@cumali55
Yeter efendim yeter. Adı üstünde "İlahi" diyoruz. Ahlakın yaratıcısının koyduğu kurallar. Neden mi günümüz dünyasında yetmiyor gibi gözüküyor? Kendilerini Müslüman olarak addeden bir takım kimselerin bu "ilahi kanunları" kendilerine göre sapıtmaya çalışmalarından kaynaklanıyor
şimdi sizin aklınız yattı mı bisikletçinin hikayesine. bakıma bırakmışlar da, masraf etmiş de..
- bisikleti kim bıraktı söylesin?
- madem başkası bıraktı, her gelene teslim etmesi de yanlış, esas sahibi gelsin aranızda çözün demesi lazım.
- belli ki bisikletçi hem yeğeninizi tanıyor, hem de bu işlere bakan bi elemanı var, ufak bir operasyonla bisikleti uçurmuşlar.
bu olaydaki bir numaralı şüpheli bisikletçi olduğu gibi, bir de 50lira vermişsiniz. iyi niyetinize sağlık
yok. İyiniyetle ilgisi yok. Bisikleti ben değil babası buldu. Ben beylikdüzünde oturuyorum. Bisikletçiyle tartışmış. Bakmış sonuç alamıyor yazıklar olsun diyip vermiş 50 lirayı, almış oğlunun bisikletini.
@Ferhat Fırat hocam çok geçmiş olsun tekrardan ben olsam o 50 tl yi verirdim ama o 50 tl nin fazlası o adamda çıkardı böyle konularda bende magandalık yapıyorum elimde olmadan
kardeş islam dinine mensup bir Müslüman olarak ölçümüz kuranı kerim ve hz.muhammed s.a.v dir dediğin gibi Müslüman görünüp de sapık hırsız v.b ahlaksız insanlar çok ve bunlara da sorsan Müslümanım der ve Müslümanlığı zedeler. gerçek islamı anlamak istersen kuranı kerimi okumanı tavsiye ederim
Hocam geçmiş olsun, bisikletinizi bulmanıza sevindim. BEnim anlamadığım şu, bu insanlar en ufak şeyin bile hesabının verileceği mahşer gününde, bisikletinizi çalıp onun günahı yetmediği gibi, yeğeninizin kırılan kalbinin hesabını nasıl verecekler? Allah ıslah etsin ne diyelim.