Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

Scudo
@Hasan Derya

eyvallah hasan dost ben saat 08.00 de olurum 08.15 vapuru ile gececeğim çünki beşiktaşta bekleyen olacak onlarıda alıp ver elini taksim...

@Tülay Çolak Çakır

geçen sene taksimdeki parkta toplandık ve çok kalabalıktık 600 ü aşan bi kitle taksimden mecidiyeköye kadar yollar bizimdi ,kavşakları bazen polisler bazende gönüllü bisikletçiler tuttu ....bu sene sarı forma giyen arkadaşlar görev yapacaklar...

@Tülay Çolak Çakır

parkın orada buluşulacak. ayrıca leman bisiklet kulübü de istiklal cd. sindeki mangonun karşısında lokalde buluşacaklar. köprü trafiğini soruyorsanız bir şeriti bize tahsis edecekler.

@Mehmet Ergene

haremden arabalı vapur var karşıya geçmek isteyen geçer yada tur yapar kanlıca olabilir.....

@Mehmet Ergene

geçen sene yıldız üniversitesinden girdik polis ordan tek aracı sokmadı .....
arkamız boştu önümüz boştu ta beylerbeyi kavşağına kadar ..

kudret abicigim bisiklet üzerinde yolun kısası uzunu mu olur sen kısa gidecen düşünce kafanı yere vurmuyacanmı garantimi allah korusun kask ve gözlük şart aman abim ihmal etmeyelim güvenlikden ödün vermeyelim bol pedallar

@AHMET67

eyvallah tabi doğru söylüyorsun yalnız sürat yapmam ben asla ne vakit sürat yapacağım o vakit takarım yalnız ölen bisikletçiyi gördümde kask bile kurtaramadı ,eurosport yarışlarında ,evet kask gerekli tabi....yalnız sıcaklarda ben çok rahatsız oluyorum bandana ve kask aşırı şekilde kafamda terleme yapmakta bu yüzden kep takıyorum kısa mesafe ondada hız yapmıyorum ....
uzun yollara tabi kask .....ama yarın kask takacağım evet ..

http://img205.imageshack.us/img205/6135/hpim1616.jpg

geçen sene taksimde toplandık ...meydanda ...

5-5- 2011 tarihinde bu topiği açarak herkeze yardımcı olmaya çalıştım gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederim yarın saat 10.00 da taksimde buluşmak üzere.....

köprü için emeği geçen bisikletliler derneğine teşekkür ederim ....
bu işin kolay olmadığını biliyorum.....
amaç sürekli geçiş hakkımızın olması ve köprüye bisiklet yollarının yapılmasıdır ...

saat şu an 00.41 ve ben uykuya çekilirken sabah 06.00 gibi foruma girerim ....

görüşmek üzere....

@Tülay Çolak Çakır

onu murat beyin verdiği telefondan bi zahmet öğrenirseniz memnun olurum...

@Tülay Çolak Çakır
Çetin beye sabah haber veririm 2. bisikleti kiralık olarak Taksim' e ulaştırmaya çalışırım.

@evren gün

valla bir çok dostumu göreceğim zati grubu en arkadan takip edeceğim ...avatara dikkatlice bakarsan dostum aynı öyle olacağım gözlük aynı olacak tanırsın ......

sonunda beklene haber. :) ben abimide getiriyorum. taksim bekle bizi....

Kudret abi gerekli bütün desteğin için teşekkürler.. ve iyi geceler :) yarın güzl bir gün olacak.

Geri