Scudo Sports

kötü kaza

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
Arkadaþ lar bugün akþam avcýlardan gelirken önümde bir bisikletli vardý ne kask ne bir koruyucu biþi kullanmaýþ tý benim hýzým 32km idi oda yaklaþýk 50metre kadar önümde ellerini býrakarak gidiyordu aniden yolda duran dubaya çarptý ve 5metre kadar sürüklendi hemen yanýna gittim arkadaþý kaldýrdým ama ne yazýkki omuzunun kýrýlmýþtý kemik deriden kabarmýþtý çok kötü oldum ve anbulans çagýrdýk anbulasla gitti yolda el býrakmanýn ne kadar tehlikeli oldunu gördüm sizlerlede paylaþmak istedin

Scudo
geçmiş olsun ne diyelim.. eminim o arkadaş artık bazı şeyleri yaparken ellerini gerektiği gibi kullanmayı tecrübe etmiştir..gidonu ne kadar sıkı tutup , gozlerımızı 404 kez açsakda ne kadar dikkatlı olsakta karşıdaki insan umursamadığı sürece tehlike içindeyiz...

• Beğen
Tepkiler: Baran Özkan
Bazen yolda çocuklarla konuşuyorum. Mutlaka konu şu el bırakma hadisesine geliyor. Kimi diyor ne güzel böyle özgürce gidiyorsun, sen yapabiliyor musun falan fıstık...

Kimisi de "ağabey o gözlüğü niye takıyorsun ki" diyor, cevap verdikten sonra ekliyor gözüme bir şey kaçarsa ellerimi bırakıp ben onu hallediyorum ki diyor. Güler misin ağlar mısın...:(

@mustafa mimaroğlu
Bu eğitimi kim verecek?

Aileler mi? Bisikleti alıp ellerine veriyorlar. Ne kadar yapma oğlum/kızım deselerde arkadaşlarına uyuyorlar!

Okulda ise herhalde ciddiye alınacak veya müfredata girecek bir mevzu değil. Trafik dersi varsa da araçlar ile yayalar arasında tüm iletişimin işlendiği konular. Kimse kask takmalımıyımı fazla vurgulamayacaktır.

Eee, kim kaldı biz amatörlere mi? Yani örnek olmalı mıyız? Aslında dernek çatısı altında çok şey yapılabilir ki yapılıyor da. İzmit'de okulunu açmışlar, sertifika veriyorlar. Eğitim parkuru var yahu!

Evet, eğitim şart...

Kotu olmus umarim dusen arkadasa ciddi birsey olmamistir ve size gecmis olsun

Bugun bende ufak bir cocuga carpiyordum yolun sagindan dogru hafif asigi egimiyle beraber hizlica gidiyorum az onemde taksi durdu ve kadin cocugunu taksiye bindirmek icin onden yola indirdi son anda farkettim ve kirdim gidonu taksi ve cocuk arasindan gecebildim agzimdam da ancak amann kelimesi cikabildi

Ne yazikki bidikletin oyun oldugunu zannedeneler var ne yazikki

o arkadaşa büyük geçmiş olsun. sizde ucuz atlatmışsınız.

Anladığım kadarıyla düşen kişide açık kırık olmuş çok kötü ;S
Allah şifa versin

geçmiş olsun arkadaş

Geri