Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

--Kötü Kilit--

Paslı Bisiklet

Daimi Üye
Tepki
156
Başlangıç
2011—12
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Downhill-Freeride
Dün alışveriş yapmak için bisikletle markete gidecektim. Yalnız markette uzun duracağım için kilit lazımdı bisiklet için.Önce bisikletçiye gittim. Hemen 1 tane aldım kilit -almaz olaydım-Sonra markete geldim bisikleti direğe kitledim,girdim markete.İşim bittikten sonta bisikletin yanına gelip kilidi açacağım. Soktum anahtarı kilide,çeviriyorum çeviriyorum açılmıyo kilit. Baya bi uğraştım.Sonra yine çevirim derken kilidin anahtar sokacak yeri kırıldı. Baya uğraştım açmaya. Sonra markete durumu anlattım. Hemen adam tornavidayla uğrştı biraz kilidi söktü. Arkadaşlar,siz siz olun ucuz kilit almayın. Adamın kilidi tornavida ile açması 5 dk sürdü. Hem tehlikeli. hem zor durumda bırakabilir.

Scudo
Allah'tan başka şeyler olmamış. Evet kaliteli kilit kullanmak gerek, ama ne kadar da kaliteli olsa bi şekilde kesiyorlar. Bozulma manasında söylemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Paslı Bisiklet
çok teşekkürler hepinize :D

@TALHA ATEŞ

daha kötü olurdu :D

Markete vs bir yere giderken eski bir bisiklet kullanın ve güzel bir kilit kullanın.. altı üstü bir market değil mi? altınızdaki güzelim bisiklet gideceğine eski bisiklet gitsin daha iyi

• Beğen
@Tolga Yücel

evet. asıl doğrusu o ama...

Kötü kilit piyasada çok. 3 ay önce de benim Ümit marka bisikleti çalmışlardı. Sadece 3 çekiç darbesiyle kırmış kilidi. Bayağı üzülmüştüm o zaman ancak bu iyi bir ders oldu benim için. Bu arada ben de bisikletin çalınacağını sanmıştım, iyi ki çalınmamış. Geçmiş olsun.

• Beğen
@Uğur Ali Kaplan

evet evet. aynen öyle . teşekkürler

@Hasan Bildik

ben de aldım. kısa vadede kesilmeyecegi garanti, umarım açılmayacagı da garanti olur :)
hoş aldım ama hiç kullanmadım. gözümün önünden ayırmıyorum.

• Beğen
Bence hiç bir bisiklet kilidi kaliteli değil.Keski ile telleri tek tek ayırıp kesebilirsiniz.Çalmak isteyen bir hırsızı kimse durduramaz ama bence en güvenlisi zincir :)

eskişehirde öğrenciyken, direksiyon dersinin verileceği yer evime uzak olduğundan tranvaya kadar bisikletle gidip çarşının orta yerine bisikleti kitleyip tranvayla devam ediyordum. dönüştede aynı yerde inip bisikleti alarak eve ulaşıyordum taaaaki o güne kadar :D birgün dönüşte yağmura yakalandım, bisikletinde kilidi açılmadı. bıraktım orda eve gittim, kilitte epey kalın baş parmak kalınlığında var yani. ertesi gün gittiğimde bisiklet yerinde yoktu :D neyseki 2. el pejo bisiklet almıstım 60 lira vermiştim içime oturmadı acısı.

• Beğen
Geri