Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

(link)

facebook eventi varmış sonradan gördüm.

oraya da yazdım buraya da yazıyorum güneş kremi sürün sonra renk renk olursunuz :D

Scudo
Gelmeyi çok isterdim. Ancak bugün 2000'de birlikte mezun olduğumuz Sakarya Üniversitesi'nden arkadaşlarla buluşacağım için gelemiyorum. Umarım seneye köprüden geçebilirim. Ayrıca elimdeki bisiklet ihtiyacımı karşılamadığı için 2. el bir mtb araştırıyorum. Umarım haftaya yeni bisikleti alabilirim.

@Anıl Kuşaksız

Anil geliyorsun di mi? Ben en geç 7:30 da çıkacağım evden..

@mehmet erinç

valla uykuyu aldık .....
07.15 de çıkacağım 08.00 de kadıköydeyim ...

Dün bisikletle küçük bir kaza geçirdim, sağ baldırım ezildi ve yürüyemez durumdayım. Şu anda siz köprüden geçerken ben evde yatıyorum... ne kadar üzgün olduğumu anlatamam

Hepinize iyi eğlenceler diliyorum, benim içinde pedallayın dostlar :(

Geçmiş olsun ! Bende Barboros sapağına kadar ön grupdaydım ! Ön tarafda olmama rağmen gidişat pek sağlıklı gelmedi ve yoldan ayrıldım ! Umarım geri kalanlar eğlenceli kazasız bir şekilde harem'e ulaşmışlardır ...

• Beğen
Tepkiler: mehmet erinç
@mehmet erinç

hocam o yüzüstü hareketsiz yatan beyaz tshirt lü arkadaş sen miydin?!
aklımızı aldın. geçmiş olsun.
foruma girecek kadar sağlıklı olmana sevindim

• Beğen
Katılan tüm arkadaslara teşekkürler benim için eğlenceli ve güzel bir gündü. Kaza geçiren arkadaslara çok geçmiş olsun.

• Beğen
üsküdar tarafında trafik berbattı araçlar adeta çarpmaya çalışıyordu. trafikte yeterli önlem alınmadı birçok kişi kaza tehlikesi geçirdi.

@mehmet erinç

çok geçmiş olsun grup olarak çok korktuk. iyisinizdir inş.

grup disiplinini bozan arkadaşlar olmasaydı daha sağlıklı bir tur olabilirdi ön kaldıran mı ararsın makasa girenmi ararsın hız yapanmı ararsın ters yönde arabalarla süren mi ararsın hepsi kortejdeydi ama bu olayları mazur görmek lazım nede olsa ülkemizde bisiklet kültürü yeni yeni oluşuyor.
Böyle turların sık yapılması sesimizin duyulması açısından çok önemli.Her şeye rağmen güzel bir turdu katılan herkese teşekkürler bol pedallı günler.. :)

gördüğümüz kadarıyla iki kaza oldu. sebeplerini bilmiyoruz ama üzüldük doğrusu. inşallah kimsede kalıcı bir hasar oluşmamıştır.

bunlar dışında çok keyifli bir turdu inş her sene katılım artar ve seneye daha iyi organizasyonla tur tamamlanır.

bilinçlenmemiz gerekiyor. malesef halkımız bisiklete karşı çok yabancı.

• Beğen
Geri