Scudo Sports

Kron internet sitesi ve bayilikleri

arkadaşlar site yenileniyor az önce efor sirkeci ile konuştum yeni ve daha güzel bir site yapıldığı söyle 10 güne kadar açılacak dedi yakın duyuracaklar

hayat bir bisikletin olacaksa bir kron olsun gerisi yalan

• Beğen
Tepkiler: sönmez ve newlife
Scudo
bende kron almayı planlıyorum kayserideyim kredi kartı ile internetten direk almak istemiyorum pazarlık payı mevcut oluyor genelde o fiyatlarda özellikle sadece bisiklet yerlerde ...

Kron xc500'e bakmak ve beğenirsem almak istiyorum. Anadolu yakasında Bostancıya doğru bir yerler var mı ya da Kızıltoprak tarafında bunu satan? Yardımcı olursanız sevinirim. XC1000 tavsiye ediliyor biliyorum ama fiyat farklı çok :(

Eğer hala xc 500 bakıyorsan şuan muratoğlu bisiklette var o da vişnelikte savaş caddesi üzerinde akın bike ın karşısındaki ara caddede önceden sadece bianchi bisan satardı şimdi sedona kron salcano da getiriyor herhalde hala elinde var yoksa da getirebilir iyi forumlar

Merhaba Bende Kron XC 1000 almak istiyorum ? Ağırlık olarak 11.8 kg yazıyordu bu doğru mu ?

@Emek Tüzün

Dostum bulabildin mi XC 500, bulduysan da aldın mı? :)

Kron CrazyHop Almayı Düşünüyorum Kron Kadroları Nasıl Sağlammı Vede Bisikletlerin Kalitesi Nedir Kron Kullanıcıları Memnun musunuz Kron larınızdan
Yorumlarınızı Bekliyorum...

Evet Doğru Ama Mesela Rampadan Zıpladım Allah Korusun Kadro Kırıldı O Zaman Garanti Geçerli Sayılıyormu ? :S

@sedat

Sedat Bey merhaba,

Ben Kron marka bir bisiklet almak istiyorum..

Birkaç sorum olacak.. Sitede özel mesa atmak için 50 mesaj sınırı varmış onun için alıntı yapmak zorunda kaldım mesajınıza..

- İkinci el kron satıyor musunuz ?

- Xaos kadro buldum bir arkadaştan.. Ne kadar verilir bu kadronun ikinci eline? Bu kadroyu alıp getirsem standart parçalarıyla kaça toplarsınız ?

- Telefon ya da mail adresi vermek yasak mı bilmiyorum.. Görüşmek isterim..

İyi günler..

Kasten kırmadınsa evet garantili.Daha önce bir forumda okumuştum. Kadro ömür boyu garantili olduğu için kasten kıranlar var.Fiyat ne kadar düşünüyorsun sitede tam senlik bir bisiklet gördüm.

Bi arkadaşım satıyor eskişehirde 2. el istersen 300 350 400 civarlarında

murat oğlu bisiklete git 2009 kron lar var ondaakın bisikleti geçince ışıklardan sağa dön görürsün

iyi forumlar

Arkadaşların söylediği bisikletçide var. Sedona, Kron ve sanırım bir de Salcano var. İnternetten fiyat araştırması yap sıfırları için ondan sonra git. Bilmiyor gibi görünme, geçen ordayken şahit oldum. Bilmeyen bir bayana bianchi'nin şehir bisikletini oldukça fazla fiyata satıyordu.

İyi pazarlık et, gerekirse internetten al derim ben. Oldukça fazla para verdiğin için kargo genelde bedava oluyor. Olsa da fazla tutmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan köleoğlu
evet eforun sitesinde bayiler bölümünde muratoğlu bisiklet yazıyo ordan numarasını alıp istedigin modelı sorabilirsin ;)

Geri