Scudo Sports

KÖprÜ...??

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Mevsimi geldi...Bisikletliler derneği Köprü geçişi düzenliyor mu? Bilgisi olan? Hiçbir bilgi veya duyuru bulamadım henüz....

Scudo
cumhurbaşkanlığı bisiklet turunun ardından 1000 kişi geçti 20 tl ücretle

hmm evet onunla ilgili haberleri okumuştum, ama onu ayrı bir organizasyon gibi düşündüm, ama bugüne kadar bir hazırlık olmamasına ve geçen sene köprünün 30 dakikalığına kapatılmasının istanbul sakinleri üzerinde yarattığı sıkıntıya bakacak olursak, bu sene bir beklenti içinde olmamak lazım sanki. neyse başka bahara....

Galata köprüsünün halini ve tedbir şeklini gördükten sonra bırakın boğaz köprülerinden bisikletle geçmeyi,üst geçit kullanırken bile bir adımımı ileri ata ata kontrol ede ede geçerdim.Belediye işçileri bildiğin asfaltla yama yaptı geçen araçların tekerlekleri incinmesin deyu.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
derneğin nette forumu var yalnız bu sene 3 haziran olursa hava kötü gözükmekte 10 hazirana kadar sarkarsa hava o günde kötü 17 haziran hava güneşli izin alınması için bi zaman süreci yaşanır,geçen sene öyle oldu..zannederim bu senede olur ben herkezi üsküdarda bekleyeceğim murat başkan ile sohbet ederiz........

Geçen sene köprü geçişine katıldım hakikaten tadı damağımda kaldı inşallah bir aksilik olmazda bu sene de bu organizasyon düzenlenir. Sadece keyif almakla kalmıyoruz bisikletin çok büyük bir reklamını da yapıyoruz.

Öyle bbir şey varsa gerçekten çok güzel olur şahsen ben katılmayı çok isterim.:p

Hayır kayıt falan yapılmıyomuş , sadece geçiliyormuş :)

Bende biliyorum o geziyi ama iptal oldu diye söylentiler var

iptal değil 10 haziranda geçiş izni alındı diye biliyorum facebook dan bisikletliler derneği ne bakın orada açıklamalar var bütün izinler tamam sadece imzalanacak denildi

10 haziran 2012 pazar günü saat 10.00 taksim meydanında olmayı unutmayın

çok güzel bir etkinlik bizi bekliyorrrrrrrr

superrrr, umuyoruz bu sene geçen senekınden daha fazla katılıım olur,

Temel'in sinema hesabına dönmesin bu iş :) Gidiş beleş, dönüşte köprü geçiş ücreti falan :) Tamam, tamam, şom ağzımı kapatıyorum :) :)

Geri