Kronumu alırken yanında 2 yıl parça garantisi verdiler ön tekerlek göbeği bilyaları dağıldı heralde, çevirirken azda olsa takılma var garantiye girer mi acaba ?
,Teşekkürler yorumlarınız için galiba bu garanti belgesini boşu boşuna verdiler bana zaten bisiklet parçalarının çoğu hareketli aksamlar geriye birtek kadro garantisi kalıyor ozaman. Sonuçta bu mtb dağda taşta biniyorum yol bisikleti gibi kullanamam ki bu bisileti
Gidin Beyaz Masaya başvurun. Tüm parçaların garantisi olması gerekir, ne demekmiş dönen aksama garanti yok. Ben olsan uğraşırım, firma hakkında her aramızda geçeni burada yayınlarım.
Kron marka olarak TÜRK markası ama yanılmıyorsam Çin ve Taiwan da Yapılıyor.
İşin aslı daha önceleri çok eleştirdim bu markayı ama ilk çıkardıkları crazy hop dj kadrosunu gördüğümde baya ilerleme katettiklerini düşünmüştüm .
Ama marka bir defa adı kötüye çıktığı için çıkmış dokuza inmez 8 'e dedikleri gibi . birdurum var ortada.
Konuyu açan arkadaşın adını söylemediği üretimin yapan firma nın iyi olduğunu idda etmesi ile ilgili bişey söylemek istiyorum .
Arkadaşlar imalatı yapan iyi bir marka olması yapılan kadronun da iyi olacağı anlamına gelmez ve bahsettiğin firma kron gibi daha bir çok markanında ürünlerini imal ediyordur. Ama şöyle bişey varki her marka kendine bir kalite materyal standardı belirler ve bu standartlara göre ürün yaptırır.
Kısacasi kron bu konuda nasıl bir standart da malzeme belirleyerek imalat yaptırıyor . Çünkü Büyük markalar arge (araştırma geliştirme) lerinin kendi yapar ve ona göre standart belirler ve imal ettirir Ve bazı markalarda ellerine verilen katalogdan maliyeti mümkün olduğun ca düşük tutarak malzeme seçer ve yaptırır .
İşte önemli olan ve cevaplanması gereken soru bu Kron bu seçeneklerden hangisini tercih ediyor ?
Yalnış anlaşılmasın kimsenin malını kötülemek değil maksadım ama bunlar olağan şeyler
bahsi geçen marka ( neden söylemiyorumki suçmu diğer başlıkta belirtilmiş; MOSSO...) gayet iyi bir marka bilinen her materyalden kadrosu var ama tr da pek yok neden bilmiyorum birde 2010 modelleride aynı marka mı yaptırılıyor? bilen var mı almayı düşünüyorumda ?
arkadaşlar 2010 model kron xc500 aldım bisikletten memnunum tek sorun arka milinde var.arka mil 2. kez kırıldı garantiye almıyolar.önerdiğiniz bişey varmı?
bendede 2010model kronxc500 var.arka mil kırıldı garatiye girmedi ama arka rulmanları komple dağıldı garantiye girdi.garanti neye göre alıyor bilmiyorum ama bence alırlar göbeği
arka milin kırılma sebebini ağır vitesde ani hızlanmadan olduğunu tespit ettik.mili değiştirdim bir daha yamuldu.daha sonra arka göbeğin rulmanlarınını söktüm başka bisikletten somunlu mil taktım(çelik)gayet güzel oldu ve yamulmuyor.