Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@Engin EŞ

engin teşekkür ederim her zaman gençler beni geçecek asla gençleri geçemem.....

Scudo
6.30 8.30 trenler bisiklet almıyor geçen ben pendikte bayan aylvara yakara geç kaldım diyerek binebildim

@Mehmet Ser

Ben geçtiğimiz pazar günü Tuzla'dan bindim, kimse sorun çıkarmadı. Tünel için de aynı şey geçerli, bir gün izin veriyorlar, bir gün yasak diyorlar. Kafalarına göre...

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@Mustafa Özgür Aslan

ben 3 hafta önce pazar günü yeni kanun çıktı demişlerdi :) bilemiyorum.

Taksimde bekleyen biskiletçiler yanlarında biskiletleri köprüden geçmek için sabırsızlanıyorlar. :) Yanlarında boynu bükük çocuklar :( mahzun bi şekilde bakıyorlar. :( Babasına soruyor çocuk Baba benim neden biskiletim yok bende biskilet istiyorum. :( Babası diyorki oğlum bende sana biskilet almak isterim ama diyor ve gözleri doluyor. :( Oğlum cebimde biskilet alacak param yok ama büskevit alacak param var. :( Gel sana büskevit alayım. Olmaz diyor çocuk ben biskilet istiyorum baba büskevit değil :( :( :( :( :( :(

allahtan eyüp te oturuyorum tavsiye gidiş kolay dönüş mesele :) normalde pedallacaktim ama vakit darlığı var vapurla artık :))

@Zafer Ünlü

kusura bakma ama arkadaşım şimdi sen bizi niye demoralize ediyorsun konuyla alakasız bir durum teşkil ediyor not ; allah olmayanlarada versin. :-( :-C

@evren gün

eyüp tarafından var. edirne kapıdan efsaneye inerseniz ordan devam ederiz isterseniz tabi

• Beğen
Tepkiler: evren gün
kudret bey ilgi ve alakaniz ve yardım sever bir insan olarak bizleri hem bilgilendirici hemde yardımcı olduğunuzdan dolayı çok tsk ederim iyiki varsınız

@önder aşık

fesane bana ters kalır ama eminönü tarafında bulaşarak devam edebiliriz.

@önder aşık

teşekkür ederim önder bey derneğin tüm faliyetlerine ilgisiz kalmadım bu olay bence önemli çünki, hem birleşmiş milletlerin olaya bakışı beni heyecanlandırdı ...
ayrıca murat suyabatmaz dostumuz eski bi bisiklet yarışçısıdır birincilikleri vardır derneğin başkanı olarak bisiklet olayına tam vakıf bi insandır ......
naçizane ben eski bi müzisyenim emekli müzisyen diyelim...
lisansım yok ama 1976 dan bu yana sele altımdan eksik olmadı gitar ve bisiklet iki ana olayım olmuştur gitar düşmüş elden ama bisiklet elde kalmıştır çünki insan ruhunu en iyi besleyen başka bi gerçek düşünemiyorum......

@Bahadır ATILGAN

bahadır 70 lerin ruhu o ...evet haklısın ....

:in: :in:

@evren gün

siz. beşiktaş tan yukarı çıkacaksınız sanırım ben unkapanı köprüsünden yukarı yol almayı düşünüyorum taksim doğru

Önder bey biz saat 8:30 da feshane ana giriş kapısının önünde (otobüs duragının yanında) 4-5 kişi toplanıp ordan taksime geçicez eğer uyarsa sana da bekleriz birlikte gitmiş oluruz :) Bu arada eyüp,gop,alibeyköy ve civarlarından taksime gidecek diğer arkadaşlar da katılabilirler bize saat 8:30 da feshane ana giriş kapısının önünde olacağız herkesi bekleriz :)

dragos sahilden kadıköy`e pedal basıp vapurla beşiktaşa geçmeyi düşünüyorum.sabah 7 de çıksam sanırım yetişirim.fazla kondisyonum da yok ama limitleri görmek açısından iyi bir deneme olucak.

@Kudret Kurtcebe

Kudrettin bey bendede tuz ruhu var ama işinize yararmı acaba :D:):D

Geri