Scudo Sports

krank kolu kısa aynakol

Cem Ç

Forum Bağımlısı
Tepki
921
Bisiklet
Merida
spd ayakkabılar tekere değiyor, yavaş giderken dönüşlerde.

(link)

burada yazan 172.mm 175.mm krank kolu uzunluğumu ona göre kısa krank kol alsam sanırım tekere değmez artık ayakkabılar

Scudo
sorunun krank uzunluğuyla çözüleceğini zannetmem. ayrıca çözülmemesi de gerekir, ideal durumda krank kolu uzunluğu sadece bacak boyuna göre belirlenir. ha yine de kolun 2.5 mm uzun veya kısa olması ne kadar etkiler tartışılır (hem sizin sorununuzu hem de genel olarak performansı)

@Çağatay Y.

turkıyede daha pahalı eskı serılerını 450 liraya satıyorlar ıkıncı ellerı bıle yurtdışı sıfırlarından pahalı

(link)

@Erdal YILMAZ

işte pratikte yapamıyorum onu trafikte arabalar arasında sıkışınca tekeri havaya kaldırıp bisikleti öyle döndürüyorum :D

zaten tek sıkıntı çok düşük hızlarda, yada dururken hem pedal basıp hem de çok dar dönüş yaparken tekere değiyor.

@Cem Ç.

O zaman iyiymiş ince tekerci olmadığım için pek fiyatlarını bilmiyorum :)

selamlar.ön tekere ayakkabıların sürtmesi kadro boyuyla ilgili olabilir.krank kolu ise aynı şekilde boy ve kadro boyu, ve bacak uzunluğuyla ilgili olarak ayarlanacak ölçülerdir.öncelikli olarak bir bilenle görüşüp kadro boyu bacak uzunluğu ayakkabı kal yerleşimi,sürüş pozisyonu tüm ince ayarlarla ilgili bilgi alırsanız sorun çözülecektir.172.5 cm krank kolu normal sartlar ve boylarda uzun bir ölçü sayılmaz.

@erol denizoglu

kadro boyu uygun tam boyuma göre. ayakkabılar 45 numaradan buyuk olunca birde yol ayakkabısı bıraz uzun burunlu o yuzden değiyor. spd kullanmadan önce hiç değmiyordu ayakkabılar tekere...

Geri