tuliras5
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- BAHADIR
- Bisiklet
- Carraro
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır hem forumda hem internette bisikletler üzerine araştırmalar yapıyorum. Başlangıç seviyesinde bir bisiklet sahibi olmak adına yaptığım araştırmalarda 4 marka arasında sıkışıp kaldım. Hem satış sonrası destek(yedek parça, servis vb.) hemde rahat bir sürüş keyfi temennim.
1- KRON TX250 (link)
2- CARRARO 224 (link)
3- MOSSO LEGARDA 1624 (link)
4- SEDONA 300 (link)
Bütçe bu rakamlarda olduğu için hepsinin fiyatları ve özellikleri hemen hemen aynı.
Carraro ve mosso biraz düşündürüyor beni Carraro bianchi iş birliği ve mosso ümit iş birliği kafamda acaba dedirtiyor. Bianchi ile ümit bisiklet hakkında servis ve hizmet olarak şikayet çok okuyorum. Kron hakkında fikrim yok sedona nın da yerli ürün olduğunu duydum. Ama bir acemi olarak değerli yorumlarınızı dikkate alarak biraz da hareket edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.
1- KRON TX250 (link)
2- CARRARO 224 (link)
3- MOSSO LEGARDA 1624 (link)
4- SEDONA 300 (link)
Bütçe bu rakamlarda olduğu için hepsinin fiyatları ve özellikleri hemen hemen aynı.
Carraro ve mosso biraz düşündürüyor beni Carraro bianchi iş birliği ve mosso ümit iş birliği kafamda acaba dedirtiyor. Bianchi ile ümit bisiklet hakkında servis ve hizmet olarak şikayet çok okuyorum. Kron hakkında fikrim yok sedona nın da yerli ürün olduğunu duydum. Ama bir acemi olarak değerli yorumlarınızı dikkate alarak biraz da hareket edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.