Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
@TIGERSHARK
bu 2009 xc1000, 2010 ları efor bisiklette gördüm, beyazın üzerine baya renklli bir kadroları vardı. bende siyahı var ve ağır abi havasında duruyor bunlar.

16 sormamın sebebi kadrolar küçüldükçe sağlam bir görüntü vermeye başlıyorlar(yanılıyormuyum), bu yüzden mi küçülttünüz diye soracaktım.

biraz masraf falan diyorsunuz da bisiklete binip kadroyu çatlatana ben helal olsun derim.
kaç yıllıktı bu kadro?

• Beğen
Tepkiler: sadık1964
Firmayı tebrik ederim, sizin de keyifle kullanmanızı dilerim, bence eski halinden daha güzel olmuş:)

• Beğen
Evet bu garanti sözleri üzerinde durmaları ve herhangi bir başlık altında ücret talep etmemeleri harika. Yani bir kadronun ömür boyu garantisi varsa, kargo bedeli, x bedeli, y bedeli adı altında ücret talep edilmemesi gerekli. Zaten böyle talepte bulunan firmalar çok müşteri kaybederler, bende öyle bir firmanın bisikletlerini arkadaşlarıma, kardeşlerime tavsiye etmekten imtina ederim, sağolsunlar arkadaşlarım bir bisiklet alırken mutlaka danışırlar.
Yani Kron'u tebrik ediyorum.

• Beğen
bir kron kullanıcısı olarak bu habere çok sevindim. bu arada yeni kadronuzda çok hoş duruyor. güle güle kullanın

• Beğen
Evvet Sadık abi. Bu ne güzel bi haber.:in: Keşke her firma sattığı malın bu derece arkasında kalsa:) Rengi/deseni çok güzel olmuş; hoş ve sıcak

kron kadrolar hakikaten sağlam ben 110 kiloyum xc4000 kullanıyorum kadro çok iyi eskiden xc2000 vardı bende 3 kişi biniyoduk genede banamısın demiyordu :D

bence kadro çok güzel sadece bisiklet forum yazısını sildir aynı stil kron yazı karakteriyle yeniden etiketle 10 numara olur

Sadık Bey,

Geçmiş olsun, yeni kadronuzla kazasız sorunsuz keyifli pedallar dilerim.

Yalnız bir sorum olacak. Kadroyu firma değiştirdi tamam. Yalnız KADRO nun neden çatladığına dair bir "rapor","bilgi" vs verdiler mi. Veya sözlü olarak birşey belirttiler mi?

teşekkür ederim.

saygılar,
Z.T

• Beğen
Çok samimi olduğum birisi bana en içten şekilde bu sırrı verdi kron bisiklet sahibi olan lar güvenin kron bisiklet 2009 sezonunda ki kadrolarını SCOTT - MERİDA - TREK kalitesiyle CUBE - AMOEBA - SEDONA - GEOTECH kaliteleri arasında kalan bir markaya ürettirmiş aslında o markayı biliyorum ama söylemiyorum belki bir suç işlemiş olurum diye bu yüzden 2009 kron kadrolarına güvenin diğer yıl serilierini bilemem artık belki 2010 kronların kadrolarınıda aynı firma üretiyor olabilir ama kesin değil ama kesinlikle 2009 serileri için tedirgin olmayın çinmalımı falan diye ya italyan ya amerikan ya japon yada malaysia malıdır herkeze iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Furkan köleoğlu
Kronun bildiğim kadarıyla kadrosunun ömür boyu garantisi mevcut. Aklıma takılan birkaç soru var ben kronumla dağdan iniyorum yarım metrelik yerden atladım kadro esneyemedi kırıldı veya 10 merdiven indim yine kırıldı veya çatladı değişimi yinede gerçekleştirirler mi? Yoksa bu bisikletle niye atladın ordan kullanıcı hatası derler mi ben kadronun sağlamlığımdan kuşkum yok kesinlikle her yöden süper bir kadro aldığımada çok memnunum.

forumda kron kadrosunu değişen arkadşlar gördüm. ve gayet mutluydular. çünkü kullanıcı hatası olduğu halde kron bayi kadro 2007 model olsa bile 2010 ile muadili bir modelle değişiyor diye biliyorum.

tabi gidipte "ben 10 metre merdivenden atladım zıpladım"derseniz değişeceklerini sanmam.:)

• Beğen
Tepkiler: ihsan ünal
@Ziya TÜRKYAŞAR

Öncelikle teşekkür ederim. Sorunuza gelince telefonla görüştüm ve kadroyu göndermemi istediler bende kadroyu gönderdim ve yerine kadro geldi beni arayıp neden çatladığı hakkında bir bilgi verilmedi bende böyle bir talepte bulunmadım kadromu alınca telefonla arayıp teşekkürlerimi bildirdim bu kadar

Geri