Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

Scudo
@osman kasap

saat 08.00 de beşiktaş iskelesinde kadıköyde toplanacağız ve saat 08.15 vapuru ile beşiktaşa geçerek beşiktaşta bekleyen arkadaşları alarak dolmabahçe hizasından herkezi emniyetli bi biçimde taksime çıkaracağım
zafer bizimdir...

:in: :in:

@fahrettin akansu

kadıköyden vapur var beşiktaşa bostancıda deniz otobüsü kabataşa olması lazım saat 10.00 da taksimdeyiz...

zafer zafer zafer köprü bizim her zaman geçeceğiz ordan, senede bir kere değil ,davamız her vakit ordan geçmek bisiklet köprü içindir o kadar...

:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

işte buna zafer derler kudret abi yarın taksimde görüşmek üzere

Hepimize hayirli olsun taksimde gorusmek umidiyle

trene almazlarsa sahilden kadıköye pedal basarız.bakalım hayırlısı.2 arkadaşımı daha ayarladım.güzel geçecek inşallah

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi Kabataş seferleri malesef Pazar günleri yapılmıyor :(
Olsun 30 dk daha fazla pedallayıp kadıköyden geçicem bende...

@fahrettin akansu

bu köprü için bence pedallanır ,kadıköyden bayağı arkadaş ile gececeğiz karşıya, gerçi ben erken gidiyorum saat 08.15 vapuru ile ,olsun yahu bu köprü heyecanı başka ,bi gün hep geçeceğiz ordan sonunda o köprüyü bize açacaklar ....o vakit tam zafer olacak....................

@mehmet erinç

işi garantiye almakta fayda var sahil düz yol ,bisiklet yolu var kolay gelmece olur ....

@Kudret Kurtcebe
abi Hareme geldikten sonra yine vapurla(bisikletli) karşıya geçip Ortaköye bisiklet almaya geçicez, bide eve dönüşü var bakalım :)
ama en iyisi bisiklet tabi özellikle hafta sonu bu sıkışıklıkta..
aynı günde iki defa vapurla karşıya geçmek ilginç olacak :)

bu günlerde günlük ortalamayı biraz yukarıya taşıyorum zaten yol bisikletine ihtiyaç giderek artıyor (link)

@fahrettin akansu

istanbul yollarına en uygunu hibrit yani melez buda hiç bi bisikletçide yok ben scale karbonu meleze dönüştürdüm asfalt yolda amortisöre gerek yok dedik fox maşayı sattık yerine saso mtb çatal geldi 700 gram bisiklet hafifledi önden ,10 kiloya düştü ,large kadro olduğu için orjinali bunun 10.700 gram ...evet bende biraz gram manyaklığı var ...tekerler maxxis zenith marka dişsiz ben bu tekerler ile yerler ıslak iken sürdüm kaydırmadı ama hafif olduğum için .....65 kilo....ayrıca bu tekerler stabilizeyi kabul ediyor sert düz toprak yolu kabul ediyor ama çatlak topraklı arazide ve çakıllı yollarda şansımız yok zati istanbulda bu tarz yollar pek fazla yok sonuçta meleze döndük ne yol ne dağ bisikleti nede şehir ...her yola uygun tasarım bisiklet...

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi, şimdi bazı ultra ÇEVRECİ arkadaşlar üzülecek..... ---kusura bakma kardiiişşşş. İzin çıkmış. Müsaadenle köprüde olacağzzzzzz...... Artıkın rüyamızı da başka sefere görürüz----....

arkadaşlar güzergah ve saat bilgilerine kolayca ulaşabileceğimiz bir link, sayfa var mı? sayfalarca aradım bulamadım.

@devilsadvocate

saat tam 10.00 da taksimde olacağız .......taksimden üsküdar hareme gidilecek ve 18 km toplam yol katedeceğiz hız ortalama 20 olacak....birinci köprüden beylerbeyi hizasından üsküdar hareme doğru ...

derneğin duvarından saniye saniye mesaj.....

Dünya Çevre Gününde 5000 kişi ile, muhteşem Boğaz manzarasında bulunmak üzere ailece katılabileceğiniz bir etkinlik. 7'den 77'ye herkes davetlidir. Konvoy sıralamasında önde protokol Birleşmiş Milletler yetkilileri ve misafirlerimiz ile görevliler olacaktır. Ön grubun hemen ardında kask giyen katılımcıların olmasına özen gösterilmesi ve sarı yelekli görevlilerin uyarılarına dikkat edilmesi rica olunur.

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin bey ZAFER benim Yarın sizin bayramınız olsun. Bende 30 Ağustosta kutlarım ZAFER Bayramını ne var bunda Madem köprü sizin her gün geçinde görelim bakalım köprüden Siz bu kafada giderseniz üçüncü köprüyüde yaparlar dördüncü köprüyüde Siz çevreci olun bende çöpçü bakalım kim daha çevreciymiş görücez :) :) :) :) :) Şefle beraber şelaledeyim yarın İşte farkımız siz çevre haftasını beton üzerinde kutlayın Bizde doğada kutlayacağız Şap var birde Şeker var Kudrettin Bey :) :D :) :D

@Kudret Kurtcebe

Alfine gobekli karbon masali bir hibrid topluyorum abi ama bu yaza cikar mi supheliyim:)
Zaten kisin da binecegim icin sorun yok bakalim hedef 9kilo altina dusmek..
Bir yandan yol toplasana diyorum kendime.. :)

@Zafer Ünlü

hay sen çok yaşa emi ...şimdi şöyle bi durum var yalnız ....sen bildiğim kadarıyla kep takıyorsun yalnız yarın şefle beraber olacaksın bu durumda şef seni almayacak tura kaskın olmadığı için bende derimki sana bence gel arkadan tıpış tıpış gidelim 5000 kişi olabilir ben arkaları severim önden haz etmem ama sıkılmaz isen gel ......yahu derim....

:D :D :D :D :D :) :)

@Kudret Kurtcebe

Yarın köprüye gelirsem beni köprüden aşağı atarsınız sonra :) :D :) En iyisi şelale paklar beni gideyimde deşarz olayım biraz :D :) :D

Geri