Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

Scudo
@ferhat naci yılmazer

Çok teşekkürler beğendiğine sevindim.. bakalım herşey nasip kısmet.. sarımsak içinde yoktu unutmuşlar sanırım...

@abdurrahman topcuoğlu

Çok teşekkürler... çok zaman şehir dışına çıkıyoruz ama gün ve tarih belli değil nasip kısmet..

@Fatih Karakoç

Tek kelime ile "Teşekkürler" :)

Gerçekten güzel bir gezi olmuş, bizimle paylaştığın için çok teşekkür ederim. Allah kazasız belasız nicelerini nasip eder inşallah size.

Bu arada sakıncası yoksa fotoğrafları çektiğiniz makine hakkında bilgilendirebilir misiniz beni?

@Cenk Devrim

Çok teşekkürler Cenk bey.. Güzel dileklerinize amin diyorum..
Fotograf makinası çok sorulan bir soruydu
Fotograf makinam nikon D 80
Su altında kullandığım foto makinası olympus 8010
sağlıcakla kalın selam ve sevgiler...

çok güzel bir gezi ve yapmak istediklerimi siz gerçekleştirmişsiniz imrendim açıkcası :) bizimle paylaştığınız için teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
paylaşım için teşekkürler resimler kartpostal tadadında gerçekten...

Süper bir tur olmuş. İçimiz huzurla, oksijenle doldu vallahi. ayağınıza sağlık.

• Beğen
@Fatih Calık
+1

Evet, fotoğraflar ve altındaki açıklamalar çok harika olmuş. Gezmelikler arasında ilk sırayı hak ediyor. Ne diyelim; bizlere Allah oralara da gitmeyi nasip eder inşaallah.

Başarılar...

• Beğen
@Fatih Calık

çok teşekkürler..
sağlıcakla kalın :)

@A. ali atalay

eyvallah çok teşekkürler...

@ozan çanakçı

Çok teşekkürler beğendiğinize ve içinizin huzurla aynı zamanda oksijenle hemde en temizinden doldurmak sevindirici :D :D sağlıcakla kalın :)

@Furkan Demir

çok teşekkürler :)

@sarikanarya567

Aynen dediğiniz gibi
çok teşekkür ediyorum
sağlıcakla kalın...

@Salih Dinçer

gezi haricinde fotografları tek tek düzenlemekte başlı başına bir iş
ama aldığı yorumlar uğraşılarımın boşa gitmediğini gösteriyor :)
beğeninize ve güzel yorumunuza teşekkürler umarım sizede nasip olur :) sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Kadir AYINTAP

Kadir Bey, bugün birkez daha baktım harika resimlere diyecek birşey yok.Annem ve babam senelerdir Alanya'da oturuyorlar. Bizde senelik izinlerde gidiyoruz yanlarına, gerçi çok ayıp olacak ama ben Köprülü Kanyona daha gidemedim, sayenizde ailece görmüş olduk. Tekrar paylaşımınız için teşekkür ederim.:)

devamlı antalyaya gidip geldiğim halde arabayla bile olsa şuralara gitmediğim için kendime kızdım . bak şimdi. teşekkürler.

• Beğen
Geri