Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

manzara harika. sanki cennetten bir köse. anlatımınız ve resimler bu güzellikleri en güzel sekilde görmemizi saglamıs. gercekten cok tesekkürler en kısa zamanda köprülü kanyonu görmem gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
Saygıdeğer Kadir resimler gerçekten çok harika. Özellikle köprünün bulunduğu bir fotoğraf var gerçekten çok güzel. Herhalde Kanyon ismini o köprüden alıyor. Paylaşımın ve emeğin için çok teşekkürler.

• Beğen
@m.varolfb

Teşekkür ederim beğendiğinize sevindim :)

@Asmirk

Fotograflarlada olsa, yaptığım geziye eşlik ettiğiniz için teşekkürler :)

@marenostrum

Teşekkürler dostum beğendiğinize sevindim sağlıcakla kalın... :)

@HASAN ŞAHBAZ

@bahadır76

Teşekkürler Hasan ve Bahadır bey.. bir mail yazıp gelecem deseydiniz iyi olurdu tek başıma o yolu gidip gelmektense bir yol arkadaşı hatta ikinci bir yol arkadaşı harika olurdu :) yakında side, manavgat,alanya gidiş dönüş turu aklımda katılmak isterseniz çok memnun olurum Bahadır bey sideden tura katılıp alanyaya dönüşte tekrar sideye kadar bize eşlik eder hasan beyle antalyaya biz geri geliriz toplam 270 km.

@tuğba durmuş

Merhaba Tuğba. Bende bu gezide fotograf çekerken baka kaldım Allah"a ne kadar şükretsek o kadar az öyle muhteşem güzelliklere sahibizki kelimeler kifayetsiz kalır :) Tuğbacım yorumuna gören gözlerine sağlık, çok teşekkür ediyorum sağlıcakla kal.. not: buseneki yaz tatilini geçirmek için çok farklı bir mekan Turgutta arzu ederse kesinlikle tavsiye ederim en azında 2 gün ayrılabilir köprülükanyon için :)

• Beğen
Tepkiler: tuğba durmuş
@Fuat KURT

Teşekkür ederim. Mıntıkanızda biraz turladık :)

@Pasa Gultas

Eyvallah beğendiğinize sevindim :) yorumunuza teşekkürler sağlıcakla kalın :)

@haluk ergelen

Haluk bey çok teşekkürler :) beni mutlu ettiniz, farkı farkeden gözlerinize sağlık :) sağlıcakla kalın yolunuz açık olsun, selam ve sevgiler

@M.Nuri TEKE

Merhaba dostum
yorumun beni çok güldürdü :D Allah"ta seni güldürsün..
Sana çok teşekkür ederim, vatan özlemi çektiğin ülke hangisi bilmiyorum ama orda olsam eminimki çok harika yerler bulup, bisikletle oraları gezip fotograflarım. memleketimi tutmayacağı kesin ama yinede ilgi çekecek güzel fotograflar yakalayacağıma inanıyorum :D Köprülükanyona gitmeyi uzun zamandır hayel ediyordum sonunda Allah nasip etti çok şükür harika bir gezi ve fotografları yakaladım havanın güneşli oluşu yer yer bulutların harika görünümü fotograflara güzellik kattı. umarım yakın zamanda vatan hasreti son bulur özlemini çektiğin yerleri bir bir pedallayıp özlem giderirsin :) yorumunla renk kattın çok teşekkürler sağlıcakla kal :)

• Beğen
Tepkiler: M.Nuri TEKE
@ahmetadanalı

Ahmet bey teşekkürler beğendiğinize sevindim :)
Bencede Köprülükanyonu en kısa zamanda görmelisiniz :D

@Mustafa AKAN

Mustafa bey çok teşekkürler. sağlıcakla kalın :)
Antalya tanıtım turlarına devam :D

@Kaşif

Sayın kaşif çok teşekkürler.. beğendiğinize sevindim. orda oluşunuzu isterdim ordan bakıldığında görüntüler muhteşem, nehrin rengi göz kamaştırıyor mutlaka görülmesi gereken bir güzellik. yorumunuz için teşekkürler sağlıcakla kalın :)

2009'da balayında eşimle gezdiğimiz yerler, tabii biz arabayla... ayağınıza ve kaleminize sağlık. iyi gezmeler, sağlıcakla kalınız...

• Beğen
@Tuğrul Tomba

Teşekkür ediyorum.. balayı için gidilebilecek harika bir yer seçim mükemmel :) kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın.

inanın fotoğraflara büyük bir coşkuyla baktım.Yazın sadece böyle bir tur için Bursa'dan gelmek isterim.Elnize emeğinize sağlık.

• Beğen
@mecit öztürk

Çok teşekkürler..
Inanın Bursadan sadece köprülükanyonu görmek için Antalyaya gelmeye değer, kesinlikle pişman olmazsınız. Köprüçayın serin sularına girmek bile herşeye değer :)

söylenecek söz yok süper ötesi fotoğrafları çeken ellerine deklansöre basan parmaklarına pedala basan ayaklarına sağlık abi :)

• Beğen
@samet_özdemir

Çok teşekkürler Sametcim biraz yorucu ama süper bir gezi oldu manzaralar çok harika.
Fethiye gezinden 2 gün Köprülükanyona ayrılır bence :D

@Kadir AYINTAP

Benle beraber 3 kişiyiz. Köyüm ise Isparta sınırına yakın. Yani Köprülü Kanyondan sonra baya bir yolumuz daha olacak. :)

• Beğen
kadir abi fethiye kamplı turum pazardan başlayarak pazar sabahı bitiyor 4 kişi gidicez arabayla bende bisikelt var birtane daha bulucaz oralarda güzel turlar yapıcaz inş. ama antalyaya geçemem gibi gözüküyor. Artık saklıkent ölüdeniz falan turlicaz :) zaten kamp yeride kayaköyden 10 km falan içerde orman içi.

• Beğen
@Kadir AYINTAP

tabii ne demek yeter ki bir işler çıkmasın. bugün olmasa bile bir gün mutlaka gideriz ya da karşılaşırız yollarda. sadece alanya değil her yer bize cennet. haberleşiriz.:)

• Beğen
@samet_özdemir

Bahsettiğin yerin adı gemiciler koyu harika bir yer kamp için çok ideal. kayaköyden giderken 3km sonra sağda ofroad bir yol var belki tabela vardır orman içinden giden pakika yol yerde kırmızı okları takip edin gittiği yer Afkule diye bir yer, vaktiniz olursa orayada gidin manzarası harikadır hele gündoğumu ve batımı için süper fotolar yakalarsınız.. :)

• Beğen
Tepkiler: samet_özdemir
Memleketim bir başka benim :) Tebrik ederim sizi benim o kadar yolu ve rampayı gözüm kesmezdi açıkçası :) Antalya'ya selamlar, Pehlivanlar Diyarı'na ayrıca selamlar :)

• Beğen
@Hüseyin ARICAN

Hüseyin bey sanırım Antalyalısınız.
Köprülükanyon yolları zorlu olduğu kadar zevkli parkur..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :) selam ve sevgiler.

• Beğen
Tepkiler: Hüseyin ARICAN
@Kadir AYINTAP

Evet Antalyalıyım, Serikliyim :) Gezinizde içinden geçmişsiniz kahvaltı yapmışsınız :)

Köprülü kanyonu iyi bilirim çok defa gitmişliğim var ama araba ile :) Çok zorlu rampalar var ama bence en güzel yanı çıkarken o kadar zorlanılan rampların inişlerinin de o denli eğlenceli olmasıdır :)

• Beğen
Geri