Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

Bu güzel paylaşımınız için teşekkürü borç bilirim. Gerçekten eşsiz güzelligi olan yerlerden geçmişsiniz ve hepsini kare kare yakalamışsınız. Güzel bir gezi ve sunum olmuş. Gezilerinizin devamını dilerim.

Emeğinize saglık.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
Kedir bey:
Çok güzel bir tura imza atmışsınız.
Herşeyi ile çok güzel; Bisikletle 195 km,Doğanın tüm güzelliklerini sergilediği bir zamanda, doğa harikası bir memlekette, Profesyonelce cekilmiş karelerle kısaca mükemmeliğin ötesinde, diğer arkadaşlarımın dediği gibi şimdi çıkıp Antalya'ya gidesim geldi ne yalan söyliim.
Bu arada Alabalığıda unutmayalım demiii.. :D
Ayağınıza, padallarınıza, kadrajınıza sağlık, Tekeriniz herdaim düz bassın
Allah bizede Nasip etsin...İnşallah. AMİN...

• Beğen
Gezilerinizi zevkle takip ediyorum.Fotoğraflar ve manzaralar gerçekten çok güzel.Paylaşım ve emekleriniz için teşekkürler.

• Beğen
@psychologicalmaniac

Çok teşekkürler beğendiğinize sevindim. bu gezide 400 küsür kare fotograf cekilmiş sizlerle 124 tanesi paylaşılmıştır:) sağlıcakla kalın

@Hüseyin Koca

Hüseyin bey ilgi alakanıza ve yorumunuza çok teşekkürler :)
Antalya yılın en güzel zamanını yaşıyor sıcaklar bastırmadan yapılabilecek en güzel şeylerden biri bisiklet turu :) 1 ay sonra sıcaklar bastırınca bisiklet turları işkence gibi olur bu coğrafyada :boese157:
Bu arada alabalığın tadı anlatılmaz yaşanır cinsten bir durumdu :D
Sizinde Ayağınıza, padallarınıza, parmaklarınıza sağlık, Tekeriniz herdaim düz bassın
Allah sizede Nasip etsin...İnşallah. AMİN.. Sağlıcakla kalın :)

@Fikret Öztürk

Çok teşekkürler Fikret bey fotograflarlada olsa gezilerimize iştirak ettiğiniz için mutlu oldum :) kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin Koca
@Kadir AYINTAP

abi çok teşekkürler sen güzel diyorsan süperdir oralar kesin giderim kaçırmam manzarayı ve offroadu :)

Kadir bey Malatyadan çok selamlarımızı gönderiyoruz. Dün akşam Sedat Seçkiner ağabeyimle birlikteydik ve bu güzel turunuzu birlikte takip ettik. Yine çok güzel enstantaneler görüyorum. Saygılarımızla

@aykut sıgındık

Aykut bey geziyi beğendiğinize sevindim:) teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın...

@Genç Osman Bircan

A.S Osman bey :) gezime fotograflarlada olsa iştirak ettiğiniz için çok teşekkürler..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Malatyaya Sedat beye ve size çok selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: sedat seçkiner
Sözcüklerin kifayetsiz kaldığı bir an...
Muhteşem...

• Beğen
@ali bayrak

Evet çok haklısınız Allah"a sonsuz şükürler olsun bu güzellikleri bana görüş nasip ettiği için.Teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın :)

@nalçacı42

Mustafa abim cok teşekkürler sana yabancı gelemez tanıdık yerler :)
Antalyadan selam ve sevgiler :)

@Hakan Eşme

Hakan bey beğendiğinize sevindim çok teşekkürler sağlıcakla kalın :)

Fotoğraflar mükemmel anlatımla birlikte gezi rehberi gibi olmuş . Ayaklarınıza, yüreğinize sağlık, teşekkürler.

• Beğen
@faruk eker

Çok teşekkürler Faruk bey beğendiğinize sevindim sağlıcakla kalın :)

Bisiklet forumda gördüğüm en iyi gezilerden biri diyebilirim. fotograflar çok güzel kadraj mükemmel. yapılan km o bakılırsa tek kelime ile harika bir gezi olmuş.. elinize ayağınıza sağlık.. paylaşım için teşekkürler Kadir bey

• Beğen
@memiş yenigöl

Çok teşekkürler :)
sağlıcakla kalın selam ve sevgiler :)

@Cüneyt HOCAOĞLU

Çok teşekkürler Cüneyt bey :) sağlıcakla kalın selam ve sevgiler

gezi çok güzel geçmiş, süper anlatmışsın. inşallah birlikte gezeriz. o alabalığın tadını iyi bilirim..:D bide alabalığın içinde sarmısak olması lazım benim yediğimde vardı. fotoğraflar çok ama çok güzel...16 saat bisiklet herkes süremez, maşallah...

• Beğen
Geri