Scudo Sports

Kron bisiklet kadro, maşa, model vb. konular hakkında

575 dolara çamurluğuydu buyuydu şuyudu 1.800tl

Scudo
hayırlı olsun kazasız belası kadrosu çok güzel duruyor. 1500 tl bir fiyatı var bence bu fiyat çok fazla 24 vites ve acera var üstünde

• Beğen
Tepkiler: eyupaltindal
sağolun teşekkürler
bizim niyetimiz xc1000 di fuarda gördük bunu rengi bizi bizden aldı bakıcaz artık

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın İnşallah.

o paraya yazık ben 670tlye aldım salcano 270sv acera 27 vites,tek artısı hidrolik disk,o paraya yanlış seçim

bu paraya sedona da geotech de whistle vb markalarda fiyat performanda ilk sırada geldi bize göre salcano yu pek beğenmiyoruz biz yine de sağolun yazdığınız için keyifli sürüşler :)

image.jpg 95 km /h

biz 14 yaşındayken.... vay be. hayırlı olsun.

teşekkür ederim evet bu hobiye erken başladık

Benim eski bisikletim bende olan 2013'dü gerçi hiç pişman da olmadım zaten frenler dışında.Güzel bisiklet rengi müthiş duruyor biraz eski modellerin renklerine benzemiş çok beğendim açıkçası kazasız belasız kullanın :) Kişisel görüşüm ama 1800 TL falan biraz fazla olmuş aksesuarlar olsa bile.Yine de çok güzel bisiklet bi de slick lastik oldu mu asfaltta kimse yetişemez kendimden biliyorum :D Uçuyor adeta

• Beğen
Tepkiler: emirozturk
O 95 km/h değil herhalde değil mi? :D :D Hatta bunu sormam absürt oldu bence.Merak ettim ancak, kaç oldu max?

Düz yolda bu bisikletle 95 km/h mümkün değil ayarı bozuktur sayacınızın.

düz yol değil zaten bilmiyorum dediğiniz de olabilir ama 2 aylık takır takır çalışan hissedebilir bi hız vardı 95 kadar olurmu bilemeyeceğim ama dediğiniz de olabilir tabi :)

95 ise sen TT'lere başla :D bunun mümkün olabilme ihtimalinin bizim ağzımızdan çıkma ihtimali bilme mümkün değil :D

Geri