Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@Kudret Kurtcebe

hocam park dediğiniz yer neresi oluyor? ben istanbulda yeni sayılırım o yüzden pek bilemiyorum.

Scudo
@Mehmet Ergene

taksim semtinimi bilmiyorsunuz ,parkımı yok parkı bilmiyorsanız bisikletli arkadaşları takiip edin bulursunuz :) taksimi bilmiyorsananız nerden geliceksiniz ona göre size yardımcı oluruz

@Kudret Kurtcebe

İNADINA ŞELALEDEYİZ :) :D :) :D Kudrettin Bey sizide Şelaleye Beklerim :) :D :) :D Birazda Şefle Takılalım :) :D :) :D Şelaleye girersem belki Deşarz olurum :D :D :D :D :D

@önder aşık

park dediğiniz yerin neresi olduğunu bilmiyorum :D
google mapsten baktım şimdi. taksim gezi parkı mı oluyor bahsettiğiniz yer?

kesın olarak köprü geçişi yok mu?
resmı bır acıklama varmı bu konu ıle alakalı

tüm dostlar saat 10.00 da taksimde toplanacağız anadolu yakadan gelen arkadaşlar saat 08.00 de kadıköy iskele önünde olsun ...dolmabahçeden çıkma durumu ...köprü geçişinin olup olmayacağı mechul ama son anda bi değişiklik olabilir saat 23.00 e kadar akşam durum neyi gösterir bilinmez inadına bisiklet ve inadına taksim diyenler gelsin sarıyere kadar gideceğiz dönüş , beşiktaş bir gün hepimiz köprüden bedava geçeceğiz ağlayana mama vermezler köşede oturup hiç bi şey yapmamaktansa düdüğümü alır pazar günü bütün trafiği ben yönlendiririm daha öncede yaptım bu pazarda yapacağım bisiklet yolları istemek hakkımız köprüden geçmekte hakkımız evet ilelebet köprüden geçeceğiz bunu bu forumda istemeyecek adam varmı kim istemez köprüden ilelelebet geçmeyi ,ölene kadar bunun mücadelesini vereceğime şerefim üzerine yemin ederim ferdi çıkışlar önemli değildir dernekçe yapılacak her türlü yasal gösterilerde herkezin desteği gerekir yarın öbürsügün köprü geçişinde dernek başarılı olursa üstelik sonsuz geçiş sağlanırsa buna destek vermeyenler ne düşünecek yada derneğe tavır koyanlar .....stk örgütüne sahip çıkacağız bisiklet kullanan ne kadar arkadaş varsa bisikletliler derneği ne olursa olsun bizim stk mızdır ister beğenin ister beğenmeyin .....evet ben saat 10.00 da istanbulda taksimde dikileceğim düdüğümle bakalım elmi yaman benmi yaman göreceğiz....

@Mehmet Ergene

beşiktaştan geliyorsanız dolmabahçeden stad hizasından taksim, eminönü-tarafından karaköye geçin ordan yüksek kaldırımdan elinizde çıkın istiklal caddesine ,o yokuş arnavut kaldırımıdr sizi yorar ...

@alper okumuş

akşam saat 23.00 e kadar durumda değişiklik olup olmadığına bakacağım face den bisikletliler derneğinin duvarından....

@Hasan TÜRKER

hasan bey 23.00 e kadar bi değişiklik olmaz ise köprü yok ,sarıyere gidilecek ve dönülecek sarıyer belediyesinin çevre etkinliğine katılacak...

@Zafer Ünlü

zafer dost şaka bi yana pazar önemli gövde gösterisine davet ederim seni ağlamayana mama yok ....1789 u unutma bi çığır açtı fransız ihtilali...
önemli olan harekettir nerde hareket orda bereket .....
idonun bisikletten para alması karşısında pedal sesi ile dernek birlikte gitti ido müdürüne sonuçta bir ytl indirdi ido evet 5 ytl idi 4 ytl ye indiler bu da bi şey küçümsemeyelim hiç gitmemektense gidildi, adamın ido müdürün ne pedal sesinden, nede dernekten haberi olduğunu zannetmiyorum

:in: :in: :in: :in:

son durum...derneğin duvarından....

Yarın konu ile önemli bir görüşme, umduğumuz gibi sonuçlanırsa zaten sorun çözülmüş ve köprüden geçiyor olacağız.

@Kudret Kurtcebe

bana göre stadın yanından lunapark istikametiyle lütfi kırdarın önünden taksim e çıkılması en kolayı gözüküyor.beşiktaş yönünden geleceklere alternatif bir güzergah olabilir.

@mehmet erinç

karaköyden eminönünden gelenler taksime yüksek kaldırımdan çıkarlar yada arka yoldan taksime çıkan yol var ordan ,ama yüksek kaldırım dik rampa ora zor ....beşiktaştan gelenler stadın ordan yukarı ora kolay biraz rampa var...

evet anadolu yakadan gelecekler saat 08.00 de toplanma yeri beşiktaş kadıköy iskele önü....08.15 vapuru ile geçeceğiz ...20 dakika sonra beşiktaş.....
08.35 de beşiktaştayız 10.00 a kadar çok vakit var tabi sabah trafik az olur dolmabahçe tarafında sağdan stadın ordan yukarı doğru çıkacağız hafif bi rampa var o kadar parkın olduğu yere geliyoruz ......

http://www.insanlaralemi.com/userfiles/kopru.jpg

BOĞAZ KÖPRÜSÜ BİSİKLETLERE AÇILSIN !!!
Tişörtler Bastırdık...
Pazar Günü Tişörtlerimizle Taksim de Olacağız ve Köprüden Geçecez..

• Beğen
Tepkiler: ilyas yiğit
@ismail saltık

geçen seneki foto..ilelebet geçeceğiz bunun mücadelesi hukuki alanda verilecek amerikayı yeni keşfetmiyoruz birinci köprü bisiklet yoluna artık açılmalıdır bu köprü onarıma girecek ,köprünün çevre ile ne ilgisi var diyen arkadaşlar için şunu söylerim çevreye zarar vermedende köprü ve yolları yapılır buna tabi ehemmiyet gösterilecek ayrıca, istanbul beton cehennemi oldu bence fidan dikilmeli yeniden restorasyon olmalı ..sitelere ağaç dikilmesi lazım ..istanbul yeşile doymalı otoban yol kenarlarını ağaçlandırmalı tabi egsoz kokularının ,yeşil alanları yok ettiğini ağaçları öldürdüğünü biliyoruz, teknolojinin akıllı olanına bakacağız ,yani doğa ile barışık olanına , artık elektrikli arabalar devreye girecek fosil yakıt devri bitecek ,almanya nükleerden vazgeçti 2022 e kadar bütün nükleer tesisler aşamalı olarak kapatılacak ve teknolojik çalışmalara yön verilecek ,temiz enerji doğaya zararı olmayan araçlar ve enerji santralleri...

@Cengiz Yargıç

helallllllllllllllllllllllllllll
cengiz babo ben geldim işte...............
vay lemanın bütün çizerleride ordamı vay anasını şimdi iyimi...

@çağın onat

derneğin forumundan geçilen bi mesaj var yarın durum kesin belli olacak olmaz isede sağlık olsun 4 kez geçildi zati.........
yalnız hiç belli olmaz bana öyle geliyorki son anda bi süpriz olabilir bir tek ekip otosu önde arkada tek motor trafik polisi verilir ve köprü geçilir valla bana öyle geliyor ....bilmiyorum düğüm yarın çözülecek taksimde ...

@Kudret Kurtcebe

Umarım dediğiniz gibi olur. 4 kere geçildi ama ben ve benim gibi çoğu insan için bu ilk olacak.

Geri