Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Scudo
@zafer sidal

Zafer esnemenin nasıl oluştuğunu ve nası görebileceğimizi güzelce açıklamış. arka frene biraz fazla yüklenin ve bakın. Benimkini böyle farkettim. Ve hala kararsızım. hidrolik disk mi alsam yoksa yeni v brake mi? varmı bu durumu yaşamış olan?

bugün özellikle baktım frene yüklendim kadro dışa doğru hafif bi açma yapıyo zafer kardeşimin de dediği gibi bu bi sorun değildir olağan bişeydir. bu arada kadrom 2009 xc1000 iyi forumlar..

kron ların ömür boyu garatisi bahsediliyor.Acaba hiç değiştiren olmuşmu

Ben Yenİ Kron Xc 1000 Aldim Garantİ Belgesİnde Garantİ Zamani 2 Yil GÖzÜkÜyo Ayrica Bİr AÇiklama Yok. Bu ÖmÜrboyu Garantİ İŞİ Şehİr Efsanesİ Gİbİ BİrŞey Galİba.

• Beğen
Tepkiler: Bedreddin
Kron xaos marka bisikletimi kadrosunun çatladığını farkettim bu kadroların ömür boyu garanti adı altında satıldığını duymaktaydım konyada şuanda kron bayisi olan mustafa kartalla görüştüm kadronun İSTANBULDA efor bisikletle görüşmemi bildirdi ve değiştirebileceğini söyledi efor bisikleti arıyarak yetkilisi Sönmez beyle görüştüm kadroyu söküp bize gönderin biz inceleyip gerekiyorsa yeni bir kadro göndereceklerini söylediler kadroyu istanbul'a gönderdim ve üçgün sonra kron xc 1000 kadro olarak bana gönderildi efor bisiklet kargo ücretini dahi kendileri karşıladı .
Buradan efor bisiklete teşekür ederim.

kadrosu çatlayan kron
(link)

çatlayan kadronun yerine gönderilen kadro
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Satılan malın arkasında durmak örnek alınacak bir iş ahlakı davranışıdır. Firmayı tebrik ederim, size de hayırlı olsun güzel bir haber

hayırlı olsun , kadro nerden catlamıstı ? meraktan sımdı bende catlıcam bu catlama olaylarını cok merak edıyorum :D

peki neden aynı ayarda kadro yollamadılar xaos 3 kere dipçiklenmiş 7005 1550g
ağırlığında
xc1000 2 kere dipçiklenmiş ağırlığıda 1750g
xaos hemen hemen xc4000 ayarında tasarımı saymazsak sadece ağırlık farkı var yani garanti kapsamında aynı ayarda kadro vermiyorlarmı
sayende xaos'uma ömürboyu garanti verdiklerinide öğrenmiş oldum
güle güle kullan

kadronuz hayırlı olsun, boyunu ve rengini siz mi belirlediniz? kafadan mı gönderdiler?
bir de merak ediyorum kron ne kadar iyi bir kadro(benim başka kadrolarla kıyaslayacak imkanım ve tecrübem yok) bende de bu kadronun 17.5'i var üzerinde triple butted yazsa da bu(dipçikleme) ne anlama geliyor hiç bilmiyorum.

Hayırlı olsun abiciğim. Güle güle , kazasız belasız bin inşallah.... Binelim... de.... lastiklerini değiştir bence Cumaya kadar, MTB dişli lastik tak. En azından arka lastiğini.... Size bir sürprizim olacak Cumartesi Programı için. Yarın yazayım artık onu da...
Tekrar güle güle bin ..... Kim tutar artık seni...??

Geri