Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin bey köprü geçişine bende gelmek istiyorum Kaskım var ama bende ön saflarda yer almak istiyorum fakat bende turuncu yelek var bi sorun olurmu veya sarı yelekle takas yapabilirmiyiz Tekrar para vermek istemiyorum yeleğe :)

Scudo
@Zafer Ünlü

turuncumu eyvah ben yokum valla benim bi suçum yok beni karıştırma bu işe...

:D :D :D :D :D :D :D :) :) :) :)

@Kudret Kurtcebe

Turuncu yeleği bendeki tuz ruhuyla sarartsak olurmu :) :) :) :) :) :D :D :D :D :D

@Zafer Ünlü

yav zafer dost güldürme beni allah aşkına elimden bardak düştü gülmekten, etraf battı iyimi döküldü yeşil çayım yere ..

:D :D :D :D

turuncu eriklide.......yeşil ile turuncunun kavgası asla bitmez ...ama bana sorarsan yeşil haklı idi olayında her neyse.....
enigma şifreli konuşma bu ....

:in: :in: :in: :in:

@Kudret Kurtcebe

Bizim günahımız ne abi olan bize oluyor turuncu ve yeşil renkler ve zevkler tartışılmaz :) :D :) :D :) :D :) :D :) :D

kudret abi senin katılmanı isterdik tanışırdık birgün üsküdar beykoz sahilinde karşılaşmak üzere kendine iyibak

@bahtiyar közen

bahtiyar, olayı bu gün hallettik pazarı kurtardık önemli bi iş idi...pazar ordayım...taksimde saat 10.00 da ..

http://img263.imageshack.us/img263/7062/bogaz09bc0.jpg

2006 ------ 8 haziran köprü geçişi.............

Şu etkinlikle ilgili, gerçek, resmi sayılabilecek, güvenebileceğimiz, kesinleşmiş bir duyuru, internet sitesi, resmi kurum duyurusu VAR MI ? Şirketten bu olaya katılımcı ayarlamaya çalışıyorum, ancak elde SOMUT hiçbir veri henüz yok. Bu konuyu takip eden biri olmasam, başka biri bana böyle birşey teklif etse, ben de internette bunun hakkında detay araştırsam, bir facebook duvar yazısı dışında hiçbirşey bulamayacam. Sonra da adama gider derim ki; "dostum bak emin misin? birileri sana şaka yapıyor olmasın? hani nerede bu dediğin olay?"

Valilik sayfasına bakıyorum, büyükşehir belediye'ye bakıyorum, hiçbirşey yok. Organizasyona da, görünüşe göre 48 saat kaldı? Eeeee???? Nerede bu organizasyon ???????

Murat Semiz

@mtsemiz

Bu bisikletle köprü geçisi aslında çok önemli bir organizasyon. Ama hak ettiği önemi biz oluşturamıyoruz. Bisikletle köprü geçişinden ve bu organizasyonun temsil ettiği çevreye ve insana saygı değerlerini hiç kimseye duyuramıyoruz. Bunu bu şekildede başaramayız.
Burda Bisikletliler Derneğinin aylardır süren çabası malesef yetmiyor, yetmedi. İşin son dakikaya kadar netleşmemesi herhalde bizim kamunun işleyişinden kaynaklanıyor.
Çünkü bu organizasyon, mesela en azından kıtalararası maraton kadar önceden tüm Türkiyeye duyurulmalı, herkes aylar önceden eğer isterse köprüden bisikletle geçebileceğini bilmeliydi. Katılım, basının ilgisi ve istenen etki o zaman çok daha başka olurdu.
Bu pazar bu organizasyon gerçekleşirse ki hala çok net değil, katılım sadece Bisiklet Forumu ve Bisikletliler Derneğini takip eden mevcut bisikletseverlerden programı uygun olanlarla sınırlı olacak malesef.
Oysa organizasyonun ana amacı sadece köprüyü geçmek değil, bisikleti ve anlamını anlatabilmek değil mi?

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
herhangi bi aksilik olmaz ise taksimde saat 10.00 da toplanacağız derneğin face in katılımında, 205 kişinin var olduğu görülmekte ama bu sayı tahminimce dahada aşılır geçen sene 600 aşan bi bisikletli tayfası vardı .....
48 saat var ....................

kudret abi gelmen onur verici seningibi abilerin yanımızda olması sevindirici görüşürüz

@önder aşık

"imç blokları"ndan geçip, unkapanı (atatürk) köprüsünden taksim'e geçiş yapacağım. unkapanı köprüsünde buluşmayı teklif ediyorum.

Bisikletliler derneğinin resmi web sitsinde afiş yayınlandı ve izinler tamam. Pazar sabahı taksimde olabilmek dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
duyuru konusunda bende arkadaşlara katılıyorum. hem katılımın arttırılması ve bisiklete gösterilen ilgiye dikkat çekilmesi için, hemde o gün köprüyü kullanacak motorlu taşıt sahiplerini diğer köprüye yönlendirmek için.

biliyorsunuz ki köprü trafiği birden kesilince, bu olaydan haberi olmayanlar bisikletin faydasından çok trafiği aksatan gereksiz çihazlar olarak görecekler.

bisiklet geçişine katılacakların ve katılmayacakların bilgilendirilmeleri gerek....

Şahsen ben 7 den 77 ye tüm arkadaşlarıma olayı anlatıyorum. ve Üye olduğum tüm forumlarda bu bilgiyi paylaşıyor ve insanları davet ediyorum. Tüm arkadaşlarıma bu şekilde yapmalarını tavsiye ediyorum. Gece rüyalarıma girmeye başladı. Hadi artık PAZAR günü gelsin. Yatcaz Kalkcaz Yatcaz Kalkcaz Taksime çıkcaz. :)

• Beğen
Tepkiler: Engin EŞ
@Ersin Aksoy

Köprüyü anca rüyanızda görürsünüz :D:D:D Seçim, eylem, bürokratik engel ve güvenlik sebebiyle köprü geçişi nakavt :( Sadece Taksimde toplanıp Dünya çevre haftası ile ilgili konuşma ve ardından Taksimden Beşiktaşa inip sahil turu yaparsınız benden söylemesi :) :) :) :) :) :)

Taksim'e, Tünel'den başlayıp İstiklal'den kalabalık olarak gelinse (yani organize olarak değil, bisikletliler toplandıkça, 5'erli 10'arlı toplanılıp cadde boyunca sürülse diyorum) medyanın biraz daha dikkatinin çekileceğini düşünüyorum. Ben o yolu tercih edeceğim galiba. Bunun hakkında bir engel, caddede polis molis olayları falan, bilgisi olan var mı?

Geri