Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@fahrettin akansu

yolda güzelde.....yalnız benim gibi stabilize seviyorsan ve de düz sert toprak yolları seviyorsan hibrit olabilir ....yolla toprak a girdiğin an süratli kullanacaksınki sarsıntıya uğramaman lazım ..kanceralla gibi ıron man adamlar 65 km hızla toprak yola yolla girdiler o yarışı seyrettim benim en çok sevdiğim yarış tarzı yol bisikleti ile offroadlara giriyorlar .....amanin kardeşim seyretmesi acaip zevkli .....

Scudo
@Zafer Ünlü

zafer , valla sen müthiş adamsın ................

:D :D :D

valla gülmekten acaip oldum ....
yalan yok...

@Kudret Kurtcebe

Sadece Çöpçüyüm ben :( Sizler Çevrecisiniz nede olsa :) :D :) Nerede Çöpleri karıştıran Bi Bisikletçi görürseniz işte o benim :( :( :(

:) köprü için ogs kgs gereklimi abi yada bize paralı gişe açsınlar ödeyelim. Tek şerit ne ya bi şeritten bisiklet öbür şeritten arabamı geçecek :) abi bunlar bize sürekli köprü geçişini anca rüyamızda verirler (Zafer Ünlü arkadaşımdan alıntıdır.) Ama adam haklı

@Zafer Ünlü

hay senin ne derler müstakını versin mi derler .....ne diyeyim bilmemki....

:) :) :D :D :D :D

@Ersin Aksoy

gerek yok geçen sene ücret vermeden geçildi transit ....
ayrıca valilikten izin alındı sen zafer arkadaşa bakma o da gelmek istiyorda olayın başından beri terso oldu korkuyor onu köprüden aşağı atacağız diye neyse şaka bi yana yarın saat 10.00 da taksimdeyiz ...ve 5000 kişiye yakında olabilir yada ortalarda 2000-3000 ...bütün yollar bizim olacak mecidiyeköye kadar ...ali samiyenden sonra durum yıldız üniversitesine doğru olacak geçen sene 600 ü aşan bir bisikletli ordusu mecideyköye kadar yolları kapattı ..köprü yolu ve otoban bize aitti....

@Kudret Kurtcebe

Özel yazamadım 50 kez köprüden geçmem gerekiyormuş. Abi ben buradan arkadaşları organize etmiştim ama olay protestoya felan kayınca biz gelmeyiz polisin karşısında durmayız hakkımızı demokratik yollarla ararız dediler :) Dedim izin çıkmış protesto yok yollar kapalı izin vermiş valilik izin yazısını görmeden gelmeyiz diyorlar :) varmı böyle bi yazı olmadı sen imzalayıp bi yazı koyu ver abi :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

kudret abi bir buluşma yeri belirlesekmi bisiklet forum olarak.meydanın tam nersinde toplanılacak gibi..akm nın önunde yada parkın içinde vs.... ne dersin

@Kudret Kurtcebe

Şimdi bu seneki durumu biraz olağandışı kabul etmek gerekir. Seçim dönemi. Bugün CHP nin, yarın da Ak Parti nin İstanbul mitingleri var Kazlıçeşme'de. Bunların yaratacağı emniyet mesaisini de göz önüne almak lazım. Bence kaybedilmiş bir şey yok. İyi olur, güzel olur inşallah.

Murat Semiz

@Ersin Aksoy

özelden link gönderiyorum face linkini vermek forumca yasak....

@ilyas yiğit

ilyas parkta olacağım beşiktaştan epey adamla geleceğim ...

@mtsemiz

valla murat yarın orda sayı bayağı kalabalık olacak sadece forum değil face den bayağı var duyan ve dolacak yarın taksim....

Abi link için teşekkürler Ben yarın kesin oradayımda arkadaşlar ne yapar bilemiyorum olsun ben oradayım. Zafer arkadaşım sende gel şelaleye yine gidersin. Köprüden atmicaz seni söz atarsakda paraşüt veririz. :)

@Ersin Aksoy

eyvallah ersin dost....zafer dost serbest grekomen ister şelale ister köprü.....dünya çevre gününde evet bisiklet ile köprüden geçmekte güzel...gerçi burda önemli olan köprü geçiş hakkımızdır bunu istiyoruz hem temiz çevre istiyoruz hemde köprü geçiş hakkımızı istiyoruz daha öncede söyledim köprüler yapıldı otobanlar yapıldı evet yeşil alanlar yok edildi ve ağaçlar kesildi bunları telafi etmenin yolu otobanlara fidan dikmek yeşillendirmek ......tabi bu yeşil alanları, ağaçlarımızı korumak istiyorsak fosil yakıt yakmayacağız, elektirikli araçlara yöneleceğiz, temiz enerji, elektrikle çalışan raylı sistemler ve otomobiller bi gün istanbul bunu görecekte bakalım ne zaman...

yani son durum köpruden geçiliyorumu ? toparlarsak bide iyi olur saat vs. artık ne olacaksa:d

facebooktaki etkinlik durumunda köprü geçişi izninin alındığını bildiren bir yazı var. yarın köprüden geçiyoruz demektir bu:)

@victory

evet derneğin face deki duvarından mesaj geldi....yarın saat 10.00 da taksimde olacağız ve güzergah taksim -üsküdar harem ...mecideyköyden ali samiyen yolundan devam ederek yıldız üniversitesinden gireceğiz köprüye ,,,,,

@Orhan Temiz

evet orhan yazı çıktığına göre valilik izin kağıdı cepte demektir...

Abi kimin cebinde bu yazı bi tarattırsada faceye yada birliğin sitesine koysa ya hala kafasında soru işareti olanlar var. Az önce aradım abimi dedim geçiyoruz hazırlan yürügit lan inanmam ben uyuyacam yarın diyo :)

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ersin Aksoy

ersin dostum sen gel yeter durumu anlatırsın ...gelmeyenlere .. ....

ARKADAŞLAR KÖPRÜ İZNİMİZ ALINMIŞTIR. HAYIRLI OLSUN.
Bisikletliler Derneği

evet son durum face duvarından...

Geri