Scudo Sports

Korkuyorum

@mariokaldato

@Sadettin Z.

@devilmycarlos

@Tolga Çelebi

@Ulaş Çavuşoğlu

@Kerem Özbayrak

@volkan Öz

@Kuzey Ege

@Mustafa Kocabaş

@oktayakgoz

@navigraph55

@ta1aln

Herkese çok çok teşekkür ederim. Bu kışıda mtb ile geçirip ( Sabırsız biriyim bence çok dayanamayıp gidip alırım gibime geliyor) mart'a doğru bir triban 3 alma kararı aldım herkese çok teşekkür ederim ayrıca vereceğiniz yol bisikleti sürme tiyoları varsa lütfen yazın...

@mariokaldato
Bu arada kot ile bisiklet sürmeni pek tavsiye etmem...

Scudo
@emre_s
2-Vites atma şekli biraz farklıdır, çarkları çok dik yokuşlara fazla gelemez ama hafiflikten kurtarır.
3-Frenler muhtemelen ilk kullandığınız bisikletteki gibidir V frenden, u frenden veya kumpas frenden korkmayın
4-Bir alışma süreciniz elbette olacaktır, dengenizi bulabileceğinize inanıyorum. Zaten bisiklet hızlandıkça dengelenen bir taşıttır ama asıl mesele
1-Oturuş pozisyonudur. Her şeyden önce yol bisikletine oturun ve kendinize şunu sorun: "Ben bu pozisyonda rahat mıyım ve bu pozisyonda bisiklet sürebilir miyim?" işte kilit nokta bence burasıdır ben o oturuş pozisyonuna alışamam bu yüzden şimdiki MTB mden sonra ya şehir bisikleti ya da slim-stick lastikli bir MTB den devam edeceğim. Siz de benim gibi rahatına düşkünseniz oturuş pozisyonu kilit sorunuz olacaktır önce bunu çözün gerisi kolay :)

Benimde tereddütlerim vardı birarkadaşın yol biskletini 10 km kullanınca hepsi ortadan kaktı :koptum: sende imkanın varsa bir arkadaşından ödünç al kullan bir daha mtb binmezsin ve gider tereddütsüz yol bisikletin çekersin altına :)

@Berkec.
Pardon yanlış olmuş slim-stick değil semi-slick lastik (yeni öğrendiğim bir isimdir o yüzden sıkça yanlış söylüyorum)

Öyle bir başlık atılmış ki sırf meraktan girdim yani :D

• Beğen
Tepkiler: Tozkoparan00
@Snorlax
Merak edip konu ile ilgilenilsin die boyle bir baslik attim ki konumla da alakasiz deil

Geri