Scudo Sports

Koşu bandında bisiklet sürmek

sinanarmy

Daimi Üye
Tepki
117
Bu resimde pete sagan kosu bandinda bisiklet suruyor hic deneyen oldu mu? Trainer almak yerine boyle bise alinsa nasil olur deneyimleyen oldu mu?
e7ec3207f4f9ffe72183270759f43fc6.jpg

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Scudo
O sadece şov için yoksa spor yapacak yeterli sanal hıza ulaşamazsınız hem de tehlikeli

Vitesi bosa alsak belki olur 12 max hizi var bunlarin zaten yavas kalir konu kilit :)

20 ile surersen olur. :D

Bizim koşu bantlarına bisikleti nasıl sığdırmayı düşünüyorsunuz.

Goruntudeki cihaz tacx in magnum model hem bisiklet traineri hem kosu bandi , xigaz kendi egimini degistirerek yokus cikmasi saglaniyor falan tek seferde iki cihaz yani , ama yanlis hatirlamiyorsam bisiklet icin maksimum hiz egim değerleri cokta yuksek değildi.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
1000-2000 Liraya satılan koşu bandına bisikleti sığdırmanız bile mümkün değil; spor salonlarındaki profesyonel koşu bantlarının koşu alanları daha büyük olsa da gene de üstünde bisiklet sürmeniz kolay olmayacaktır. Bu cihaz (Tacx Magnum) bandın neresinde olduğunuzu algılayıp ona göre hızı ayarlayabildiği için banttan düşmeden bisiklet sürebilmenizi sağlıyor.

@sinanarmy

Tacx Magnum'un maksimum hızı 30km/h, eğimi de %15miş, yavaş kalıyorsa antrenman yapmanıza gerek yok zaten.

Ben de zaten 12 kademeli olan klasik kosu bandlarindan bahsettim bu farkli bi cihaz biliyorum

Geri