Scudo Sports

kron kadro arıyorum

Kadro boyu hesaplamayı ayrıntılı bir şeklide (link) yapabilirsiniz.

Scudo
Selam eğer hala almadıysanız Benim kron Xaos kadromu bir ay içinde satma durumum var, kadro zeon ile aynıdır, rengi tamamen mat siyahtır ve boya ve cila arkından dolayı 40 gr daha hafiftir, boyu 16" dir ve boyunuza uygundur, fiyatı karar verirseniz daha sonra konuşuruz...

kardeş kaç para istiyorsun bana bir fiyat bildir senden haber bekliyorum çünki senin satmış olduğun kadronun bir aynısını buldum ama 17.5inch ve bakalım sen kaç para istiyorsun onun fiyatını söylemicem hangisi uygunsa onu alıcam evet senden haber bekliyorum salıcakla ayrıca bütün arkadaşlara teşekür ederim hepiniz ilgilendiniz çok teşekürler

Efor'da ben de görmüştüm. Ancak geçen gidişimde bana kadro satışının yasak olduğuyla ilgili bi demeç verdiler. Ben de o kadroları hiç görmemişim gibi davrandım. İlginç bir ülkedeyiz. Bu kadro satışı yasağı kadroları da kıymete bindiriyor. Kron kadroma 200 € veren çıktı. 200 daha kat bisikletin tümünü al dedim.

Arkadaşımızın son meajından anladığım kadarıyla kendisi açısından olay kapanmıştır. Dolayısıyla konuyuda kitliyorum.

Geri