Scudo Sports

Köprü geçişi bisiklet bayramı

@önder aşık

ben haremden sonra hemen gopa dönücem ama biraz acele etmem gerek yani siz normal tempoda gitseniz aynı gideriz:) beraber dönmekte güzel olur..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
Kudret abi benim pazar akşamı işim var ama köprü güçişine de mutlaka katılmak istiyorum tur haremde noktalanıyor sanırım.. Peki ortalama haremde kaçta oluruz kaçta sonlanır tur??

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@sokol yeşil

geçen seneki olayı anlatayım.....saat, öğle sonrası vardık akşam kaçta ise iş olayı üsküdardan arabalı vapurla eminönüne yetişme durumu var ....yetişirsin zannederim... geçen sene ,üsküdara vardığımızda akşama kadar çok vakit kaldı ......

emeği geçen herkese teşekkürler biz her zaman hazırız geliyoruz kudret abi

@Melih Pekdemir

geçen sene 10.00 ta toplandık yalnız dernek gene açıklama yapacak bu konuda bekleyeceğiz.....valilikten bu gün izin kağıdı gelecek derneğe, bunlar yazışmalar ,internetten oluyor galba tam bilemiyorum mail atma olayı, bi olayı gerçekleştirmek istiyor dernek bu iş kolay değil her sene izin alınması lazım gerekli mercilerden ,nedeni köprü trafiğini kapatıyorsunuz tek araç giremedi köprüye geçen sene, ama artık atılan son mesajdan anlaşılacağı üzerine yüzüldü ve iş başarıldı ,son bi kağıt parça kaldı valilik izin kağıdı , artı bu konuda iç işleri bakanlığı ile bir mülakat oluyormu bilmiyorum ,ulaştırma bakanlığına köprü bağlıdır .....ora ile bi mülakat olabilir..

aşağıda derneğin mesajı alıntıdır face den...

saat 10:00 olarak planladık ancak izin verilirken saat değişikliği istenebilir

verdiğin bilgiler için teşekkürler kudret abi sayende bu tura onlarca kişi katılacak :D

yalnız ben daha önce hiç tura katılmadım yanıma ne alayım söylerseniz çok sevinirim :) teşekkürler..

@Ali KARAEL

tabi kask artı eldiven varsa tabi.genelde düşmelere karşı elin yırtılmasını engeller....su lazım bi adet bel çantası küçük ,,,iç lastik şart pompa......
yemek olarak o kadar ağır işlere gerek yok kuru üzüm ,kuru kayısı ,kuru incir,fındık ....
ben cevizli sucuk alıyorum valla bi tane yeter bana ....mesafe uzun sayılır ta taksimden üsküdar hareme kadar....

kudret abi görüşmek üzere vediğin bilgiler için teşekkurler

@ilyas yiğit

ilyas durum karışık haberleri izliyorum taksim karışmış bu durumda valilik tedbir için izin vermeyebilir..bakalım son üç günde ne olur...

Bisikletforum olarak köprü geçişi sonrasında bir faaliyet düzenlesek güzel olur diye düşünüyorum. Üsküdar veya Çengelköy de oturup birşeyler içebiliriz örneğin. Hem geçiş esnasında birlikte pedal çevirmiş oluruz hem de sonrasında yeni arkadaşlarla tanışıp sohbet ederken birşeyler içerek yorgunluğumuzu atarız. Değerli görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

benim bisiklet evin balkonunda yatar kuzu kuzu aynakolu tur çeker gezi çeker :) yapmayın etmeyin abi gelen var gelemeyen var yani değilmi :) keşke bende gelebilseydim abi buradan takip ediyorum merakla.köprü geçişi sonrası fotoları bekliyorum mutlaka.şimdiden hayırlı olsun.

@Mehmet Keten

ankaraya selam mehmet dost evet ..resim çekilecekte, bende malesef yok kamera ..geçen sene ödünç almıştım bayağı resim çektim ve foruma koydum ...bu sene olmayacak malesef ,ama çekecek arkadaşlar olur ve buraya koyarlar ....en doğru yer şehir içi resimlerinin konulduğu yer evet son üç gün .....geri sayım 3 ...............

evet facebooktan etkinlik oluşturulmuş. 05 Haziran Pazar 10.00 - 13.00
Taksim Meydanı

Bilgi:5 June Bike Tour for World Environmental Day
Taksim Boğaz köprüsü Harem bisiklet gezisi ile "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ DURDURMAK İÇİN SİZ DE BİSİKLETİ SEÇİN" sloganı ile pedal çevireceğiz.
Etkinliğe katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile şanslı katılımcılara sponsorumuz SEDONA' dan bisiklet hediye edilecektir.
Parkurumuz 18 km gezi hızımız ise 15-20 km/h civarı olacaktır.

Pazar günü görüşmek üzere :)

• Beğen
Tepkiler: nihat yildir
aşağıdaki mesaj geçilmiştir bilginize...

Pazar 10:00, Taksim, Istanbul
5 June Bike Tour for World Environmental Day Taksim Boğaz köprüsü Harem bisiklet gezisi ile "İKLİM DEĞİŞİKLİĞİNİ... DURDURMAK İÇİN SİZ DE BİSİKLETİ SEÇİN" sloganı ile pedal çevireceğiz. Etkinliğe katılanlar arasında yapılacak çekiliş ile şanslı katılımcılara sponsorumuz SEDONA' dan bisiklet hediye edilecektir. Parkurumuz 18 km gezi hızımız ise 15-20 km/h civarı olacaktır. Gezimizde konvoy sıralamasında önde protokol Birleşmiş Milletler yetkilileri ve misafirlerimiz ile görevliler olacaktır. Arkasında kask giyen katılımcılarımız olmasına özen gösterilmesi sarı yelekli görevlilerin uyarılarına dikkat edilmesi rica olunur.

dostlar ,,,,,,
topiği açarak bilgileri verdim......yalnız çok istememe rağmen köprü geçişinde olamayacağım .....kanlıcada çok acil bi işim çıktı fakat kesin beylerbeyi istikametinde korteji yakalayacağım ....

görüşmek üzere.....

abi sensiz uyuk eksıklık olur ya,gecen yılkı emeklerın gayretın unutulmaz.kavsaklarda gecıslerde arkadasların guvenlı gecmelerı ıcın aracların onunde durup yolları kesmıstın...

Merhaba,
Başlangıçtan sona kadar güzergah nasıl olacak acaba?
Bir de hangi köprüden geçilecek? Cahilliğimi mazur görün...

Teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: fahrettin akansu
@Okan Örs
1. köprüden geçilecek, beşiktaş üzerinden köprüye oradan hareme diye biliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Geri