalısın,mesela xc 150 tarzı bisikletler bakabilirsin,ya da ikinci el temiz birşeyler bakabilirsin, o paraya pek 0 seçeneğin yok gibi.
Ben teklifimi yaptım kaskın da yoksa yanında bir de kask hediye ederim , 29 jant Hidrolik frenli bir bisikletin olmuş olur , Bu arada yedek orijinal kadro kulağı da hediye edeceğim. İyice zarara soktunuz beni