Scudo Sports

Köprülükanyon "Antalya"

bazı yerlerde ağzımın suyu aktı ama gezmiş kadr oldum çok süper inş bizde ilerleyen yıllarda yaparız böyle turlar :)

• Beğen
Tepkiler: Kadir AYINTAP
Scudo
Gerçekten harika bir tur olmuş. Resimlere bakmaya doyamadımdesem yeri. Baharın renkleri, kanyon herşey harika çıkmış. Emeğiniz için teşekkürler...

• Beğen
@Emre Gürses

Teşekkürler kardeşim ilgi çekmiyecek gibi değil burda tabiat harikülade..

@ilyas yiğit

Teşekkür ederim İlyas
mesafe ve parkur açısından zor bir gezi ama manzara herşeye değiyor kesinlikle.

@Mehmet Ser

Mehmet çok teşekkür ediyorum.. sizin gezinizde harika olmuş aynı gün bisiklet üzerinde pedal çevirmişiz..
Bu gezimde Köprülükanyonda yanımda oluşunu isterdim su çok harikaydı ama ilerde tekrar buraya gelmek isterim kamplı cadırlı seninle bir gezi yapmak nasip olur umarım

@ali kartal

Merhaba Ali bey yazın geldiğinizde hava cok sıcak bir döneme denk geliyor o tarihte böyle uzun bir tur yapmak çok zor. ancak kısa turlar yapılabilir geldiğinizde burda olursan nasipse turlamaktan zevk duyarım..

@Eren AYDIN

Cok teşekkürler Eren bey :)
köprülükanyona hayran kaldım manzara harika..
özel mesajınıza cevap yazılmıştır.. kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@RECEP İŞLEK

Kıymetli kardeşim Recep teşekkür ediyorum..
Antalya harikalar diyarında gezmeye devam..
burası bisikletle gezmek için harika bir coğrafya daha gezecek cok yer var cok :D :D
kendine iyi bak sağlıcakla kal kardeşim...

@Hasan Bahri Toros

Kardeşim Hasan çok teşekkürler..
yuvacık barajından sonra ilk su altı fotografları :) hasan gezdiğim yerleri fotograflarda gördün canlı olarakta görmeni isterim olağanüstü bir yer Allah"ın insanlığa bir lutfu kesinlikle görülmesi gerek..
kendine iyi bak kardeşim görüşmek üzere.. :)

@Ahmet Salih Özenir

Ahmet bey merhaba gezi için aklınızdan geçenler beni memnun etti çok teşekkürler beğendiğinize sevindim.. :)
Sabah giderken o köprüyü görüp sizin Mersin Antalya etabınızda fotografınız gözümün önüne geldi. demek bu köprüymüş derken, böyle bir fikir aklımdan geçti.. :)
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın Mersine selam ve sevgiler :)

@Çağrı Ç.

İlk sorunuza cevap
foto makinası Nikon D80
Su altı foto makinası Olympus stylus Tough 8010

bende daha evvel rafting yaptığımda bu bisiklet gezisini hayel etmiştim çok şükür gezimi yapabildim..
kendinize iyi bakın sağlıccakla kalın..

@Zeki.Alper

Zeki kardeşim çok teşekkürler seninle gitmek istediğim bir parkurdu biliyorsun :)
sonunda gidebildim bu uzun zamandır hayalimdeki bir geziydi çok şükür gerçek oldu. fotograf çekmeyi çok seviyorum, sanıyorum bu sevgi fotograflarıma yansıyor :) yorumlar olumdu yönde :) bisikletle gezmeye ve fotograf çekmeye devam :D
kendine iyi bak sağlıcakla kal :)

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Ç.
@ugur T

Teşekkürler Uğur bey..
Umarım sizede nasip olur :)

@Selim Üsel

Çok teşekkürler Selim bey beğendiğinize sevindim.
Bahar mevsimi Beşkonak köprülükanyona geldim diyor harika manzaralar insanı mest ediyor... :)

@Kadir AYINTAP

İnşallah Kadir Hocam. Sizinle böle turlarda olmak bana gurur verir.

• Beğen
Tepkiler: TurgutRiis
Sevgili Kadir ayaklarına ve emeğine sağlık. Güzellikleri sayende izledim ve güneş içimi ısıttı. İstanbul hala rüzgarlı ve soğuk. Uzun süredir ilk kez bu gün açan güneş arabada beni terletti ama inince soğuk gerçekle yüzleştim. Güneş fotoğraflarıda güzelleştiriyor, renkler daha canlı çıkıyor. Eğer İstanbula gelmezsen 20 Haziran sonrası ben Antalyadan geçeceğim uğrayıp bir çayını içmek isterim. Programımda Köprülü kanyon yoktu, şimdi acaba köprülü kanyona da uğrasam mı diyorum. :)

• Beğen
@Orhan Kılıç

Çok teşekkürler Orhan abi :)
Antalyada arada bir yağmur yağsada güneş actığında denize girebiliyorsun güneş insanı ısıtıyor yeterki yüzünü göstersin aynı zamanda güneşin girdiği fotograf karesi daha bir güzel oluyor göze hoş geliyor :) Haziranda antalyada tur planlıyorsanız sıcağı çok seviyorsunuz demektir :) zira haziran bu coğrafyada oldukca sıcak bir ay o sıcaklarda köprülükonyon rampaları insanı yorar bezdirir ama konaklıyacam diyorsanız kesinlikle gitmeye değer gitmişken raftingte yapmanızı tavsiye ederim köprüçayın serin suları yazın insana ilaç gibi geliyor emin olun. dediğiniz tarihte burda olursam mutlaka çay içmeye beklerim :)

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Dostum gezinizi 2 kez izledim eşime de tv de gösterdim.Doğrusu çok güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflar da hoş olmuş.Ne tür bir makine kullandınız acaba merak ettim..

• Beğen
Süper bir gezi olmuş pedallarınıza sağlık :) Aynı yerlere gitmezsem ne olayım çok kıskandım. Bu arada fotoğraf makinanızın marka ve modelini öğrenmek isterim resimler çok net ve çok güzel. Tabii çeken kişinin mahareti ayrı bir övgü konusu. Harika yada muhteşem kelimeleri yetersiz kalır.

• Beğen
Fotoğraflara bakarken bambaşka duygulara kapılıp gittim.Gerçekten harika bir tur gerçekleştirmişsiniz.Fotoğraflar kadar anlatımınızda harika.Paylaşım için çok teşekkürler.

• Beğen
Arkadaşlarımı zorla götürmeye çalıştığım yer. Asıl amacım arkadaşlarımı köyüme götürmek. Ama köye giderken bu yollardanda geçiyoruz. Arkadaşlarım isteksiz gibiydi ama bu konuyu görünce hemen beni arayıp ne zaman gidiyoruz dediler. Kısmet olursa yazın istikamet İstanbul'dan Değirmenözü köyü. :)

• Beğen
@Refik Çetin

Merhaba Refik bey :)
Gezimi beğenip ailecek takip ettiğiniz için mutlu oldum :) umarım sizede nasip olur o güzel yerlerde dolaşmak pedallamak..
Bu gezideki su üstü Fotografları :) Nikon D80
su altı ve ıslakken :) cektiğim fotograflarda Olympum Stylus Tough 8010 kullandım.
Fotograf çekmek bende farklı bir tutku..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

Gerçekten güzel bir tur olmuş. Kanyonun güzelliği ve ırmağın suyunun duruluğunu yansıtmışsınız bu gezinizde. Bu arada Antalya'ya mı taşındınız Kadir Abi ?

• Beğen
Merhaba Kadir bey harika bir gezi olmuş,herşeyiyle dolu dolu bir tur. İçinde tırmanışında olduğu 200 km/gün skoru ulaşılması zor bir rakkam.Geçen sene 110km/gün yapmıştım gece nasıl uyuduğumu hatırlamamıştım...
Bol manzaralı fotoğraflarla bende sizinle gezmiş kadar oldum,teşekkürler...
Selamlar,
Cüneyt

• Beğen
@Özcan DAMLALI

Merhaba Özcan bey geziyi takip edip beğendiğiniz için ayrıca yorumladığınız için teşekkürler :)
Profilinizde Antalya yazıyor emin olun çok şanslısınız yerinizde olsan her hafta sonu farklı bir parkurda pedal çevirirdim :)
Bazen Antalyaya yolum düşüyor burda dostlarım var sağolsunlar gelmişken fırsatı değerlendirip geziyorum..
Bu gezideki su üstü :) Fotografları Nikon D80
su altı ve ıslakken :) cektiğim fotograflarda Olympum Stylus Tough 8010 kullandım.
Fotograf çekmek bende farklı bir tutku..
Kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın :)

@Gökhan TESKİ

Çok teşekkürler Gökhan bey
fotografları beğendiğinize sevindim :) teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın :)

@Bora Borahan

Bir elde tatlı bir elde fotograf makinası :D altımda bisiklet yeni parkurlar beni bekler :D teşekkür ediyorum sağlıcakla kalın :)

@Aziz Çelik

Ooo İyisiniz hadi :D bol manzaralı harika bir tur olacak eminim hele kalabalık arkadaş gurubunuz varsa daha eğlenceli bir yolculuk olur Değirmenözü bana yabancı gelmedi köprülü kanyona giderken böyle bir köyden geçmedim sanırım yanılıyormuyum bahsettiğiniz köyünüz dahamı ilerde ?

• Beğen
Tepkiler: Aziz Çelik
Geri