Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

@Cem Şentin

Merhaba Cem kardeşim.
Kanyonun güzelliği insanı büyülüyor harika bir yer..
Ben bazen Antalayaya böyle kaçamaklar yapıyorum gelmişkende turluyorum :)

@Cüneyt Şanlı

Merhaba Cüneyt bey çok teşekkürler..
Dediğiniz gibi bir günde böylesine uzun rampalı zorlu bir tur idmansız cok zor illaki öncesinde biraz idman şart..

Scudo
Kadir Abi bu turuna yapacak yorum bulamıyorum. kitlendim kaldım. ama şu bir gerçek ki favori turum bu oldu sanırım. Sana Hayran olmamak mümkün değil Allah seni Nazarlardan Saklasın. Güzel turuna canı gönülden Yine 10 numara bir MAAŞAALLAHHH Sevgi ve saygılarımla abicim.

Hocam ne yaptın sen ya resmen cennetten kareler süper yerler ya hayranlıkla yazıları ve fotolara baktım süper bir tur olms

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
@TurgutRiis

Sevgili kardeşim Turgut :)
Çok teşekkür ediyorum övgülerine:) bu geziyi uzun süre hayel ettim çok şükür Allah nasip etti, hem mesafe olarak, hem manzara olarak her bakımdan doyurucu bir tur oldu. Daha önceki günlük 183 km. kendi rekorumuda kırmış oldum 195 km ye çıkardım. Kıymetli kardeşim kendine iyi bak en yakın zamanda görüşmek dileği ve birlikte bir tur yapmak dileği ile diyorum Antalyadan selam ve sevgiler :)

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
@Sait Hasançufadaroğlu

Merhaba Sait bey,
çok teşekkür ediyorum böyle uzun bir gezinin yorucu olduğu şüphesiz ama manzara herşeye deyiyor emin olun olağanüstü denilebilecek güzellikte bir yer. :)

@Yunus YILMAZ

:D Dediğin çok doğru Yunus.
Köprülükanyonun reklamı yapılsa böyle olmazdı diyebilirim :D benim açımdanda harika bir gezi oldu. köprülükanyona çok kereler gittim ama bisikletle ilk defa gidiyorum bunun verdiği tad bambaşka :)

Evet abi yine yapacağını yapmışsın.Şu Malatya daki son günlerimizde Antalya özlemi ile yanıp tutuşurken bu yaptığın bizi buralarda kopardı.Bu arada ismini öğrenemediğin köyün ismi Kaymaz.O rotayı çok ii bilirim.Bizim hanımda Beşkonak tarafına yakın bi köyden.Zamanlaman müthiş zaten.Tam görsel şov zamanı.Bu arada eğer birgün aynı rotayı kamplı ve raftingli düşünürsen resimlerin birindede levhası görünen Eko motel Hüsnü nün yerini şiddetle tavsiye ederim.Ve önceden haberim olursa yardımcıda olurum.Ne kadar bizi buralarda koparsanda bu resimler ii geldi.Pedalına sağlık....

• Beğen
gerçekten ok güzel bir gezi olmuş hele fotoğraflara diyecek birşey bulamıyorum çok şahane emeğine sağlık

• Beğen
Abicim bu güzel gezinin üzerine yorumlayacak söz bulamıyorum doğrusu... Kelimeler kifayetsiz... Her karede "vayy beee" diyerek dakikalarca bakakaldım ekrana... emeğine, ellerine, pedalına sağlık...

Kadir sana çok kızıyorum.. Niye mi?:boese157:
Zaten yurtdışında vatan özlemi çekmekteyim şu an. Sen git benim güzel memleketimin en güzel yerlerinde bisiklete bin , en güzel manzaralarını fotoğrafla, en güzel balıklarını ballı tatlılarını ye, buz gibi berrak sularına gir, Yeşilliklerin içinde doğa ile özlem gider , bizde burda ahh çekelim ,ah bende orda olsam diye içimiz gitsin ..:( . oh ne ala ne güzel memleket yaa... Şaka bir yana herşey mükemmel ötesi, başka söze gerek yok.:in: Gerçekten tebrikler...
selamlar benim güzel yurduma ve yurdum insanına..

@KIVANC YILMAZTURK

Çok teşekkürler :)
Bu uzun zamandır kafamda tasarladığım bir turdu kanyona bisikletsiz çok gitmiştim ama bisikletle ilk oldu harika oldu. insan ordayken dediğiniz gibi hakikaten hayranlıkla bakıyor cennetteymişsin gibi :)

@Kemal TOYGAR

Eyvallah Kemal bey :)
Benim içinde bu kadar mesafe ilk oluyor, günlük 183 km den 195 km terfi ettim :D

@Bülent ŞİMŞEK

Merhaba Bülent :)
Dediğin gibi zamanlama harika oldu. yazın çok kereler gittim bu güzel yeşil görünüm, çiçekleri görmek pek mümkün değil, çeşmelerden su akmaz, çoğu derede kurumuş olur gittiğim tarih tam zamanıydı, sadece suya girdiğim zamanki suda kalış sürem mevsim itibari ile kısa oldu, yaz olsa daha uzun suda zaman geçirebilirdim :)
Beşkonaklılar çok şanslılar hersabah uyandıkları manzara göz kamaştırıcı :) hayran kalmamak elde değil ama bunun farkındalarmı bilmiyorum :) ancak ordan uzak kalınca bunun farkına varıyorlardır bunu en iyi eşiniz bilir ordan ayrılmak cennetten uzaklaşmak gibi :) nasip olursa ilerde cadırlı bir tur yapmayı düşünüyorum belki seneyede olabilir bakalım nasip kısmet. kendine iyi bak sağlıcakla kal :)

• Beğen
Tepkiler: Bülent ŞİMŞEK
Geri