Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@özgür çelikkaya

geçen sene hatırlıyorum akm in önünden yarıya kadar geliyordu bu sefer ta istiklal girişine 50 metre kaldı ,up uzundu en arkada bendim ...tahminimce 1200 - 1300 arası tabi benim tahminim zati 5000 kişi olunursa olayın kontrolüde tam zıvanadan çıkar .....bi kere kesinlikle pazar bütün geçilecek olan güzergahlar tam anlamıyla kapatılır ......
ayrıca esas olay köprüden geçtikten sonra harem istikametine girilmesi üsküdarın dar yolları için risk oluşturmuştur şimdi seneye bence hesap kitap yapılır ve köprüden sonra direk altunuzade tarafına yönelinir ve orda park var orda biter olay .....

Scudo
Geleceğin Greipel'leri aramızdaydı.

http://img269.imageshack.us/img269/8154/1002186m.jpg

Doğayı korumak adına seslerimizi pankartlarla duyurmaya çalıştık.

http://img94.imageshack.us/img94/7904/1002245n.jpg

Boğazdan geçişi resmetmek ayrı bir keyifti.

http://img196.imageshack.us/img196/5629/1002284z.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/4444/1002303.jpg

Dün forumdan bi arkadaşın güneş kremi sürün uyarısını dikkate almyıp pancara döndük ama bi bayan alternatif bi çözüm üretmişti.

http://img41.imageshack.us/img41/1091/1002326q.jpg

İlk defa katıldım ve çok eğlendim.Keşke izin daha önce alınabilseydi de katılım daha yüksek olsaydı.Bi dahaki sefere...

http://img829.imageshack.us/img829/2526/fotoraf272.jpg

murat bende sevindim ......en arkadan korteji takip ettim yalnız arkada kalan dostlara yardımcı oldum.....
beylerbeyi kavşağının kaldırılmış olması bende şok etkisi yarattı çünki o yolun yeni baştan restore edildiğini gördüm yalnız o vakit aşağıya yol iniyordu yukardan tünele çıkıyordum bu gün önden fırladım oraya gittim bi baktım resmen yolu kapatmışlar aşağıya vermişler bu durumda gelen o kadar insan aşağıya inecekti ve beylerbeyi karakolun ordan u dönüşü yapacaktı bu ne demekti onca insan o rampada yorulacaktı ve bütün grubu uyardım düdükle aşağıya inmeyin aksi takdirde rampa alacaksınız diye nitekim çok insan inmedi ve ordan karşıya geçtiler böylelikle insanlar yorulmadı seneye olursa köprüden sonra altunuzade ye giderek ordaki parkta durulur ....

Güzel bir gündü, kaç kişi vardı bilmiyorum ama, tepkileriyle, kazasıyla tünel içi bağırışmaları ile güzel bir gündü. Kaza yapan arkadaşımıza geçmiş olsun, yerde yatarken oldukça korktuk, burada yazdığına göre çok ciddi bir durumu yok sanırım.
Birde Haremde bisikletini araçların önünde durduran yeşil trek li arkadaşada sonsuz teşekkürler. Süper bir harekketti.
Yalnız çok etkili olamadık ne anlatılmak istendiğinden, çünkü üsküdar geçisinde bir arabalı şahsiyet şöyle bir laf(gaf) etti. " KARDEŞİM SİZİN YÜZÜNÜZDEN MİLLİ SERVET GİDİYR BURADA(yaktığı benzini kastaderek.) Be ...zekalı bunu anlasaydın zaten pazar günü o saatte orda değil bizimle beraber olurdun diyesim geldi... Herneyse emeği geçen katılan butun katılımcılara teşekkürler...

@mehmet erinç

evet baya kötü düştün. düşüşünü net bir şekilde gördüm. geri dönmek istedim ama yeni kazalara sebebiyet vermemek için devam ettik. yine de aklımız senin düştüğün yerde kalmıştı, geçmiş olsun iyi olduğuna sevindim...

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@çağın onat

çok doğru amcamız yaktığı benzinin nerden geldiğini bilmiyor shell - bp ve fransız petrol şirketleri bu nasıl bi milli servet anlamadım, bu petrolu sen çıkarırsın sen tüketirsin ve dünyaya satarsın .....şimdi çevreciler kızacak evet petrol demek ölüm demek kan demek savaş demek doğanın katledilmesi demek .....peki nasıl olacak bu işler ...bu büyük bir vizyondur ..biz yeni bir uygarlığın peşinde koşmalıyız bu uygarlığın adı doğa ile barışmaktan geçer.....
evet köprülere ve otoban yollara karşı olanlar var ....uygarlık yaratılırken baştan düşünülecekti her şey ,ama geç kalındı sayılırmı bunu size bırakıyorum siz dostlarıma ....benim fikrim bozulan dünyanın doğasını artık tamir etmemiz....

@Kudret Kurtcebe

Evet artık zor ama bir çözüm bulmak gerekli. Bu arada sıranın en sonundaydık biz. Bu sebeple çabalarınızı çıplak gözle gördüm. Sizi tebrik ediyorum. Başlangıçtaki polisle yapılan konuşma gayet keyifli gibiydi:)...

• Beğen
@çağın onat

polis arkadaş ile benim eski motorumu konuşuyordum onun altında 650 cc vardı ben dedim 76 model motor almıştım dedim honda goldwing 1000 cc 280 kilo....süremedik tabi sene 87 de ......

:D :D :D :D :D

gerçekten güzel bir tur olmuş yanınızda olamasakta konuyu detaylı takip ettim, emeği geçen herkese tteşekkür ederim gerçekten güzel bir etkinik. resimler içinde teşekkürler. seneye yanınızda olmak dileği ile...

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Valla goldwing kadar kendini gösteren daha bir başka motorsiklet görmedim. 280 kilo fazla ama zaten geri vitesi olan bir makina ne kadar zorlayabilir. Çok şık çok hele bide eski kasa olacak...

• Beğen
Bilmiyorum ne kadar önemli ama, haberleri izliyorum. Seçim dolayısı ile bir sürü eylem görüntüleri var. Hepsinde kavga gürültü, ne amacına ulaşmış nede medeni bir tavır takınılmış. Ama bugün (süren eylem)NE GREENPEACE in eylemi NEDE bizim DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ EYLEMİ(ORGANİZASYONU) hiç bir kanalda denk gelmedim. Medyamız o kadar başarılı ki bu ülkeye çok şeyler katıyorlar...

BU ARADA GREENPEACE DESTEK VERMEK BİZLEREDE YAKIŞTI.

@çağın onat

temiz enerji yollarına başvurmak .... nedir bunlar güneş enerjisinden faydalanma dev aynalar ..güneş enerjisinden elektrik elde edilmesi projeleri koca koca barajlar yerine devasa aynalar konuçlanmalı tabi birazda daha akıllı nufüs politikaları.....

bugün çektiğim bir kaç videoyu ekleyeyim dedim. ;)
(link)
(link)
(link)

@Kudret Kurtcebe

Söylediğiniz sistemler zatenşu anda dünyada mevcut ancak bunu kullanmak istemeyen yönetimleri anlamak mümkün değil. Dünya daki sistem bunları kullanmak istemiyor. Önce mevcutları tüketelim, sonra elimizde olan bu sistemleri ön plana getirerek daha çok kar elde edelim planları içindeler. İnsanlar istemiyor, sistem insanı istemiyor.

Ne kadar bağarsakta maalesef bırakın bizi DÜNYA nın sistemi bu. Sistemin adını söylememe gerek yok herkes biliyor zaten.

Şu survivor aslında bütün insanlık için gerekli....

• Beğen
Geri