Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

@Cüneyt HOCAOĞLU

Antalya ile tanışmam 15 sene evveldi ilk geldiğim seneden itibaren her geldiğimde köprülükanyona giderim ama bisikletle ilk defa gittim ve sonda olmıyacak eminim :D
valla size bir şey diyemiyorum :) antalyada olupta köprülükanyonu görmemek şaka gibi :) tüm dünyadan turistlerin bile gidip gördüğü cennet yerlerden biri olan köprülükanyonun tanıtımı pek yapılmadığı için çoğu kişi tarafından bilinmiyor bence görülmesi gereken yerlerin başında gelen bir yer... kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

@CEM HELİMOĞLU

Yeni gezi yapılmıştır en yakın zamanda sizlerle buluşacak, pek yakında :) :)

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
Scudo
Kadir Bey diğer gezi ve resimlerinize bakma fırsatım olmadı, bu paylaşımınızı yeni bitirdim ve inanın hayran kalmamak elde değil. Gittiğiniz yerlerin güzelliğini fotoğraflarınızla da çok güzel yansıtmışsınız, bu konuda da tebrik etmek isterim.

Biraz fırsatçılık yapacağım. Kusura bakmayın özelden mesaj atma hakkımı elde edemedim henüz :D Bir kaç haftadır bisiklet arayışı içindeyim ve bunu açtığım konularla çözmeye çalışıyorum. Sizin geziniz bu sorularımın bir kısmına cevap oldu zaten. Öğrenmek istediğim bir kaç şey var umarım kısa sürede cevaplarsınız çünkü bir iki gün içinde bisikleti almayı planlıyorum. Neyse çok uzattım kusura bakmayın. Sorularıma gelecek olursak;

1- Gördüğüm kadarıyla Canondale marka bir mtb ile turlara çıkıyorsunuz, daha uzun turlara da çıktınız mı? ve karşılaştığınız zorluklar neler?

2- Bisikletinizin modeli tam olarak nedir? Bu tura çıkarken özellikle bir lastik ve ekipman seçimi yaptınız mı? Ya da aldığınızdan beri bisikletiniz de turlara yönelik mod. yaptınız mı?

3- Şehir ve tur bisikleti almayı düşünüyordum daha sonra hibrit modellere de baktım, yalnız yaşadığım yerde özellikle şehir ve tur bisikletiyle çok kısıtlanacağımı düşündüğümden bundan vazgeçtim. Yaptığınız tur için oldukça sağlam kondisyon gerektiğini biliyorum ve bunun kolay olmadığını da biliyorum ancak forumlarda sürekli bu konu tartışıldığı için -mtb ile tura çıkılmaz, çok yorucu olur vs.- birde sizden bu konu hakkında yorum rica ediyorum.

4- Son olarak (link)
ve diğeri
(link)

hangisini önerirseniz onu alacağım , başka bir öneriniz olursa ona da açığım ancak fiyat bu civarlarda olursa alabilirim. Donanımlardan çok fazla anlamıyorum birbirine yakın görünüyor, fiyatları da oldukça yakın, beni cezbeden sadece superbow' un kadrosu açıkçası.

Son olarak tekrar özür dilerim bu güzel tur paylaşımınız da görüntü kirliliğine neden olan alakasız mesajımdan ötürü, ancak dediğim gibi özel mesaj atamıyorum, kusura bakmayın ve teşekkür ederim.

@MUSTAFA MURAT ARIKAN

merhaba
öncelikle çok teşekkür ediyorum
mtb ile her türlü uzun yola gidilir benim kanaatim
batı karadeniz turu yaptım en uzun turum olarak 4 gün cadırlı kamplı hiç bir sorun yaşamadım, asfaltta kullanacaksanız dişli lastikler biraz hız kesiyor yol lastiği almakta fayda var... iki bisiklet arasında benim seçimim dinamik görünümü ile CORRATEC SUPERBOW TRAIL DAĞ BİSİKLETİ 2011 olurdu. benim kullandığım cannondale sl trail modeli mtb sınıfı.. şimdi aklımda almak istediğim bisiklet sınıfı ve markası » TREK » SEHİR BİSİKLETİ » TREK 7.5 FX...

@Kadir AYINTAP

Cevap için tekrar teşekkürler, inanın çok yardımı dokunacak karar vermemde, iyi ki acele edip, yanlış bir karar vermemişim. Benim için rehber niteliğinde ki turlarınızın ve paylaşımlarınızın devamını merakla bekliyorum, en kısa sürede bisikletime kavuşup lastik izlerinizi takibe başılyacam :in:
Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
çok güzel yerler ölmeden önce görülmesi gereken yerllerden biri bence

Merhaba.
Çok güzel bir tur olmuş Ayaklarınıza sağlık.
Paylaşımınız için teşekkürler

Bencede kesinlikle görülmesi gereken yerlerden biri.

Mükemel tur olmuş uçansudan sonra gitmek istediğim başka bir yer daha. Ama 1 günde varıp dönmek bana kafi gelmez orada kamp atmak lazım :)

• Beğen
Eski bir topik fakat henüz görebildim resimleri, muhteşem olmuş, çok teşekkürler.

• Beğen
Kadir bey fotolara büyülendim resmen muhteşemden de muhteşem bir yer yol boyu sanırsam yem yeşil işallah bizede oraları görmek nasip olur :)

• Beğen
@Samet Koç

Teşekkür ediyorum Samet bey...
Uçansudan sonra diye yazmışsınız, Uçansu Şelalesine gidip gitmediğinizi merak ettim... Köprülükanyonda dediğiniz gibi kamp yapmak harika bir fikir, ilerde böyle bir tur yapmak benimde aklımdan geçiyor ama nasip olurmu bilmiyorum... Hayellerinizi gerçekleştirirsiniz umarım, sağlıcakla kalın.

@Yusuf Z. Şipal

En keyif aldığım gezilerimden biridir ama bir okadarda yorucu :) sizinde beğendiğinize sevindim teşekkür ediyorum.

@Deniz Caz

Çok teşekkürler Deniz...
Bu fotograflara defalarca baktım her baktığımda yine o günkü heyacanı yaşıyorum...
Bu yeşil örtüyü sadece ilk baharda görmek mümkün sonrasında Antalya"nın yakıcı sıcağı bu yeşil örtüyü tamamiyle değiştiriyor, sağlıcakla kalın.

Öncelikle Pendik'ten selamlar,yine harika ötesi bir tur görüyorum,rize yaylalarında 1 hafta tur yapan arkadaşlarla birlikte gördüğüm en güzel tur...fotoğraflar masa üstü yapabilecek kalitede..abartmıyorum sergi bile yapılabilir..yüreğinize sağlık...bu arada foto anlatımları da çok başarılı...

• Beğen
@bülent samsunlu

Öncelikle Maltepe"den selamlar :)
Beğeni ve görüşleriniz için çok teşekkürler, bu gezide çektiğim fotografların bir çoğunu masa üstü olarak kullanmış biri olarak :) sergi açma fikrini düşünmedim desem yalan olur :) bugün sergi açmaya kalksam rahatlıkla açabilirim, abartmıyorum bilgisayarım fotograftan geçilmiyor... "En iyi olan bisiklet senin bisikletin" diye yazmışsınızya işte o bisikletimle umarım o bahsettiğiniz Rize yaylalarını görebilirim :) Bu arada aynı yaştayız... sağlıcakla kalın, kazasız turlar diliyorum...

• Beğen
Tepkiler: bülent samsunlu
@Kadir AYINTAP
inşallah rize yaylarına birlikte tur yapma imkanımız olur,,bu arada çok yakın yerlerdeyiz bizim turlara katılırsanız seviniriz...pendikte faruk demirbağ ortaokulunda beden eğitimi öğretmeniyim,yolunuz düşerse mutlaka beklerim..

• Beğen
muhteşem bir tur tebrik ederim. 1 günün içine ancak bu kadar güzel görüntüler sığdırılabilir. inşallah her birimiz bu zevki tadabiliriz.

• Beğen
@Ozan Dönmez

Çok teşekkürler Ozan bey beğendiğinize sevindim...Köprülükanyonu görmek Sizede nasip olur umarım...

"Hatay Gündem internet gazetesi"nde, videolar bölümündeki Düden şelalesi videomu görebilirsiniz... Antakyaya selamlar...

@Kemal Öztürk

Çok teşekkürler Kemal bey...

çok güzel bir tur gerçekleştirip tek kelime ile harika resimler çekmişsiniz.
bu güzel paylaşımınız için teşekkürler...

• Beğen
Geri