Scudo Sports

Kron bisiklet hakkında sorular, cevaplar ve öneriler.

İşte Bisikletimin Fotoğrafları (teras tamirhane'deyken :D)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
hasan abi doğru söylüyor katılıyorum zaten zamanında arkadaşımız kendilerinden almıştı tasarım ve renk güzel bir görünüm verdiği için. .herkese iyi forumlar. .

bisikleti malesef ben aldım ama o dedıklerınızden bıseyı yapacam kı yapıyorum su an fosforlu kron yazısı

@cilgin_erdinc_

Hımm.. resim koyabilir misin?

sana tavsiyem önce orjinal haline getir yani mat siyaha boyat sonra siyah renkli donanıma devam et sadece stickerler beyaz olsun geri kalan parçaları siyah ve kaliteli olarakdevam ettir

sana tavsiyem önce orjinal haline getir yani mat siyaha boyat sonra siyah renkli donanıma devam et sadece stickerler beyaz olsun geri kalan parçaları siyah ve kaliteli olarakdevam ettir

son bir önerim olacak bisikletin rublesini değiştir mat siyaha boyatıp orjinal kron xc 4000 stickeri bul yapıştır daha sonra siyah ve kaliteli bir jant seti tak daha sonrada shımano fren bacaklarıyla vites fren kollarını değiştirmeni tavsiye ederim bundan eminim ki bisikletin çok güzel olacaktır

sana kron xc 4000 tavsiye ederim kadro boyu 17'5 tavsiye ederim donanım senin için ok adar önemli değil yeni başlayacaksın bu yüzden donanım okadar önemli deil full shımano olsun sana yeter modeli de önemli deil bu yazdıklarımı iyi bir bisikletciye gösterirsen ve derdini anlatırsan sana yardımcı olur iyi forumlar :D

Arkadaşlar eyni kron crazy hop 13 ınc bisiklet aldım adam bana zinciri eksiltirsek gergiye gerek kalmaz dedi. Ama bunny hopta çok ses çıkarıyor gergi almak istiyorum bakırköyde oturuyorum nerden alabilirim?

@deepsky

Bakırköyde metin bisiklet var sahilde, orası iyi

@deepsky

aynı hataya bende düşmüştüm. ve sonra çıkartılan baklayı tekrar taktırtım...(çıkarılan baklayı almıştım)

gerçi sonra street olayını bıraktm MTB ye döndüm ama yine street e geçicem galiba:D

bu arada yigit_kara26 kardeşime yararlı tavsiyesinden dolayı teşekkür ederim kendi bisikletimde böyle yapacağım

• Beğen
Tepkiler: yiğit_kara26
@mertcan gölge

Bilemiyorum. Ama şunu belirtmeliyimki xc4000 kadro harbiden güzel bir kadro. Bu modeli almayaı düşünenler fazla düşünmesinler bencee.

2009 modellerrin kadro ağırlığını bilen varsa paylaşırsa çok seviinirim ben çok ağır olduğunu düşünmüyorum bisiklete şöyle bir baktığımda zaten pek hafif bi donanım yok buna rağmen 13 kg. 2kg den az mı fazla mı onu merak ettim .

fazla hafif olmadı mı? ben 1600-1700 gibi bi ağırlık bekliyordum internette araştırdım bulamadım. galiba kendim tartacağım.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=56439&highlight=a%F0%FDrl%FDk
2007 xc 1000 lerin ağırlığı 1650 gr. 1000 ile 500 arasında fazla bir fark olmadıgı soyleniyordu...
Kron xc 500-3000 gibi kadrolar atlamaya karsı dayanıklı degil dimi sonucta hafif bi dag bisikleti?
Yani atlamalardan kastım cok asırıya kacmadan 50cm lik bi kaldırımdan atlayamayla herhangi bir sorun yaşanmaz değilmi?

• Beğen
Tepkiler: BULUT ÇELİK
Geri