Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

çok güzeldi çok eğlendim daha sık olmalı bole organizasyonlar kaza geçiren arkadaşlarada. cok geçmiş olsun üsküdar sapakda bir bayan dusmustu ins oda iyidir

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
Scudo
@Alp Mehmetoğlu

cepten bolbol çektim akşam evde yuklerim

@mehmet erinç

Geçmiş olsun.Tam arkanızda ben vardım,gözleriniz açık yüzüstü tepkisiz yattığınızı görünce çok korktuk,allaha şükür birşey olmamış,kaskınızın olması çok ciddi bir hasardan korudu sanırım sizi çünkü tam kaşınızın üst bölümü vurdu galiba yere.

• Beğen
Basın ilgisiz gibi geldi bana ! Ben ntvspor ve dha hariç kamera görmedim ! sanırım kanal'de akşam haberlerin sonuna 1-2 dakikalık görüntü geçebilirler ...

@Bilal Abdul-jabbar Keita

Foxuda gördüm ama ilgi yetersizdi gerçekten.. böyle büyük turlarda basın yanımızda olmalı ve sesimizi duymalıydı.. Düşen abiyede çok geçmiş olsun çok üzüldüm yerde görünce.. Allah şifa versin..

• Beğen
@mehmet erinç

geçmiş olsun arkadaşım gerçekten bende baya korktum orda kötü birşey oldu diye ama şükür ki buraya durumunu yazabilicek kadar iyisin.

bizi aydınlatıp merak ettirmediğin içinde ayrıca teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Onur251

geldim ve arkayı tuttum .....bi adet düdük ve formayı giydik ...ve görevlendirildik....yalnız katılımçok fazla idi...geçen seneden fazla idi....
arkadan gruptan geri kalan arkadaşları iterek yardım ettim bi arkadaşın vitesleri azizlik yaptı ona yardım ederken gruptan koptuk tabi arkadaşı alıp ta esentepeden köprü yoluna kadar soktum ...köprüde fazla durulamadı bir iki dakika çünki arkadan ekip otosu ikaz ediyordu fazla durmayın diye geçen sene daha iyi idi köprüde bayağı durduk ,bu sene seçim dolayısıyle galba biraz işleri sıkı tuttular yalnız beylerbeyi kavşağını, oradan malesef kaldırmışlar yol direk beylerbeyi karakoluna iniyor ordan u dönüş yaparak tekrar beylerbeyi rampasına çıkacak arkadaşların çoğunun takadı kalmadığından herkezi uyararak yandan hemen geçmeleri sağladım zati yol aşağıdan tıkalı idi yukardan tıkalı idi araç gelmiyordu......şimdi bu tip çok katılımlı bi tur bence ilk kez olmuştur 1200 e yakın insanın trafiğe girmesi tabi araçlarda şok etkisi yaptı yalnız medya bize yardımcı olmalı idi.....böyle bi manzarıyı göremeyenler çok şey kaçırdı taksimin bi ucundan başlayan bisiklet kuyruğu diğer uca kadar gitti en arkada trafik ekip otosu memur arkadaş ile muhabbet ede ede geldim mecidiyeköye....evet yalnız üsküdar karışık hakikaten neyse seneye güzergah
altunuzade tarafına çekilir orda rampa az olacak tabi orda park var orda durulur şimdi metro çalışması yüzünden dar yollardan geçtik gördünüz evet kaza riskleri oldu ,kaza oldu düşen arkadaşıma geçmiş olsun derim onu balmumcu hizasında gördüm.....
evet üsküdar darlığından çıkarak hareme gelirken bi yerde sakat bi yer vardı kapan orda düdük çalarak herkezi uyardım bazıları hızlı girince fren yapınca arkadan çarpma olmadı ama arkadan gelen arkadaş dengeyi kaybetti hafif savruldu bunlar olacak normal hava sıcak ve mesafe uzun sayılır....
seneye bitiş yeri olarak altunuzade olabilir üsküdarda metro çalışması seneye biterse iyi olur katılımda bulunan arkadaşlara teşekkürler...

@fatix54

gelecek sene bitiş,altunuzade olabilir evet üsküdar riskli...

Düşen arkadaşlarımızdan Mehmet beyin durumu iyi düşme kendi hatasından kaynaklandığını üzülerek öğrendik. Tek eli ile telefon kamerası ile görüntü almak isterken değer ili ile yavaşlamak için ön freni kullanınca dengesini kaybedip düşmüş çenesine ve kaşına dikiş atılmış ancak durumu iyi endişe edilecek bir durumu yok çok geçmiş olsun diyorum.

3000 Bisikletli keyifle Taksim, boğaz köprüsü Harem arasında pedal çevirdi. Sonunda 5 şanslı katılımcı SEDONA 701 kazandı. iki bisikletle eve her ne kadar zor olsa da çok mutlu döndüklerine eminiz.

Gezi değerlendirmesi için kişisel ön değerlendirmem keyifli bir etkinlik oldu, 3000 bisikletlinin olduğu yerde düşme olmaması beklenemez, bunların en az olması ve en az hasarla atlatılması için hızı mümkün olduğunca düşük tuttuk, yine de istenmeyen olaylar oluyor hele bisiklet kültürünün birlikte grup olarak bisiklete binme kültürünün bu kadar zayıf olduğu ülkemizde bunlar çok doğal, normal gezilerimize 20-30 kişi gelirken bu geziye hiç grup sürüşü kültürü olmayan binlerce kişinin gelmiş olması dikkate alınmalıdır.

Daha sık birlikte pedal çevirerek bisikletle grup sürüşü konusunda kendimizi geliştirmeliyiz. Bu diğer yandan trafik de kabul edilmemizi de sağlayacaktır.
Birlikten güç doğar ve bunu sık sık topluma, basına, yerel yönetimlere ve devlete göstermeliyiz.

Hep birlikte durarak Bisiklet adına bir adım daha attık. Sonuçlarını birlite yaşayacağız.

Başta Çevre Bakanlığı yetkilerimiz sayın İstanbul Valimiz Hüseyin Avni Mutlu, 22. dönem milletvekili Yüksel Çavuşoğlu ve Birleşmiş Milletler temsilcisi Ahmet Parla olmak üzere katılan destek veren ve emeği geçen herkese derneğim adına teşekkür ederim.

tur gerçekten güzeldi
önümüzdeki yıl daha iyi olacağını düşünüyorum
grup disiplinini bozan elbette vardı
ama sayıca o kadar azdılar ki konuşmaya değmez

şimdi yapmamız gereken
organizasyonu yapanlara teşekkür etmek

zira bu iş burada bitmemesi lazım

hani bir söz var ya
karanlığa küfredeceğine
kal bir mum da sen yak

mail linkleri burada
sadece bir tık ilerinizde

bu organizasyonu yapanlara çok teşekkür ederiz.

kudret abi seninlede tanışmış olduk.

korteji arkadan yakalamış olsakda polisler gayet yardımcıydı.

tüh ya.. haremde biten organizasyon işime çok yarardı :) orda oturuyorum.. ama malüm pazar günü mesai yüzünden katılamadım :( ...

bknz.: pazar günü çalışmak..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Kudret Kurtcebe

hocam böyle miydi cidden yahu? özellikle taksim meydanında geçen sene çok daha kalabalık gibiydi, bütün meydan aralıksız doluydu neredeyse... bugün katılım azmış gibi geldi bana geçen seneye nazaran....

Düşüp yaralanan arkadaşlara çok geçmiş olsun...

Kudret abi, tanışmış olduk. Yol boyu uyarıların ve yönlendirmelerin için teşekkürler. Çok faydalı oldu. Tekrar beraber pedallamak ve böyle organizasyonlarn tekrarına yetişmek dileğiyle.

Geri