aynı kart bende de var bir yıldan fazla oldu alalı 20 tl civarı bir aidat esti kaç kere müşteri hizmetlerini aradım geri istiyorum yok veremeyiz,yok diğer bankalara göre düşük kesiyoruz vs vs deyip durdular alamadım.taksitle alışveriş kolaylığı olmasa kırıp atacaktım ama lazım oluyor
@DESERT FOX
Aidatsiz karta gecis yapman gerek. Iki tür kart var, biri aidatli biri aidatsiz. Ama aidatsizda farkli bi olaylar vardi tam hatirlamiyorum suan.
Ben sikayet ettim 3 4 yerden birden 60 lirami geri aldim. Arkadas is bankasiyla muhattap oldu sadece 23 lira aidatli kart kesintisiyle 37 lirasi geri yatirildi. Yani her yerden sikayet edeceksin. Sikayetvar.com sitesi bu konuda baya bi ise yariyor
@Desert Fox
Pek b,r şey yapmadım aslında. Buradan yazayım da belki birilerinde de fikir oluşur. Öncelikle şikayetvar.com'dan şikayet oluşturuyorum banka hakkında. Sonra bankaya gidip öğrenci belgesini götürüp paramın geri yatmasını istiyorum. İtiraz ederlerse müşteri hizmetlerini arayıp sorumlu kişiyle görüşmek istiyorum. Bu şekilde %90 çözüme ulaşacaktır. Hiç olmadı tüketici hakem heyetine veririm kendilerini, haksız para aldıkları için
@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam musteri hizmetleri yok kartin ozelliklerimi kullaniyorsunuz,yok taksit yapiyorsunuz,cinemaximum da 8 tl ye bilet var (hic gitmedim kullanmadim da) alttan girip usten cikip olumlu yanit vermiyorlar,banka merkezindeki kriterlere gore aidatimi geri vermeleri mumkun degilmis enteresan kanunlara degil kendi koyduklari kurallara gore hukum veriyorlar
@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam direk kapattiricam zaten kartini da hesabini da zaten 5-6 ay kredi karti kullanmayacagim bari durduk yere gene aidat kesmesinler
@Gökhan Akkaya şu aralar gündemde olan banka hocam,iki harfli anladın sen
şikayetvar com a bir şikayet yazdım aidatı iade ettiler 1-2 gün içinde kartı tamamen iptal etmeyi düşünüyorum
Banka konusunda, hele ki aidat konusunda Finansbank'dan iyisi yok valla. Yıllık 100TL kazanç sağlayan kredi kartları bile var adamların
İş Bankasından ben de hiç memnun değilim, annem emeklisini o bankadan alıyor 2 gidişimden birinde sistem yok.
Enpara yani Finansbank'tan aldığım bankacılık hizmetini başka hiçbir bankadan almadım hayatım boyunca.