Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

Kronlara karşı bir tutumum oldu neden bilmiyorum 500 1000 2000 3,4,5 gibi aile boyu cips gibi olmalarından mıdır yoksa hepsinin tipinin hemen hemen aynı olmasındanmıdır gıcığım bilemiyorum.. değil 11.. 8 olsa gene binmem :D

Renk seçimlerini yapamıyorlar o kadroyu herhangi bir ressama verseniz daha güzel boyar :)

Eğer kron tasarımını güzel yapabilirse iyi işler başaracak

Scudo
physx,sana katılıyorum aynı duyguları paylaşıyoruz;)Gerçektende görünümü kötü,o teknolojiye daha iyi yazı tipi ve renkler uygulanabilirdi xc 500 den hiç farkı yok görünümünün....

@PhysX
Arkadaşlar bunları dile getirirseniz Efor bisiklet isteğinize göre kadro çıkartacaktır.. ve ressam ın işi resim yapmaktır zaten... hadi dedeme verseniz daha iyi boyardı dese anlarımda ressamı nerden çıkardın anlayamadım:D neyse başka Eleştirmek istiyen arkadaş varsa ltfen çekinmeden söylesin ki seneye daha güzel kronlar çıktın:)

Aslı Bisiklet'in sahibi ile tanışma fırsatım oldu. Bütün şikayetleri itina ile dinleyip yorumunu yapıyor. Çok alçak gönüllü, babacan birisi. Bence Kron ile ilgili şikayet yada görmek istediklerinizi Efor bisiklete yansıtırsanız değerlendireceklerine eminim. Kron karbon kadro bence ağırlığına göre fiyatı iyi fakat bakalım sağlamlığı nasıl. Gerçi karbonlarda yanlışım yoksa daha çok ağırlık aranıyor.

Fiyatı hakkında yorum yapmak istesem de bir yorum yapmak istemiyorum.

Tasarımında farklılık görülse de boya seçimi cidden itici. Hayatımda gördüğüm en itici karbon kadro sanırım. Umarım eleştiriler dikkate alınır. Sedona'yı bu hussusta tebrik ediyorum. 2008 modelleri için her siteye girdiğimde önüme yeni fikirleriniz varsa söyleyin diye bir sayfa geliyor. Kron'un ise sitesi güncellenmiyor bile. Umarım bundan sonrası için dikkate alınır.

Cumartesi günü yakından gördüm,çok hafif harika bir kadro...

Çok renkli olmuş bence, ama buna rağmen güzel. Keşke biraz daha sade olsaydı. Fiyatı da bu ağırlıkta bir kadro için fena değil gibi. Hayırlı, uğurlu olsun.

xc 1000 veya xc 4000 renginde olsaydı..Fazla cıvıl cıvıl renkler ne bilim :)
Çok cıvıl cıvıl :)

Benim gözden hala XC 4000 :)

paylaşım için tşkler cidden tebrikler çok güzle ve hafif bir kadro...

Çok hoşuma gitti valla rengi :D Cıvıl cıvıl, kıpır kıpır, dinamik bir şey olmuş gönül ister keşke alabilsek de bütçe el vermez :D

İyi forumlar

@Bike-City

Ressam dememin sebebi trt de bir ressam vardı " belki şurda bir ağaç vardır belki şurda bir dağ vardır" diye resim yapan ona vermelerini istiyordum :)

Sizlere ömür:(... Çok severdim ismini bilen varsa yazsın; googling yapalım hemen...@PhysX

@HaliliOzturk

Bir yanlış anlaşılmayı düzelteyim.1090 gram ağırlık 15" içindir.Bu ağırlığa fren pivotları ve vites kulakları dahil değildir.
17" için ağırlık 1130 gram,19" için ise 1170 gramdır.

@PhysX

Belki birazda ön yargılı baktığındandır.Olabilirmi?
Bu trekte 3900 4300 4400 4500.....
scott tada scale 10 20 30 diye gidiyor.
Daha iyi fikirlerin varsa bizimle paylaşırsan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: enginkron
@Selim Çam

:( Çok şen bir amcaydı Allah rahmet eylesin üzüldüm şimdi..

@sonmez

Ama scale 10 - 20 - 30 vs.. arası boya farkı(desen olarak)karizma farkı çok var yani her tarza hitap ediyor. Aile boyu cips derken onu anlatmak istedim... Kron ise sadece 1 modeli varmış hissi veriyor. Tabiki haklısınız bu nedenden dolayı krona ön yargılıyım şu an :)

@PhysX

ya allah aşkına scale 10.20.30 hangi modelleri guzel ya,
hayatımda gordugum en salak bi kadro tasarımana sahıp
sadece ismi var scott'ın ve sponsorluklarını basaralı sporcularla yaptıgı ıcın ismi ıyı sekılde duyulmus bi firma...
scott kotulemıyorum, sadece tasarımları cok sacma yanı..
ama 2008 ltd ve 2004 scale 30 kırmızı harıc...
Ama kron xc4000 kadar cok sık tasarıma sahıp bi kadro görmedım bugune kadar...

Geri