Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

Kullanım alanlarını ve amaçlarını belirtirsen daha iyi önerilerde bulunabiliriz. Ancak ben 750 YTL'ye Merida Matts tfs 100 v' yi öneririm.

Scudo
Ben merdivenden inicem dağda bayırda kullanıcam ama şehir içi ulaşımdada yavaş kalmak istemiorum yani kilitlenebilir tek amrstrlü bişi arıorum...Bende dandik bi salcano var çift amrtsr xD akoru bozuk frenler dandik vites ayarı bozuk :D bide benim hayallerim var bisikletle lasvegasa gitmek falan gibi hayat hikayemi anlattım xD.:::.::: Parasal bakımdan 750 deilde 650 ye düştüm :D Hussar almayı düşünüorum çünkü esk. de mtb böyle bisiklet satan bi yer var ordada kalmamış...Hussar var onuda beğendim ama kron istiodum xc 2000 YANİ=Tek amrstrlü merdivenden falanda indiim için dayanıklı hafif kilitlenebilir tek amrtsr lü bi bisiklet.

Merhaba arkadaşlar benim Bianchim var Hi-Ten olduğu için beni çok yoruyor bende KRON almaya karar verdim şehiriçinde, uzun yolda ve dağa tırmanırken kullanacağım 500 ytl param var acaba hangi modelini alabilirim İliginiz için şimdiden teşekkür ederim.(Ön ve arka disk olması istiyorum)

500 YTL'ye başka markalardan da bisiklet alabilirsin ama illâ Kron diye ısrar ediyorsan bütçene xc1000 uygun olur. Ayrıca disk fren diye tutturmana gerek yok, 500 YTL'lik bir bisiklette mekanik disk fren olacaktır muhtemelen. Forumu biraz ararştırırsan mekanik disk fren ile ilgili bilgiler bulabilirsin.

@cagcagim

teşekkür ederim ilgin için biraz daha para toplayıp xc 2000 düşünüyorum.

750ye EForda XC 2000 bulabilirsin. Ancak 2009 kadrolar cikacagi icin ellerinde 2008 kadro kalmamis olabilir.

disk fren için hiç zorlama ;)
mekaniklere nazaran v (klasik) frenler daha sağlam olabilior...
mekanik disk i çıkartıp v kullanmışlıgım var ama hidrolik disk freni hiç bişeye tercih etmem :)
xc 2000 almana gerek yok ;)
xc 1000 uygundur..

bide bunun bedeni diyorlar boya göre şu an boyum 165 cm ama uzarsa diye 180 cm lik boya uygun olanı olsam sorun çıkarmı?

yasin kac?

1,65 icin 16" kadro uygun. 1,85 boy icin 20" kadro uygun olur. Oda seni baslangicta zorlayabilir. 18" tercih edebilirsin.

benim boyum 176 fakat 16 rahatlıkla kullanabiliorm..
biraz harekette yaparım dersen 17.50 kadro almana gerek yok 16 iyidir çünkü koltugu kaldırabiliorsun

ben hareket derken kaldırıma çıkar inerim :) o kadar daha çok uzun yolda ve tırmanışda kullanacağım

lütfen yardımcı olun artık çok bunaldm boyum 1.95 kendime göre bisiklet bulamıyom aslnda bulyum ama arkadaşlar olmas o sana diolar 700 ytlm var napabilirm şimdiden herkese teşkür

Kron xc1000 gerçekten güzel alet 16-17'' uygun olur.

Maddiyat zorluğundan dolayı arkadaşımın kullandığı 2008 model Kron XC1000 27 vites ön arka hidrolik disk ve tubeless jantlı bisikleti var.. Fiyatı 750 Ytl isteyen varsa..

Detaylı bilgi ;inconvenient_dream@hotmail.com

Kardeşim bende 16" Kron Zoxes var almak istersen disc break uyumlu ve çok temiz olarak satılmayı bekliyor...Furş yatağı ve kelepçe boru dahil olmak üzere 200 ytl istiyorum. Bilgi vermek istedim :D

Selam Arkadasım Bende Kron xc 1000 Kullanıorum Gayet Memnunum Ama ModeL deıstırıcem satıcam ılgılenırsen cagatay071992@mynet.com eklersın msn adresım 400 YtL Ye satıcam bısıkletımın Hıc Bır problemı yok her ay bakıma gırıyor genede Sen bılırsın

kron xc2000 dusunuyorum ama yorumlardan anladıgım kadarıyla
mekanık disk sorunlu kullanış amacım rampa cıkıs ve rampa iniş olacak siz bu konudakı uzmanlardan yardım istiyorum
şimdiden tesekkurler:eek:

asfalt yolda rampa mı, arazi de mi? bütçeniz ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: paravol
Geri