Scudo Sports

Kötü niyetli insanlar

Videodaki gibi les bir nesil yetisiyor. eglenceleri bu iste. ruh hastasi sevgisiz les bir genc toplulugu :) oh mis.

Scudo
@Birhan K.

Hocam öyle demeyin bir baltaya sap olamamis, etrafta kimse olmayacak gebertip birakacaksin orada.

@Alizee

Hocam buna zaten söylenecek söz kalmamis, ama fena trollemis. Sunlari uzaya yollayacaksin.

Ben alıştım özellikle de ana yolda araçlardan kafasını çıkarıp bağıranlara. Kötü niyetli değiller aslında. En azından bana rastlayanlar öyle diye sanıyorum. Çok normal karşılıyorum ve gülüp geçiyorum doğrusu. :)

Bazıları ise korna ve tebessümle selamlıyor. Bu tür insanlara buradan çok teşekkür ediyorum. Harikasınız. :)

Bisikletçilerin genel sorunu kardeşim banada aynısı oldu ama ben panik yapmadım

Geçmiş olsun merak ettim o an bisiklet ten inseniz nasıl karşılık vereceksiniz?

Kendinizi savunma için ne var üzerimizde?

Benim üzerimde her zaman av çakısı bulunur. Ayrıca tabanca tüfek taşımışlığım da vardır uzun turlarda ^^

Öncelikle geçmiş olsun. Benim de başıma buna benzer şeyler defalarca geldi. Aynı bu şekilde yanımdan geçerken kafasını çıkarıp yüksek sesle bağıran maganda da oldu; arkadaşımla sürerken arkamızdan frenleri tutmuyormuş gibi üzerimize sürüp bizi korkutan sonra da gülüp şaka yaptım diyen gerizekalı da denk geldi. Bugün de mesela arabayı kasıtlı olarak bisikletime dokundurup sonra bir de ben hatalıymışım gibi kafasını ders verircesine sallayan bir öküz vardı. Dikkat ederseniz onlara insan diyemiyorum. Maganda, gerizekalı, öküz gibi etiketler daha fazla yakışıyor onlara

İşte kindar nesil bunlar. herkese herşeye kinliler.

ben alıştım gerçi ama insan o an sinirleniyor karşı tarafın da empati yapabilmesi için mantar tabancası taşıyacaksın aslında aynı zamanda plakasız eksoz patlatan motorsikletler içinde çok başıma geliyor genelde 18 yaş seviyesinde(beyin yaşı standart 10) görüyor yolda beni,yanıma gelip gaz kesiyorki eksoz çat cut ses cıkarsın motor plakasız bu arada tabi ben hazırlıklı oldugum için beni korkutmuyor fakat çevredeki insanlarda rahatsız tam o sırada mantar tabancasını alacaksın tam kulagının dibine ÇAT diye sıkacaksın al sana empati aynı şekilde 25 yaşına gelipte kendini 10 yaşından beri geliştiremeyen yaşam formlarına da aynısı yapılmalı zorla empati arkadaşlar ama kendi güvenliğimiz için geri duruyoruz ki devlette toplum da bu yaşam formlarının arkasında duruyor biliyorsunuz

Trafikte rampa inisi sonrasi ışıklarda durmak uzere iken biri ustume surmustu bilerek. Isiklara denk gelince icerden bana hareket cekti birde ustune. Ona elimle aşagi in ordan konusma hareketi cektim. Oda bunu bekler gbi hemen kartal gbi süzüldü lpg li şahininden aşagi. O daha bana gelemeden altimdaki xc 4000 i adamin ustune firlatip ailesel icerikli kufurler ettm. Adam panikleyip arabasina bindi kacti. Bende sakince bisikleti kaldirip yoluma devam ettim

Çare bireysel silahlanma. Eskiden silahın her türlüsünden çekinen, sevmeyen benim gibi pasifist adamı bu ülke ve içerisinde yaşayanlar bu hale getirdi artık. Açık açık söylüyorum. Amerika'da insanlar sokakta omuzda tüfekle gezebiliyorlar. Polis bile bişey diyemiyor. Açın yutubda videoları var izleyin. Bisiklete özel tüfek gözü yapacaksın (Terminatör'ün motosikletindeki gibi), sokacaksın pompalıyı ya da yarı otomatiği, bak bakalım bi daha kimsenin maçası yiyo mu bağırmaya, ıslığa filan. Hatta özellikle de kadınlar, sırf pipisi olduğu için kendini erkek zannedenler var ya aramızda sürüsüne bereket, o tüfeği gördü mü soğuk suya girmiş gibi oluyo mu olmuyo mu bakalım. Yemin ediyorum görmeyip de lagaluga yapan kabadayıya o tüfeği çıkartıp bi göstersen, kuyruğunu kıstırıp vik vik öten köpeğe dönmezse ben de bişey bilmiyorum.

Tabanca yerine tüfek dememin sebebi görüntü açısından çok daha caydırıcı olacağından. Ne kadar büyük o kadar iyi. Ha içine gerçek mermi koyun da demiyorum. Sadece gürültü etse yeter.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@barayda
okurken içim sıkıldı. yaşasın bezgin yalnızlar, kahrolsun toplum.

Bence her daim yanımızda biber gazı taşımalıyız,bunların sağı solu belli olmuyor.Adı üstünde maganda.Hiç suçunuz yokken canınızdan olursunuz.

Geri