Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

geçen sene taksim meydan, osmanbey, mecidiyeköy, ufaktan balmumcu tarafı, boğaziçi, beylerbeyi, üsküdar, harem şeklindeydi ;)

Scudo
@Baran AYNA

:rolleyes: o zaman bişzde o güzargahtan gideriz :) taksimde görüşmek üzere taksim yokuşu biraz beni tırstırıyor ama olsun yavaş yavaş sakin sakin geliriz oraya :)

Kudret abi keşke katılabilseydin köprü geçişine o kadar takip edip bilgilendirmiştin bizi.. Neyse seneye sende olursun inş. :)

@tolga akan

eyvallah da bu işi sarı forma giyen dernek görevlileri bu sene yerine getirecek benim durum iç işleri ama cumartesinden halledeceğim olayı o vakit pazara gelirim ...belli olmaz gelirim zati grubu en arkadan takip edeceğim beylerbeyi rampasına doğru harekete geçeceğim kavşağa önce varacağım köprüden sonra ....

@Okan Örs

taksimden hareket birinci köprüden hareme üsküdara saat 13.00 tur bitecek saat 10.00 da taksimde olacağız....

Kudret abi biz Pendikten geleceğiz iki kişi ama Haremde siz kaçta olacaksınız ?Bizide kabul ederseniz beraber geçelim karşıya.

@Engin EŞ

engin dost ben saat tam 08.00 de kadıköyde olacağım ....ve ilk vapurla beşiktaş çok erken geçeceğim senin anlayacağın ve ordan dolmabahçeden yukarı çıkacağım taksime kestirme orası ..saat 08.00 de kadıköy beşiktaş iskele önünde benden başka bisiklet dostlar olacak geçen sene böyle oldu...

Merhaba, ben de Kartal dan geleceğim. Görüşmek dileğiyle selamlar sevgiler...

Kudret abi sabah 8 de geçecekmiş ben 8 de evden çıkmayı düşünüyordum. En iyisi saat 7.30 da çıkayım. Kalabalık olacağa benziyor. Bende kartaldan gidiyorum. Arabayı Hareme park edeceğim. ordan arabalı vapurla Eminönü Ordan Pedal Taksim, Haremde tur bitiyo bisikleti arabaya atar beykoza çay içmeye giderim. :)

@Ersin Aksoy

dostlar gelebilen gelsin anadolu yakadan,,saat 08.00 de ben beşiktaş iskele önünde olacağım ilk vapurla geçeceğim 08.15 vapuru yirmi dakika sonra beşiktaştayız...kalabalık olacağız pazar günü kimse yok beşiktaşa geçerken vapur bize çalışacak gene aynı geçen seneki gibi hucüm vapura .....

:) :) :) :) :) :)

@Kadir Yılmaz

Aracım yok. Sabah Haydarpaşa ya kadar tren kullanmayı düşünüyorum :) Öneriniz var mıdır?

@aykar66

sabah pazar günü tren ile bi sorun olmaz zannederim ...bisiklet alınması açısından haydarpaşadan vapur olması lazım karaköye .........

Geri