Scudo Sports

Kron FD-1000 hakkında bilgi..

@Aydın Yıldırım merhaba. öncelikle kazasız sürüşler, süper ötesi olmuş modifiye ile. memnun olmanıza sevindim. dahonlar çok pahalı geldi bana. kron düşüneblirim diyorum sizin gibi. size iki sorum olucak. arka bagazı istediginizde takılır hale mi getirdiniz yoksa artık iptal mi ve ne kadar masraf ettiniz modifiye için bilgi verirseniz sevinirim.

Scudo
Bisikletiniz cidden harika olmus. acaba kullandiginiz parcalari yazabilir misiniz? ozellikle pedal ve frenler cok hos ve hafif. :)

Ayrıntılı fotolara dikkatli bakarsanız aslında parçalar görünüyor ama yinede özetle yazayım.
Jant ve lastiklerin listesini ekledim(göbekler dahil)
Frenler Aest CNC Alüminyum.
Vites Sram XO 9 lu
Arka Aktarıcı ve ruble Sram XO 9 lu
Aynakol FSA Carbon Pro.
Elcikler Scott Sünger.
Zincir KMC gold
Sele borusu Rockbross CNC alum 240 g
Gidon Krex Alum. 110 g
Boyun UNO 6 mm
Sele Rubar 250 g
Fiyatlar Ebay, Aliexpres te ararsanız çıkar çünkü her ay değişiyor.
Bazı parçalar eski bisikletimden olunca tam rakam veremiyorum .Bir DAHON kadar masraf oldu diyebilirim.Ama şu an Dahon'a değişmem..Tern verge x18 ehh belki..:)..
Bu arada tüm vidalar Titanyum vidalarla değişti...

Şu anki maşam 710 gcivarında.. 20 inch karbon maşalara baktım 50 $ civarında 300 g olanlar var.Belki ileride düşünebilirim.Böylece 8.6 Kg a inmiş olur...Tern Verge X18 bile 10.4 kg ve fiyatı 9000 tl olduğunu düşünürsek iyi rakam.

Bu arada bagajı 4-5 cm mesafeden kestim tamamen iptal değil .Boru içindeki boş kısıma konan bir pim ile istediğim zaman kullanabiliyorum.Sadece çıkmaması için kadroya bağaj lastiği ile sabitliyorum..

Herkese keyifli sürüşler..

• Beğen
Tepkiler: Narki ve Yusufclp
@Aydın Yıldırım Güle güle iyi günlerde kullanın. Aynakolda 2 dişli var ama aktarıcı yok ya da ben göremedim. O şekilde kullanabiliyor musunuz?

@Yusufclp

Doğru küçük dişliyi kullanmıyorum aslında kadroya ön aktarıcıyı takma konusunda fikir arıyorum.Takabilirsem iyi olacak.Kadronun o kısımdaki borusu standart kelepçelerden kalın.Vidalama ile belki takabilirim ama şimdilik araştırıyorum.Önerisi olan varsa ve de paylaşırsa memnun olurum.

Dostum iyi sürüşler. Çok seksi.... Bunu görünce bendeki fd1000 gözüme hafriyat kamyonu gibi gözüktü.

Vay krondaşım benim çok güzel olmuş fren kollarını nereden temin ettin bayıldım umarım HD için vardır :harika:

@Aydın Yıldırım
Forumda yapan birini görmüştüm ama bulabilirmiyim bilmiyorum. Bu iş için özel bir kelepçe alıp aktarıcıyı o kelepçeye monte etmişti. Biraz araştırılırsa bulunabilir.

Süper ötesi bir modifiye, alet ateş ediyor resmen.

Maşallah :)

Geri