Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Scudo
çıplak xc4000 kadro bildiğim kadarıyla efor bisiklet sirkeci satış fiyatı: 250 $

fiyatlar eskiden nasılsa şimdide aynı +bir değişiklik yansıtılmamış bilginize

2010' un yarısına gelmek üzereyiz. Yine bu forumda bir başka markanın 2011 modelleri cirit atıyor. Bizim KRON hala kış uykusunda. Herşey hayali gibi. Orada şu kadarmış. Burada satışı başlamış. Şöyleymişte, böyleymiş. Bu yazılanların çoğu bana inandırıcı gelmiyor.

sanırım 2010 toplu olan xc500 ü 530 nakit 580 taksitli fiyattan veriyorlar. emin değilim ama galiba heralde diyim. ;)

xc1000 fiyatları netleştimi? herkes farklı bir fiyat söylüyor.

ankara dışkapıda yiba çarşısından xc 1000 aldım,bana 2010 modeli olduğunu söyledi kırmızı beyaz modeli çok beğenerek 700 tlye 5 taksitle aldım.xc 500 e ise 600 fiyat vermişti.

@arslan1981

Merhaba. Işıl bisikletten aldınız sanırım. Geçen hafta uğradığımda 2010 modeller henüz gelmemişti. 2009 modeller vardı. Siz ne zaman aldınız acaba?

@arslan1981

xc1000nin kırmızı beyaz 2010 modeli yok gibiydi.
ama 2009 model kırmızı beyaz xc1000 vardı.

umarım ben yanlış biliyodurum:(

modelin 2010 olduğundan emin değilim ama çok beğenerek aldım.herkesin bir KRON"u olmalı diye düşünüyorum.

@arslan1981

aldığınız bisiklet 2010 kron değil,2009 model kronlardır

fiyatlar aynı xc500 540 diyolar ama sıkı pazarlık 500 e alırsın digerlerini tam alarak bilemiyorum ama 2009 fiyatlarıyla aynı

@alternat

Arkadaşlar benim bisikletin arka teker bağlantısını olduğu yerinden iki taraftanda da çatlamış hafta sonu farkettim. Buradan garantiden bahsediliyor kadro değişimi için efor bisikletli telefon görüşmesi yaptım kararı Okan bey verir şu anda yurt dışında pazartesi arayın dediler buradan sizleri de bilğilendireceğim değişip değişmediğini.

@cemm

peki ben bse sorucam' xc 4000 im war we kadromun ust kısmnda boyanın werniği kabardı ve içinde sanki hava tabakası oluşmuş gbi dokundukça yayılır gbi oluo bu garantiye grermi???tabi şunada düzldi ama tekrar aynı sorunla karşılablceğimi düşünorumm....

Arkadaşlar bugün itibari ile kron kadromu söküp MNG karğoya verdim Kadro istanbul yolculuğuna çıkmıştır.Efor bisikletle telefon görüşmemde kadronun çatlağını söyledim kadroyu bize gönder inceleyelim dediler ve kadroyu gönderdim.Kron kullanıcılara duyrulur.

Buradan Efor Bisiklete şimdiden ilğilerinden dolayı teşekkür ederim.

Geri