Kaçmaz zaten kesin geliyorum ben, gelmeyen bin pişman, ben haremden geçecektim ama bende sizinle beşiktaşamı geçsem kadıköyden karar veremedim. Dağ bisikleti ile o yokuşu çıkmak pek kolay olmayacak :Skull-175
önemli değil murat dostum saat 24.00 e kadar mesai var çalışacağım burda ....sonra yatarım sabah erken kalkacağım 24.00 den sonra gelen mesajlara bakamam...
gelecek onların ....onlara daha temiz bi dünya bırakmak için bi mumda biz yakalım ..fosil yakıtlara karşı ....doğamıza ters gelen her türlü icadlara karşı ....gelecek nesiller öyle bi gelirki onlara temiz bi dünya bırakmadığımız için uygarlığın her icadından nefret edebilirler ama bisikletten asla ....
hoşşşşşşşşşşşşşş geldin zafer dostum......
valla yalanmı doğrumu zaman gösterir zafer dost ...ama şu yukardaki çocuklar var ya beni çok sevdi .......bu arada sen onu bırak gel yarın sana bi adet paraşüt vereceğim seni köprüden atarlarsa bana dua edersin ..evet yarın bayağı bi insan yığılacak köprüye bu arada seni geçen sene göremedim 600 kişiyi aşmıştık .....senin şef tek kalacak oralarda ...evet köprü bu ,insanlar köprüden geçmeyi seviyor yoksa sen sevmiyormusun gel paraşütün hazır ..
ayrıca benim ekstrem topiğe bu kadar ilgi olmadı tabi antreman deyince kimse yok ama ben insanları fazla eleştirmem niye böyle diye insanlar nasıl bisiklete binmek istiyorlarsa öyle binerler kartepe 270 km dersem kaç kişi gelecek hiç tabi.....
Yok öyle yağma Şefimi yalnız bırakamam ben Siz köprüden geçin bende şelalede kutlayacam çevre haftasını belki kamp bile kurarım orada Biraz kafamı dinleyim Doğal ortamda
kamp dedinde ahhhhhhhhhhhhh
eski günler be neydi o günler kamplı ...yav biz kaçıkmışız yahu 30 kilo yük ile o rampaları al neymiş avşaya kampa istanbuldan deliydik biz niye değiştim acaba bu tarzı bıraktım çok yaptığım için 70 lerde ve 80 lerde ..yaşadık bitti herhalde ...
şimdi düşünüyordum gram manyağı olarak
bu 10 kilodan bi 800 gram daha nasıl atarım diye .. açıkçası 10 kilo bisikletten daha ağıra geçemiyeceğim ...
bayağı olacak geçen seneyi geçeriz 600 aşkın bisikletli vardı ,bu sene 1000 i geçme durumu olabilir buda iyi bi çümbüştür ,bundan iyisi valla can sağlığı tabi ben en arkadan gideceğim ...
Herkese hayırlı olsun geçiyomuşuz köprüden Arkadaşlar eyüp,gop,alibeyköy civarından taksime gidicek olanlar varsa birlikte gidelim.Biz 4-5 kişi saat 8:30' da feshane ana giriş kapısında (otobüs duragı yanı) toplanıcaz o güzergahta olan herkesi bekleriz birlikte gitmiş oluruz