Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

Scudo
dostlar....3 kez köprüden geçtim....
varsın olmasın dördüncüsü..ben kendime değil bu topiğe mesaj atmış ve köprüden evladı ile geçecek olan insanları düşündüm bi an evet baba ile oğul anne ile kızı ....bunlar önemli benim için .....ben önemli değilim....
geçen sene küçük mini bi kızcağız geçti bisikleti ile köprüden ,ailesi ile .....
evet insanların özlemleri var köprüden bisiklet ile geçmek ..bunu çok görmeyelim....yalnız geçen sene böyle seçim olaylarına denk gelmedi ....
ayrıca gerilimli bi seçim atmosferi var .....
san fransisko benim mihenk taşım .........bi gün san fransiskoda olan olay burdada olacak ve bedava geçeceğiz köprüden ...millet olarak.....
bana sorarsanız ben vapura bisiklet koymayı sevmiyorum basacam evimden ta sarıyere arada köprü olacak işte o zaman turun anlamı benim için çok zevkli olacak ve bunun için ben düdük çalacağım ..sahilde ......sarıyere kadar....
evet trenlerden bisiklet parasının alınmaması için gösteriyede katılacağım ve he babam düdük çalacağım ....tabi böyle bi gösteri yapılırsa demokratik haklarımızı şiddet kullanmadan yapacağız ..çağatay avşar için pedal bastım dostlar ile.....bu olmalıydı yapmalıydım ...feribotlardan bisiklete alınan ücrete karşı bisiklet ile gösteri nerde yapılacaksa orda var olacağım panter emel vardı severdim ben o kadını .....sahipsiz hayvanlara sahip çıktı......
duyarsız olmak bana göre değil zati tek başıma kafam esti daldım köprüye beni polis zannettiler ...yarı yoldan çevirdiler ama bireysel tek hareketlerin bi anlamı tabi yok bunun farkındayım ,kendi öz eleştirimide yaparım hiç bi şey yapmamaktansa bisikletimi alırım düdüğümüde, sarıyerin altını üstüne getiririm .....
bu pazar bağıracağım dostlarla hakkımızı istiyoruz diye köprü geçiş hakkımız engellenemez işte bu kadar .....

sarıyere gittikten sonra toplu taksime dönüş olcakmı yoksa sarıyerde ayrılıp bireysel olarakmı pedallayacağız ?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@Ali KARAEL

sarıyer belediyesinin düzenlediği çevre etkinliklerine destek olacak bi nevi....dönüşte gene beşiktaşa dönülür....dernekçe ...

arkadaşlar merhaba,
konuyu ortadan yakaladım biraz. bu etkinlik nerde ne zaman olacak nerede buluşulacak? bilgi verebilir misiniz? ben de gelmeyi düşünüyorum.

• Beğen
@Mehmet Ergene

mehmet dost ...saat 10.00 da taksimde olacağız taksimdeki parkta ....
bu pazar....

köprü geçişi izni çıkmayacak galiba
yarın emniyetçi arkadaşıma soracağım
izin varsa emineyet tedbirleri alınması gerekir
duyurulsun veya duyurulmasın emniyetçiler bilirler

seçim dolayısı ile
ilgili ilgisiz
birçok toplantı düzenleniyor

bunlardan biri ist tabip odası
kadıköyde toplantı düzenlemiş
5 pazar günü
kimbilir kaç yerde seçim toplantısı var
bana valilik izin vermeyecek gibi geliyor
haksız da sayılmazlar
polis hangi birine yetişsin
taksimden hareme kadar 18 k tutuyor

yasal izin çıkmazsa ben katılmayacağım
zira

ülkemiz üzerinde oynanan ciddi oyunlar var
katkıda bulunmak istemeyeceğim gibi
kendimi seviyorum

okka altına gitmemek mi dersiniz
tedbirli olmak mı dersiniz

ne derseniz deyin
bu karışık durumda evde oturmak iyidir.

planım fatihe kadar gidip dönmek olacaktır
Allah ömür verirse ekim ayında koşarak geçeriz köprüyü

mustafa dostum ,sarıyere kadar izin olayına gerek yok , sarıyer belediyesinin yapacağı çevre etkinliğine destek olma durumu dönüş beşiktaş.... isteyen katılır ..

kötü haber. arkadaş köprü geçişine yetişmek için şartlarını zorlayıp bisiklet almıştı bugün.tam bir hayal kırıklığı.neyse engeller bizi yıldıramaz.pazar günü pedal basıcaz bir şekilde

malesef türk milleti olarak çok fazla duyarsızız. yumurta kapıya dayanana kadar sesimizi çıkarmıyoruz. bizim milletin önüne bir dilim ekmek koy vur kırbacı...

• Beğen
@evren gün

genede bi olay yapma durumu sessiz kalınmayacak ....demokratikçe gösteri hakkımız var dünya çevre günü...bu günde çevrenin önemi artı bisikletin çevreye zararı olmayan bi araç olması ,anca bu günde belli olur dünya çevre günü....tabi köprü olayı biraz farklı algılanmakta, çevreye zararı ile bununda alt yapısı ona göre hazırlanır çevre ile uyumlu olan köprü ve yolları .....burda söz konusu olan artık köprüye bisikletlerinde girmesi ve ücret vermemesidir, biz bisiklet için feribota para vermeyeceğiz ya da 1.5 ytl gibi düşük bi ücret vereceğiz ,trenlerde ekspreslerde aynı durum beş ytl fazladır bunun için ayrı bi etkinlik yasal olarak yapılabilinir ,buna şimdiden katılacağımı söyleyebilirim, yasal olan her türlü etkinliklerde varım köprü geçişi olmasa bile sarıyere derneğin pedallaması için izine gerek yok...

ses getirecek bir etkinlik planlamamız lazım tüm türkiye duysun bu çağrımızı katılım sayımız ne kadar çok olursa sesimizi duyurmamız yüksek olur

ozurdılerım ama sımdı pazar gunu kopru gecısı olmayacak mı???
tekrar ozur dıleyerek soruyorum. kusura bakmayın. cok heycanlanmıstımda ondan.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
"Hak verilmez alınır" Köprüden bisikletlerimizle geçmek hem sembolik hem de motivasyonlarımız için iyi olurdu ama bu durum biz pedalseverler için bir birliktelik sebebi olmaması anlamına gelmez çoğaldıkça güçleniriz. Ne köprü, ne kanal, ne de beni umursamayan güvenlik memurları, bence bisikletlilerden daha fazla sağlıklı bir toplum ve İstanbul için katkıda bulunamaz. Bunu hatırlatmak pedallarımızın ucunda:) Taksimde olucam!:in:

• Beğen
Tepkiler: VolkanÖzcan
@Hasan TÜRKER

Sanırım valilikten izin cıkmamış arkadaşım güzergahımız değişti sarıyere doğru pedalllıcaz gibi görünüyor önemli olan köprü değil önemli olan topluluk mesaj olay budur 5 haziranda gerekli mesajıda vereceğimizi düşünüyorum 5 haziranda taksimdeyiz köprüden gecemiyorsak sarıyerde börek yeriz :) birliktelik önemli olan ...

Geri